'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

annwm yapmış 2tane nevresim takımı. kendisi terzidirde.
şimdide nevrem takımı almak istediğimi söyleyin ne gerek var dio pf

annwm yapmış 2tane nevresim takımı. kendisi terzidirde.
şimdide nevrem takımı almak istediğimi söyleyin ne gerek var dio pf

annenin yaptkları da çok değerlidir cnm ama hazır almak da sart hepsini nasıl dikilicekki
all sarevin kumaşını dikebiliosa diksin hatta bana da diksin:))
valla maşallah hamaratmıs senin anne de:)

ooooo herkesler de sabah sabah burdaymış bakıyorum

günaydın güzellerrr

nilim çalışma saatlerini de öğrendim,bugün fırsat bulursam yanındayım

yalnız senin mağazanın adını unuttum ben yaa:26::26::26:

cnmmmmmmmmm
hoş geldin ki istanbulaaaa
ben stradivariustaym cnm zaranın hemen karsısı 2. katta yan tarafta marks&spencer var
gel muhakkak biraz yogun olucak mağaza beni bulmakta zorlanırsan kasadan sordurt:)

hoşgeldin cnm
Gitme gitme görme onu boşwer ist.ama gitme nilin içine otursun ona söpriz yok artık

bu arada kargo sorununu naptn berfin,
bak bence kesn adresten kaynaklanıo dediğin gibi kargocularn bi suçu yok,
1 günde geldi bana ups:S

annenin yaptkları da çok değerlidir cnm ama hazır almak da sart hepsini nasıl dikilicekki
all sarevin kumaşını dikebiliosa diksin hatta bana da diksin:))
valla maşallah hamaratmıs senin anne de:)

2kargom ups gitmiş yadigo iptal oldu
evmanya kaldı işte. dün istanbuldaki ana bayiyi aradım kavra ettim. artık ofistekiler bana sakin ol dio düşün
bi kargo 20 günde gelmezmi. hadi diyelim adres ekskliği 50 kes mail attım cevab yok tepki yok
insan bi kere telefonda arar ya dedim. böyle böyle devam etti
sonra istabuldaki şube izmitteki şubeye beni arttırmışlar.
adama adresi tarif ettim. hani şurda burda araba yolu burda şunun yanında die tarif ettim düşün
bugun getircekler gya bakalım..

nevresime gelincede, kumaşı taç alıyor yada alınbaşakmı ve. sordum birinin masrafı 100 geçiyormuş.
kumaş alıyor. bi yorgan için bide çarşaf yastık için. dantelliyor kurbeliyor. sornada pikoluyor:)
3tane tek kişilik yaptı işte. artık hızını alamıyor çift kişiliklere geçti. bnde 2tane yeter. diğerlerinide saten alcam dedim
küstü :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…