'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

o minikler de mi şamdan giz?
uzun mum da olur bak onlara

minik şişko şarap minik 6 lı likör bardağı kahvenin yanında su ikram edicem 5 cl ehehe öyled hayalim var yahu diğer şampanya kadehleriylede el cağızlarımla yaptığım cici vişne sularını ikram ederim olur biter bide ne olur olmaz die 15 adet alcam herbirinden

Son düzenleme:

ilk bardak benm kadehlere uydurmaya çalştığım subardakları cnm, hani bakmıstk hatırladn mı 12 tane alıcam bende onlardan bişi uyduramazsam bakalm

hepiciğii alıcak listemde var ben svalka serısını cok begendım kırmızı sarap kadehlerınden aldım zaten dıgerlerı kaldı.

nerede o kırmızı şarap kadehleri ben neden görmedim ki bende kırmızı isterim

nilim valla kadehlere su bardağı olarak çok orjinal olur bence ben çok beğendim bide bunun daha ovalleri var ayyy çok şirinler yahu

sitesinde var canım şampanya için olanların yanında hemenciik, beyazla şampanyayı alıcam, tekila bardaklarını sevgilicik alıcakmıs , kahvenın yanında kafelerdede genelde ole koyuyolar cok sevimli oluyo mınnak su bardagı gibi Benım asık oldugum buyuk kadehlerden sıtede yok. ben baska sıteden aldım resmını

Allah yardım etsın herkese dersaneyle otel yıkıldı dıye haber yapmıslar ama daha ayrıntı vermıyolar

orkidemm allah yardımcısı olsun bütün darda olanların çok zor ve çok korkunç bişey depremi yaşamak, izlerini taşımak

gelincikler siz buluştunuz mu ?, geçmişi okuyorum maşallah çeyiz hazırlıkları tam gaz..

cnm sen mi ben mi((doktor iğne dedi benden soğuk terler boşaldı,
korktumu anladılar içine lokal anestezi koyup vurdular hiç anlamadm, bundan sonrakilerde de öle dicem öyle vursunlar daha 3 tane var

geçmiş olsun bebeğim ne oldu ?
pazar askımla sana ugrardık die süpriz yaprız diyordum ama tühh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…