'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay işyerinemi geliyo battaniye falan varmı yaa usumesin yazık hastaymısta.. aşk nelere kadir hakikaten

Evet cnm işyerine geliyo
Bekliyo sabaha kadar benimle var balım var herşey var koltugumuzda var Gelme diyorum ama gelicem diyo geliyo fıstıgım diyorum ozaman sanada burda iş ayarlıyım gece az çalışan oluyo çünkü gel çalış benimle boşuna gelmemiş olursun diyorum ben konuşmam ki diyo Halbuki çok benm yerime konuştugu olmuştu ama Bakalım alışsın biraz dahada birlikte çalışıcaz sanırım Bizim için çok iyi olur

valla cemrecim harika olur...

dusundugunuzden daha cabuk halolur bicok sey... extra gelir işte.. e yanına da geliomus gelmişken calısır

ben kitap okumaya kacıyorum kızlar... heycanlı yerinde kaldım

yarın gorusuruz... cici bakın kendiinizee

cemrecimm fatoscumm opuyorum siziii

görüşürüz cnm bnm İyi geceler balımm
Bakalım tatlım gündüz 10-akşam 7-8 arası çalışıyo bünyesini alıştırması lazım önce gerci burası rahat uyunuyo Aman müdürler duymasın Sırayla uyuruz artık

cemre sen sabahta gece vadafonedemi çalışıyordun tatlım büyük biryermi kaç kişisiniz bilgilendirme veriyorsun değilmi

kızlar günyadın ben herkes gelmiştir derken kimsecikler yok yeni uyandım uykuyu çok seviyorum

Gündüz vodafone müşteri hizmetlerindeyim cnm çağrı merkezinde değil özdilekte masam var hat açılımı hat geçişleri yapıyorum.
Gecede vodafone çağrı merkezindeyim cnm call center olarak.
2 ayrı firma ancak vodafone için çalışıyolar.
Özdilekte 1 tek benim cnm.
çağrı merkezide vardiyalı olarak çalışlıyo. Gece duranlar öğrenciler cnm öyle anlaşmışlar 12 kişiyiz gece. Sadece 4 kişi gece çalışıyo vardiyada değiliz cnm. Ama toplamda 30 kşiyiz çağrı merkezinde

cemreye masallah... gece gunduz calısıyo allah nazardan saklasın...

benim bu tembel tenekeligim de nolcak bakalım... annem sen hangi cesart evlenmeye kalkıosun bu uykuculukla diyo...

gunaydın gizoşşş

cemrede burdaymss sana da gunaydın balımm

haftasonu burası boş oluyo genelde... herkes uykuda heralde

herkesin 29 Ekim CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun...

Son düzenleme:

Bişicik olmaz balımmm
Gece sevdiceğimleydim sabahta kahvaltı yaptık Ohh
Bana bugün tatil değil malesef
İşe gidiyorum kızlarrr öpüldünüz gelebilirsem gelicem

bayramımız kutlu mutlu ve hep bizimle olsun bayraklarımızda her yerde dalgalansın nice yıllara cumhuriyet

cemre ya maşallah sana ayyy ben yapamazdım çok uykucuyum ki ben

çağla canım günaydın kimsecikler yok valla ben yatağımda pijilerimle kucağımda laptop sizlerle bağlantıya geçip bir yandanda dizi izliyorum bugün tembellik yapasım var ama akşam dışarıya çıkıp arkadaşlarımla buluşcam gündüzde evde dinlencem

bende daha yeni uyandım gizoşş guya erken kalkıcaktım ooof nerdeeee

bende hala pijilerleyim ve kahvaltıda yapmadım.. canım bişe yemek istemiyo diye

şimdi gidip guzel bi kahvaltı yapıyımmm sonra da biraz ceviri yapıp bogurtlenin yanına cufcuflıcammm

bugun gelemem heralde gece belki

ben yokken cok kaynatmıyınnn iyi seyirler ve iyi gezmeler sanada gizoşummm .. tatilin tadını cıkarrr :32
:

Son düzenleme:
GÜNAYDIN kızlar öyle bi slm verip çıkmak istedim.. Çıkıyorum kendinize iyi bakınnn

canım sanada iyi gezmeler

kızlar öğlen dinlenirim burda olurum diye umarken izim adaya diğer adadaki arkadaşlarım geliyorlar çok özlemiştim gezicem onlarla hava umarım soğuk değildir

Kızlar cumhuriyet bayramınız kutlu olsun sabah eşimle kutlamalara gittik sonra geldim bir uyudum hala sersem gibiyim, hava tam uyku havası.
Siz nasılsınız kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…