'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nere gittiniz bakim ee hemen gitmiş 3-4 saatmi durdu?

iviit az durduu annanişimide fazla bırakmamış oldum hem yemek yediik 2 obur sevgilicik sonada sureklı gıttıgımız cafeye gıttık nargıle ıctık tavla oynadık sona ödemelerim vardı onları yaptık beraber benı bıraktı dittiiiii

kızlar bende iyiyim kızlar bayram temizliğini yapmıştım, bayram gelse de ailemi görsem diye bekliyorum

bende arifede son temızlıgı yaparım dıye dusunuyodummm ama kursumuz varmıs o gun olcak iş değil yaaa yarın kalan herseyı yapıcam perdeleri yıkıcam camları silcem ve kesin gene yagmur yagıcak

nasılsın canımm

askımla gorustum canımmm bi mutluyum yagmurda ıslandık diye sacımı yıkadım gelınce yagmur saçı bi garip kokutuuyyy sen nasısın tatlımmm

ohh ne guzel hasret giderilmişş

bende iyiyimm askımı bekliorumm ama uyudu galba yaa

gerçekten aileden uzak olunca zor oluyor, hele bayramlarda mutlulugum şimdiden başladı.
kızlar bayram hediyesi eşime parfüm alıcam öneriniz var mı ?

Son düzenleme:
kızlar sellamlar bende varım evraklar için koşturmaca yaşıyorum o yüzden pek yazamıyorum buraya cici şeler aldım 3 tane pier cardin iç çamaşırı takımı saten bide baharatlık setim nilinkinden ama artık durmam lazım bu kadar hız iyi değil gibi geliyor

umarım herkescikler iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…