gün belirleyememenizin nedenleri ne.. okuyomusunuz, yasınız mı, maddi mi
illa sebepleri vardır tatlım :) aday varsa gerisi kolay
ben 23 yasındayım canım... sözlüm 27
kısmet bu işler matulikecım... vaktin varken aceleye getirme yeter.. onemli olan mutlu olmanız cunku
yagmurcum hpgeldin balımm
kısmet bu işler matulikecım... vaktin varken aceleye getirme yeter.. onemli olan mutlu olmanız cunku
yagmurcum hpgeldin balımm
haklısın seninle konuşmak bana çok ii geldi teşekkür ederim düşündüğüm şeyleri bide başkasından duymak kararlarımı daha bi netleştiriyor
hoşbuldum canım
ne yapıyorsun?
herzaman gel hep konusalım canımmm
napim yagmurummm kk ya bakıyorum tv ye bakıyorum arada cevirime bakıyorum... bogurtlenle mesajlasıyorum biyandan da
aksam buluscaz suan yolda geliyooo yupppiiii
sen napıyosunn
saçlarımı boyayıp geldim kızlar bu kez siyah degilde mavi siyah yaptım lacivert oldu saçım :)
oohhh ne güzel yaa hergün hergün bulusun yaa
ama bize ayıp oluyor yaf bizde isteriz hergün yaa
nereye gidiceksiniz heh?
saçlarımı boyayıp geldim kızlar bu kez siyah degilde mavi siyah yaptım lacivert oldu saçım :)
o nasil yani yaff:44:
dün bulusamamıstık yagmurummm seyirdeydi..zaten 2 hafta sonra artık sadece haftasonları gorusebilcez.. işleri yogunlasıo son gunlerin tadını cıkarıyoruz işte
pizza yemeye gidicez bugun
aaa neden ole oldu balımmm cok mu beklettin ki yada farklı marka mı aldın... yıkandıkca oturur heralde renk
beyaz çok olunca işte öyle oldu güzel durdu ama farklı bi hava kattı
güzel olduysa sorun yok tatlımm.. güle güle kullann
saçım siyah zaten beyzım çok oldugu için hep siyaha boyuyodum degişiklik olsun diye mavi siyah aldım beyaz çok oluncada laciverte dönük bi renk oldu çok güzel görünüyo amadüzleştirince foto aatarım
dün bulusamamıstık yagmurummm seyirdeydi..zaten 2 hafta sonra artık sadece haftasonları gorusebilcez.. işleri yogunlasıo son gunlerin tadını cıkarıyoruz işte
pizza yemeye gidicez bugun
aaa neden ole oldu balımmm cok mu beklettin ki yada farklı marka mı aldın... yıkandıkca oturur heralde renk
biz haftada 5saat görsek şükrediyoruz(((((
üzülme h.sonları kesin görüşüyorsanız ya
ooh bende çok severim yaaaaaa
cağlacım mrb.
bn kpds hazırlanmayı düşünüyorum.
bana bu konuda yardımcı olabilirmisin
alabilceğim kaynaklar falan.
gerçi yapıp yapmama konusunda emin değilim
ohhhh senin yerine de yerim balımmm
gecen sote yapmıstın guzel olmustu diodun becerikli hatun ya uydurursun bişeyler bize de tariflerini ver ben yemek işinden hiç anlamam ve hiç doymayan bi adamla sözlüyüm
o da her haftasonu olmaz ki canım.. arada yine işleri uzar yada seyirden donemez... oof of işte napaılım
hoşbulduk berfincim hoşgeldin...
ederim tabi... şimdi cıkmam gerek.. hazırlanıcam benimki gelmiş
ben kaynakları duzenliyim bide bende kelime listeleri var onlarıda bulup cıkarıtım sana ayrıntılarıyla anlatıp hepsini mailine atarım tatlım olur mu?
akşam gorusuruz millet eger uyku tutmassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?