ben gellldiiimmm canlaaarrnasısınız?
iyim canım sen nasılsın
basım catlıyoo agrıdan gizemiiimm yaahasta oluyorum sanırımm
GizoşummmGörüyorum seni ordasın bebeğimmmm
orkide biz burda çok merak ettik aşırı ama cemre en sonunda söyledi biz kimsenin senin adını bilmediğini sanıyorduk oda teredütle söyledi hatta sonra okulunu bulduk aradık ulaşmaya çalıştık yani burda hepimiz biraz kötüydük neyseki iyisin
cemrecim canım nasılsın beni sorarsan sabahtan beridir evdeyim keyif yaptım özlemişim evimde durmayı
canım sende burdasınıssız topik oldu burası bugünün özetini geçiyorum herkese
bütün gün evde ve pijamlarımla kös kös takıldım hatta yatağımdan çıkmadm bir ara sinemaki yaptım yatak odası oturma ve salon takımlarını beğendim liste hazırladım çeyizlerime alacaklarımı bitirdim geriye almak kaldı bugün pc başında araştırma yaparak geçirdim pelincik
Liste hazırlamadan insan ne alıcagını bilmediği için herşeye saldırıyoBende hazırlamıştım canım Onun doğrultusunda gidiyorum
Geçen TantiToni mağzasına girdim öyle güzel şeyler vardıki Ayy rengarenk bayıldım kızlar yaaaa
çok güzel şeyler var evet hep alasım geliyoamaaaaa almıyorum tutucam kendimi almıcam
Ben artık çeyiz, meyiz almıyorum da bakmıyorum da... Çünkü psikolojim bozuluyor
Cuma günü bakmıştım akşam eve gelince sitesine baktım tamamlanmamıştı şimdi sitesi tamamlanmışTavalar ve renkli çaydanlıklara bayıldım. Sanırım mutfağımın büyük çoğunlugunu burdan alıcam Çünkü lila renk bişey bulmak çok zor oluyo
küçük kek kalıpları aldım ordan evde kullanmak için harika çıktılar sonra kesme tahtaları var filli mor renkli onlarda çok güzel ondanda aldık eve kullanıslı baya.biki kişilik nescafe takımı almıstım ordan 10 tl ye herkes çok begeniyo
Acayip güzel renkli cıvıl cıvıl şeyler var cnm ve çok uygun geldi bana esseyede girdim mağzasına çok pahalıydı o sitede gördüğüm terncereleri gördüm ve hiç beğenmedim. Salata kurutucusu vardı sepete koymuşlar 25 tl den 15 e düşmüş pahalı geldi. Tantitoniye girdim 15 den 9,5 TL ye düşmüşEsseden bişi almam artık . Ufak seyleri tantitoniden topluca almayı düşünüyrum
Kızlar ben uyuyorum hepinize iyi geceler gece işe gidicem öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?