'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gün belirleyememenizin nedenleri ne.. okuyomusunuz, yasınız mı, maddi mi

illa sebepleri vardır tatlım :) aday varsa gerisi kolay

ben 23 yasındayım canım... sözlüm 27

ne güzel bilseydim ki 17 yasında sevicegim çoçukla evlenmeyi düşünücek kadar uzun bi ilişki yaşıyıcagımı
o zaman çok daha dikkatli olurdum

kısmet bu işler matulikecım... vaktin varken aceleye getirme yeter.. onemli olan mutlu olmanız cunku

yagmurcum hpgeldin balımm

kısmet bu işler matulikecım... vaktin varken aceleye getirme yeter.. onemli olan mutlu olmanız cunku

yagmurcum hpgeldin balımm

haklısın seninle konuşmak bana çok ii geldi teşekkür ederim düşündüğüm şeyleri bide başkasından duymak kararlarımı daha bi netleştiriyor

haklısın seninle konuşmak bana çok ii geldi teşekkür ederim düşündüğüm şeyleri bide başkasından duymak kararlarımı daha bi netleştiriyor

herzaman gel hep konusalım canımmm

hoşbuldum canım
ne yapıyorsun?

napim yagmurummm kk ya bakıyorum tv ye bakıyorum arada cevirime bakıyorum... bogurtlenle mesajlasıyorum biyandan da

aksam buluscaz suan yolda geliyooo yupppiiii

sen napıyosunn

oohhh ne güzel yaa hergün hergün bulusun yaa
ama bize ayıp oluyor yaf bizde isteriz hergün yaa
nereye gidiceksiniz heh?

oohhh ne güzel yaa hergün hergün bulusun yaa
ama bize ayıp oluyor yaf bizde isteriz hergün yaa
nereye gidiceksiniz heh?

dün bulusamamıstık yagmurummm seyirdeydi.. zaten 2 hafta sonra artık sadece haftasonları gorusebilcez.. işleri yogunlasıo son gunlerin tadını cıkarıyoruz işte

pizza yemeye gidicez bugun

saçlarımı boyayıp geldim kızlar bu kez siyah degilde mavi siyah yaptım lacivert oldu saçım :)

aaa neden ole oldu balımmm cok mu beklettin ki yada farklı marka mı aldın... yıkandıkca oturur heralde renk

beyaz çok olunca işte öyle oldu güzel durdu ama farklı bi hava kattı

biz haftada 5saat görsek şükrediyoruz(((((
üzülme h.sonları kesin görüşüyorsanız ya
ooh bende çok severim yaaaaaa

cağlacım mrb.
bn kpds hazırlanmayı düşünüyorum.
bana bu konuda yardımcı olabilirmisin
alabilceğim kaynaklar falan.
gerçi yapıp yapmama konusunda emin değilim

biz haftada 5saat görsek şükrediyoruz(((((
üzülme h.sonları kesin görüşüyorsanız ya
ooh bende çok severim yaaaaaa

ohhhh senin yerine de yerim balımmm

gecen sote yapmıstın guzel olmustu diodun becerikli hatun ya uydurursun bişeyler bize de tariflerini ver ben yemek işinden hiç anlamam ve hiç doymayan bi adamla sözlüyüm

o da her haftasonu olmaz ki canım.. arada yine işleri uzar yada seyirden donemez... oof of işte napaılım

cağlacım mrb.
bn kpds hazırlanmayı düşünüyorum.
bana bu konuda yardımcı olabilirmisin
alabilceğim kaynaklar falan.
gerçi yapıp yapmama konusunda emin değilim

hoşbulduk berfincim hoşgeldin...

ederim tabi... şimdi cıkmam gerek.. hazırlanıcam benimki gelmiş

ben kaynakları duzenliyim bide bende kelime listeleri var onlarıda bulup cıkarıtım sana ayrıntılarıyla anlatıp hepsini mailine atarım tatlım olur mu?

akşam gorusuruz millet eger uyku tutmassa

veririm tabi ben yaparım öle arada bişiler yemek ,kek falan
hadi görüşürüz cnm ii eğlen aşkoşunla

bebeklerim benn geediiim çok yoruldum benim kraliçem(annanem) yordu bugün beni çocuk gibi ya yerim yüncü diye çıktığımız yolda kararımızı değiştirip kapalı çarşıya gittik bigüzel gezdik tozduk annanem kendine yün kuşak aldı belini sıcak tutsun diye bide sevgiliciimee hediyee aşdıkk Fatoşda gördüğüm bakır 2 kişilik fincan takımı ve lokumluk buldum çarşıda alıverdim gümüş rengindeler kendileri buyrun resminii

kaya mayanın fıncanlarınıda benım dogum gunumde alıcaklarımla beraber takım yapıp ceyızıme kaldırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…