'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yani hep iyiyim arada hariç ama bu sabahta aşkoşumla geldik ooh bir sarıldı tramvay da tam 20 dk.şükür utandım ama ya
gerçi elini omzuma atıp sarıldı ama yine çekindim etraftan

ay canım benim tatlı utanmalar bunlar darısı başıma inş. benmde sevdiceğim gelsin hasret gidercez her gün hergün sıkılana kadar ki sıkılmaycağımız için
Maşallah canım allah bozmasın

ay canım benim tatlı utanmalar bunlar darısı başıma inş. benmde sevdiceğim gelsin hasret gidercez her gün hergün sıkılana kadar ki sıkılmaycağımız için
Maşallah canım allah bozmasın

e şimdi hasretlik görüşürsünüz de sonradan öle olmuyor hergün yaa arada ii özlemek sıkılmayız ama olsun

elimi çalışırken mesela çeneme koyuyorum ws.ayy kokusu geliyor bi tuhaf oluyorum yaa manane yıkamam ki dermişim
Evde zaten parfümü var bende çok istersem koklarım ama kokyamıyom çoközyüyom ölee

ama evdeki parfümle onun üstüne sıkılmış ve teninle birleşmiş parfümün kokusu bir olmaz ki oyüzden iyi değerlendir

ben sölerim bak bende süpriz istiyorum he küserim kuzum

inşallah canm ben de çok istiyorum yaaaaa

malum 14 kasım okul açılacak ben de rapor bulamazsam gitmek zorunda kalabilirim.

o sebeple 12 kasımda gidecekmişim gibi düşünüyorum hayal kırıklığına uğramıyım

selammm bebeişler ben geldim:)
nasılsınız bakalım..

bu arada ben hiç pelinle karşılaşmıyorum iyimiki:26::26:
merak ettm

ya ben unutulmuşum burdaaaa

çağlamm minnağım sizde mi unuttunuz beni.....

canım bnm olurmu öyle şey..
geçmiş sayfalara bakarsan seni sordugumu görürsün. bn biri olmayınca hemen şantelleri yakıorum:)
bak yukardada pelini sordum. uzun zamandır görmüyorum
sen nasılsın. ablan naptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…