'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayy kıyamam berfin, annen de heveslenmiş ama yaa
bnmkinin hiç o taraklarda bezi yoktur bide onla mı uraşıcam al hazırını gitsn der hemen, 2 tane yün yorganımı da annaneme diktirmiş hiç haberm yok kendsi hiç uraşmaz su da anacığımın el emeği diyemicem hiç:S
yadigo için üzüldm umarm diğeri sağ salim gelir cnm yaa, valla sende ki bu sans da yani, iyi seyler düşünelm iyi seyler olsn

erdide bi taraftan dır dır dır. ne gerekmiş erken değilmiş.en son karışma dedim.
2gün öncede nişanlıgını benmi diksem dedi eskisi kadar prof değil bakalım
ilerde bizimde çocuklarımın çeyizinde el emeği olmayacak çünkü hiç bilmiyoruz

edit: bimde nevresim takımı var bugun.
nevresim dediğim tek renkli çarşaplar. git bi bak istersen gri istiyodunya:)

Son düzenleme:
genelde gri rengi olmuo cnm, olsa da benm istediğim gibi kaygan ve kaliteli deiller çoğu zmn, zara homedakilere de baktm ama yine en güzeli ikea, nevresm takımından pahalı olsa da o çarsaf takımını alıiiciimmmm zaten son nevresimim başka almıcam için, çok saol yine de haber verdiin için

başta benmki de sorun etti ama herkesn kız olduğuna ve gerçek olduklarına onu da inandırabildm artk görüşmemize karışmıo:)

ya gecen kadın sitesine üye olmustum ya dedım bazı seyleri ordan bakıyorum kadınsal dedım bişi demiyor,ark.edindik dedım arada mailleşiyoruz görüşcez dedm yok efendim bana ne oluyormus (ben nete pek girmezdm cnkü) görüşcem diyince de beni kaybedersin belkide erkeklerde mailleşiyorsun dedı ws.ws.bi bağırdım aaaa

benimki de inanamadı ilk zamanalr sen nasıl böyle şeyler yaparsın gibilerinden.
sonra ya onlar erkekse nerden biliyorsun falan fıstık.
sonra da ben bilmem mi erkek mi değil mi dedim, o zaman dikkatli ol dedi:)
ama yine de buluşmalardan bahsetmicem

aa ben söylerim sonradan biyerden duyar kaçırırım ws.öle yalan hiç olmaz cnm bana yapsa hosuma gitmez çünkü

Master Şef Artık Sizsiniz, Pastalarınız Dillere Destan Olacak!.. 100 Parça Pasta Dekorasyon Seti 30 TL Yerine 14,5 TL

Setin İçindekiler;

İçindekiler kitabı

1 adet saklama kabı

1 adet aplikatör

1 adet poşet tutma halkası

1 adet şekil verici çubuk

Çiçek yaprağı başlığı

Çiçek başlığı

Şerit başlığı

Yuvarlak başlığı

Yıldız başlığı

Yaprak başlığı

Yuvarlık başlığı

Harf kalıpları

C işareti kalıbı

Kalp kalıbı

Zambak kalıbı

Düzeltici cetvel

10 adet Krema poşeti

3 profilli Tırtıklı, krema şekli verici, Dalgalı bıçak

Bu fırsattan yararlanmadan önce nasıl kullanılır başlıklı açıklamayı okumayı ihmal etmeyin.

• Kargo Bedeli;

1 - 5 Adet : 3,50 TL
6 - 10 Adet 7,00 TL
11- 15 Adet ve Üstü 14,00 TL

* * Fırsatın yayına girme tarihi: 03.11.2011
* * Fırsatın kaçma tarihi: 08.11.2011
* Not: Bu ürün 11.11.2011 - 15.11.2011 tarihleri arasında kargoya teslim edilecektir.

videosu var.. çok ucuz ya banamı öyle geldi. işe yararmıı

heyyy orkide:)
istanbullara geldin sen:)
iyimisin sen:)
hoşgeldin canım. nasılsın.
aldınmı dün ciciler:)

aa ben söylerim sonradan biyerden duyar kaçırırım ws.öle yalan hiç olmaz cnm bana yapsa hosuma gitmez çünkü

yalan değil tatlım sadece arkadaşlarla buluştuk diyeceğim yalan değil ki.
ojecileri biliyor onlarla buluşunca problem yok ama gelin topiclerine bu kadar çok takıldığımı bilse şok olur

hoşbuldummmm

alamadım cici yaa kıyafet yok yanımda doğru düzgün bugün de maaş yatacak dediler yatmadı da.

işte temizlik malzemesi ile cici cici ojecikler aldım

ya benm hiç ojem olmadı biliyomusun
nil yardımcı olur sana kıyafet konusunda
istanbulda ne kdar kalıcan. burda evinizmi yoksa birinde falanmı kalıosun
memur maaşları bayramdan önce yatıcak falan diyorlardı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…