'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım o sosluklara güzel güzel cips sosları ve mezeler yapasın ohh mis yersiniz beraber canım 2 gündür çeyizlere başladın hepiside çok ciciler canım,babetlerin kurbağlısını görünce aklıma geldin

valla sonumuz hayır olsun başladım iyide oldu daha bi hevesliyim sevgiliciğe gösterdim bende beğendiklerimi alırım koyarız ceyize dedi ikeada gördüğüm kadehleride alıcam önümüzdeki hafta, yemek tabaklarımı alınca onların rengıne gore suslicem kadehleri kurdla ve taslarla

canım nasılsın iyisindir inşallah

biz hep aynıyız canım sen napıyorsun seni merak ediyoruz

ne olsun hala burdayız, babam bugün vana gitti birkaç eşya getirmeye.
yaşadığımız mahallede kimseler kalmamış hayalet kasaba gibi diyor babam
herkes bir yerlere kaçmış durumda.biz de ne yapcaz belli değil.
kalırız işte burda sanırım

acılar zor unutulur ama halk en kısa sürede yaralarını sarar umarım canım dua ediyorum en baştada o hayata yeni doğmuş biri babasından diğeride anasından ayrı büyücek olan yetim bebeklere onlar küçücük vucutlarıyla hayatta tutundular mücizeyi gösterdiler inşalllah yaralar çabuk sarar ama acılarımız yürekte olucak

canım dua et herşey yoluna giricek hepimiz için en hayırlısı olsun hayatımız hep zorlaşıyor

elbette ki yaralar sarılacak,belki de 2.bi defa depremi yaşadığımdan bu kadar içim rahat.

eğer ölmediysek, yayaşacağız demektir.

olabildiğince normal hayata karışmaya ve bu konuyu dillendirmemeye çalışıyorum,yaralar deşilerek iyileştiremeyiz kendimizi demi

kızlar 2-3 dk önce deprem oldu yine. düşünün ben burdan hissettim.
sevgilimi aradım ordaki depremden etkilenmişiz.
bazı artçılar burdan da hissediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…