çok teşekkür ederim Allah kimseye göstermesin.
evimiz az hasarlın diyebiliriz,mühendisler sağlam olduğunu söyledi gerçi ama bakanlıktan gelecek müşettişlerin de görmesi lazım.
zaten kirada oturuyorduk.
Amin..
Allah korumuş cnm ya çok geçmiş olsun tekrardan
rica ederim
sen ne iş yapıyordun?
günaydın yamurrrr
hehe:) gördm ama nasıl görmezden geliym kiiiiinaber cnm?
evet sana belki bugün bi süprizim olabilir bi melek gönderebilirim ama belki
ama okumasaydın keşke yaaaaa plan yapmıstım ben kendimce orkide de uygulıcaktı
hehe:) gördm ama nasıl görmezden geliym kiiiii
gelsin meleğim bekliorm ki
bu gün 4-8,5 arası mağazadaym bu gün, yoğunluğa göre kapanışa kdr da kalabilirm bekliorm:)
ama ben artık sana yetişmek istiyorum. ayın 15ini çekiyorum resmn. çok sıkıştım. hayırlı olsun güzel güzel kullan:)bebekler ben geldmmmmmm
ama tahmin ettiğim gibi kimseler yok bu saatte, artk modemi değiştirdm ve internete sonunda bi çözüm buldk kızlar bundan sonra kaldığımız yerden sizinle birlkteym:))
yanıma gelip sürpriz yapıcaklar da varmıs herkesi bekliormmm kiiiiii
çeyiz alışverişi yapanlarda oldm, güle güle kullan minnakım, o wok tavadan bende alıcam gidince bu sabah gülben ergen et sote yapıodu pek bi hoşuma gitti
bu arada milanolarmın siparişini dün verdm bu gün öğlen geldi kızlar
alışık olunan resm dışında da incelemeniz için resmlerini çektm sandığın:) bu milanolar hepimizinP
Eki Görüntüle 284456 Eki Görüntüle 284457 Eki Görüntüle 284458
hayırlı ugurlu olsun memuriye:)kızlar sellamlar bende varım evraklar için koşturmaca yaşıyorum o yüzden pek yazamıyorum buraya cici şeler aldım 3 tane pier cardin iç çamaşırı takımı saten bide baharatlık setim nilinkinden ama artık durmam lazım bu kadar hız iyi değil gibi geliyor
umarım herkescikler iyidir
gördüğün için sana ceza hemen arayıp bu söprizi iptal ettircem orkideme
sen bekle dur hıhh
hiç de bişicik yapamazsn orkidemi kandırırım ki ben hıh!
Bekle sen daha dur atakanın lafıdır her senden duyunca bi tuhaf oldm:))
berfincm o dalgnlık bende de oluo arada umarm çok kaybın yoktur ama çokmus da
tşk ederm bu arada, bu endless nevresm güzel gerçekten bi çok kişide görmüştm ama pahalı işte benm safari gibi 150ye kdr bulaiblirsn daha uygununu da görmedm berfincm
tMm tatlım çok thank you :)büyük ihtimal silikon vardr ama ne olduğu belli deil normal yorgan da oalbilir inş geri alabilirsn cnm
büyük ihtimal silikon vardr ama ne olduğu belli deil normal yorgan da oalbilir inş geri alabilirsn cnm
toriumdaym cnm doru demişssin sende gelsene hesaplaşalmp
bu arada diğer gelincikler nerde kızlar artk hep böle az az mı uğruolar bu saatlerde
çoğu giremio sanırm iş nedenyle:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?