cemrecimm sizin birlikte aldıgıınız eve mi gelio... yoksa sen yanlız mı yasıosun tenceresiz napıyosun kuzum evde yemek olayını :44:
canım ben çalışıyorum şuan
İşyerindeyim yani
ay işyerinemi geliyobattaniye falan varmı yaa usumesin yazık hastaymısta.. aşk nelere kadir hakikaten
valla cemrecim harika olur...
dusundugunuzden daha cabuk halolur bicok sey... extra gelir işte.. e yanına da geliomus gelmişken calısır
ben kitap okumaya kacıyorum kızlar... heycanlı yerinde kaldım
yarın gorusuruz... cici bakın kendiinizee
cemrecimm fatoscumm opuyorum siziii
görüşürüz cnm bnmİyi geceler balımm
Bakalım tatlım gündüz 10-akşam 7-8 arası çalışıyo bünyesini alıştırması lazım önce gerci burası rahat uyunuyoAman müdürler duymasın Sırayla uyuruz artık
cemre sen sabahta gece vadafonedemi çalışıyordun tatlım büyük biryermi kaç kişisiniz bilgilendirme veriyorsun değilmi
kızlar günyadın ben herkes gelmiştir derken kimsecikler yok yeni uyandım uykuyu çok seviyorum
cemreye masallah... gece gunduz calısıyo allah nazardan saklasın...
benim bu tembel tenekeligim de nolcak bakalım... annam sen hangi cesart evlenmeye kalkıosun bu uykuculukla diyo...
gunaydın gizoşşş
haftasonu burası boş oluyo genelde... herkes uykuda heralde
herkesin 29 Ekim CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun...
Bişicik olmaz balımmm
Gece sevdiceğimleydim sabahta kahvaltı yaptık Ohh
Bana bugün tatil değil malesef
İşe gidiyorum kızlarrr öpüldünüz gelebilirsem gelicem
bayramımız kutlu mutlu ve hep bizimle olsun bayraklarımızda her yerde dalgalansın nice yıllara cumhuriyet
cemre ya maşallah sanaayyy ben yapamazdım çok uykucuyum ki ben
çağla canım günaydın kimsecikler yok valla ben yatağımda pijilerimle kucağımda laptop sizlerle bağlantıya geçip bir yandanda dizi izliyorum bugün tembellik yapasım var ama akşam dışarıya çıkıp arkadaşlarımla buluşcam gündüzde evde dinlencem
bende daha yeni uyandım gizoşş guya erken kalkıcaktım ooof nerdeeee
bende hala pijilerleyim ve kahvaltıda yapmadım.. canım bişe yemek istemiyo diye
şimdi gidip guzel bi kahvaltı yapıyımmmsonra da biraz ceviri yapıp bogurtlenin yanına cufcuflıcammm
bugun gelemem heralde gece belki
ben yokken cok kaynatmıyınnniyi seyirler ve iyi gezmeler sanada gizoşummm .. tatilin tadını cıkarrr :32:
kızlar markafonide dogo shoes indirimde bakın seçtiklerim minnak kurbağlı cicide sana
Eki Görüntüle 280754 Eki Görüntüle 280755
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?