'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Amin..

Allah korumuş cnm ya çok geçmiş olsun tekrardan

bebekler ben geldmmmmmm
ama tahmin ettiğim gibi kimseler yok bu saatte, artk modemi değiştirdm ve internete sonunda bi çözüm buldk kızlar bundan sonra kaldığımız yerden sizinle birlkteym:))
yanıma gelip sürpriz yapıcaklar da varmıs herkesi bekliormmm kiiiiii
çeyiz alışverişi yapanlarda oldm, güle güle kullan minnakım, o wok tavadan bende alıcam gidince bu sabah gülben ergen et sote yapıodu pek bi hoşuma gitti
bu arada milanolarmın siparişini dün verdm bu gün öğlen geldi kızlar
alışık olunan resm dışında da incelemeniz için resmlerini çektm sandığın:) bu milanolar hepimizinP
Eki Görüntüle 284456 Eki Görüntüle 284457 Eki Görüntüle 284458

naber cnm?
evet sana belki bugün bi süprizim olabilir bi melek gönderebilirim ama belki
ama okumasaydın keşke yaaaaa plan yapmıstım ben kendimce orkide de uygulıcaktı
hehe:) gördm ama nasıl görmezden geliym kiiiii
gelsin meleğim bekliorm ki
bu gün 4-8,5 arası mağazadaym bu gün, yoğunluğa göre kapanışa kdr da kalabilirm bekliorm:)

günaydınn güzel insanlar:)
hayırlı cumalar.

nu nevresim takımı dün gördüm. gittim baktım. ya resimden daha güzel bişi bayıldım:)
piyasa fiyatı 190 liraymış

ama ben artık sana yetişmek istiyorum. ayın 15ini çekiyorum resmn. çok sıkıştım. hayırlı olsun güzel güzel kullan:)
belkim biz sana misafir oluruz:) ama ben kepçeyi kullancam:)

hayırlı ugurlu olsun memuriye:)
bn sanırım hiç giyemicem:18::18:

...

bu arada çok dalgın bi insanım:S para üstünü otobüsten almayı unuttum. biraz fazla:S
2kes telefon kaybettim güzel telefon alamaya bile korkar oldum

berfincm o dalgnlık bende de oluo arada umarm çok kaybın yoktur ama çokmus da
tşk ederm bu arada, bu endless nevresm güzel gerçekten bi çok kişide görmüştm ama pahalı işte benm safari gibi 150ye kdr bulaiblirsn daha uygununu da görmedm berfincm

hiç de bişicik yapamazsn orkidemi kandırırım ki ben hıh!
Bekle sen daha dur atakanın lafıdır her senden duyunca bi tuhaf oldm:))

hee öyle mi burda ben sana söpriz hazırlıyım arkandan sen beni yıkıp geccen şimdi hee buyur gecc
Neyse şaka bir yana inş.gelir torıum dedım ama bakalım bulur inş.

işim kötüsü unutcagımı biliodum. otobüs numarasını alim hani unutursam ulaşırım die. göremedim ama şöföfr amcaya baktım. istanbul kadar büyük değil burası çıkışta sorcam bakalım..
fotografta nevresimin içinde silikonlu yorgan var dımı. yada ne oldugu hakkında bi bilgin varmı. sanırım ikeada baktıklarımızdan var:)

büyük ihtimal silikon vardr ama ne olduğu belli deil normal yorgan da oalbilir inş geri alabilirsn cnm

toriumdaym cnm doru demişssin sende gelsene hesaplaşalmP

bu arada diğer gelincikler nerde kızlar artk hep böle az az mı uğruolar bu saatlerde
çoğu giremio sanırm iş nedenyle:s

çağla minnak uyuyor
Gizem bu ara giremiyor işinden biliyorsun,sirenay da arada giriyor
orkideyi de biliyorsun
pelin bayagıdır girmiyor ben bugün arıyım bi onu..

Fatma da arada girerdi zaten biz demirbaşlar böyle işte başka kimler vardı unuttuysam k.bakmasın en cok girernleri saydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…