'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

suan nedense ıcımden aglamak geliyoooooooor fazlasıyla bilmiyorumm
naptın aranız nasıl?
dikkat et ama yaa

Saol tatlım çok iyiyim bazı seyleri söyledikten sonra sevdiği için yaptıgını beni sevdiğini ve kaybetmek istemediğini anladım Kıyamam yaaaa naslda msj atmış ara vermek istemiyorum dieee kurban olurum ona
Neden balım noldu neyin var ??
Akşam ayaz oluyo Sabah gelirken eve çok üşüyorum

bilmiyorum yaa bilmiyorum ıcım sıkılıyor offfffffffff birden oldu 1saattir
çok sevindim yaa
biizimkine desem tamm senbilirsin der kafa dinleyelim der kesin bugün gelmiş bana nediyor bana büyümü yaptın ayrılamıyorum bazen bitir üsteleme diyorum diyor evlenince üzeriz birbirimizi şimdiden btsn diyorum dedım dyor ama yk bişey var dıo ama nee:44:

bu ara aksamları pek bi sessiz kalıyo topikimiiizz :)

Bugunden nasibini alan çeyizcikleriimmmii ekliiyorum canlar

Eki Görüntüle 283491

İkeaaa minnakın herşeyiiiii kocaman olan kadehlerin tanesi 5 tl miş şimdilik kırmızı şarap kadehlerinden aldım en kısa zamanda diğerindende alıcamm bu ay kaya mayalarıda alimde bi durim hızlı koşan minnakınnn çeyizleri seyrek düşmesin

Bide ablişkomun doğumgünü hediyesi 3 mtreye kadar su altı cekımı yapabılıceem futuraaf makınaammm zaten daha fazlasına ben dalamıyorum

Ohhh güle güle kullan yeni cicilerini

günaydın kızlar :)
burda beni tanıyan kimse yokmuş, arkadaşım yokmuş... bebeğimin aylardır söylediğini dinliyorum ve gidiyorum bu siteden. 2013'te unutmazsam, ömrüm yeterse, buraya uzaktan bakacağım kimler evlenmiş, kimler çook mutlu :))
mutlu kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…