'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nilim bende düdklüyü alabilirim herhalde ama bana şamdanı alsana alırsan bende çok beğenmiştim yada gelsemmi onları almaya

hemen videoya bakıyorum ki canım benim

nilim bende düdklüyü alabilirim herhalde ama bana şamdanı alsana alırsan bende çok beğenmiştim yada gelsemmi onları almaya

hemen videoya bakıyorum ki canım benim

alırım tabikide kuzum ne zman gidicem belli deil ama tek başıma da gitmek zevkli olmuo, gittiğimde sana da alırm mrk etme

alırım tabikide kuzum ne zman gidicem belli deil ama tek başıma da gitmek zevkli olmuo, gittiğimde sana da alırm mrk etme

valla sen olmasan hiçbirşeyden haberimde olmucak çeyizimde payın büyük canım en kısa zamanda ada planı yapalım havalar bozmadan gelesin herkes geziyor bugün arkadaşlarla geçirdim ama sende diğer gelincikleride bekliyorum güzel olur

bende bi tane takım var paşabahçenin kup gibi ama dondurmalık yaparım ben onu

bizde içki içmeyiz ama kadehlerimiz var bajk bunu hiç düşünmemiştim annanecik haklı yani

6lı takım mı yapsam ya sevgilicik diyo şarabıda sülalece içmeyiverelim yanii 24 taneyi nabcaz diyo şu kaya mayalarımı alimde önce en iyisi aralıkta kadehlerden ali bide orda farklı bikaç bardak daha vardı onlardanda 6lı takım yaparım onların modası geçmez hiç Karacada bitane kahvaltı takımı gordum kırmızılı sıyahlı cicik bişi , onlarıda alabılırım onumuzdeki ay ah bi çalışmaya başlasam neler neler alııcaaammm Bide kızlar dun bakırkoyde aryıldız satan bıyerde cok ıyı nıyetlı bi satıcıya denk geldım, aryıldız 5 tane ürününü (çatal bıcak kaşık) çin pazarından getireye baslamıs ucuzdanda satabılsın dıye 5 model var su damlalı falan onlardan önermediğini söyledi haberiniz olsun geriye şikayet gelmeye baslamıs cunku. genelde klasık tarzı var aryıldızın onlar biraz cafcaflı farkediliyo hemen

Son düzenleme:

canımm ya 24 tanesini nereye koyacaksın dedigi dogru sevgiliciginin sülalecek içmeyiverin

resim eklede bakalım canım nette varsa eger benim aldıgım kadehler bunlar migrostan almıstım 15 liraya

selam babyley:)

aşağıdaki bi fatoş görüyorum:) fatoş bnde kpss ve kpdsiyim bakalım.hakkımızda hayırlısı. nasılsın canım. nasıl gidiyo

minnakım kbkma cvb atamadım deminde cgrini gördüm. saol mutlu oldum görünce.
birbirimizden uzagız ama aramızda maneviyat görüyorum.. sende diğer hatuncuklarda..

cemrem hayırlı olsun çok begenmiştim bnde o takımı. 165e nasıl aldım.s bilgi verirmisin. bnmde almam lazım. nil in takımını begenmiştim bnde alamadım kaldı öyle

nil hayırlı ugurlu olsun aldıkların alacakların.. bn begendim. evlenmeden ikeaya gideriz hep beraber ufak şeylerimi ozman tamamlarım diorum.s
eknomik krizdeyim şimdi biraz toplamam lazım kendimi. yarında evmanyayı arıcam bakalım parmagın nasıl oldu:S

gizzz darısı bizilerin başına. çok fazla sewindim adına. isabetli bi karar vermişsin. inş söyledin die çok sıkmazlar seni. yapma etme geç kalma gitme falan

orkidenden haberi olan varmı. buluştularmı nil cikle:)

aşağıdaki bide yeni kanaşmadıgım üyemiz cadı var:) sende hoş gelmişsin:)

kolum hala sargıda. enfeksiyon kapmışsın dedi. ilk 2gün gitmedim dr ye. gittim film çektiler kırık yok çok şükür. dirseğimi aşağıya indiremiyorum. akşam uyumak zor oluyo:S sağ kolum işte uyuyamıyorum
yarın gidip rapor alimde iş yerine verim ptesiye kadar giremem. mause bile kullanamıyorum

yanlış şimdi dikkat ettim. iyiki kolum ağrıo ama destan yazmışım iyi varsınz. i lav yu

evet burdayım şekerim çok şükür iyiyim bayram ziyaretleri misafileri agırlama falan filan...

kpss ye başladım ama kpds düşünme aşamasındayım baakalım her an çalışmaya başlayabilirim canım

çok çok geömiş olsunn canım dikkat et kendine enfeksiyona iyi bakmak lazım ihmal etme canımmm

canım istediğim kadehi bulamadımmm ben ikea svalkanın kırmızı sarap kadehlerınden aldım sımdı onun sampanya ve beyaz sarap bardagından aliciimm

şimdi iyice bakınım diger ıstedıklerımıde bulabılırsem ekliceem

Balıııııım bende laav yuuuuuuu veriiii maç haber alınca mutlu oldum tatlım iyi olda sen aramızdaki bağ herzaman devam ediciiikkk

canım sen iyi olda destanların en güzelini yaz

valla anneme söledim umarım sıkmazlar sıkarlarsa kızarım yaa babamdanda çok sıkıyo babamla arkadaş gibiyim annem sıkıyo bende uzaklaştırıyorum kendimden tanışmak istiyo ama eve gelmesn diyo karşıda görüşelim diyo kızımı kime emant ediyorum görmem lazım diyo bakalım biraz anlayış lazım o konularda eski kafalı hemen resmiyet istedi off ne gerek var şimdiden sıkılcam ya

kızlar çeyize tam gaz devam galiba

yrın sargıya gidicem bidaha bakalım.
bnde kpss başladım geçen hafta ptesi. gnde 2 saat falan işte.
kpds karar verme aşamasındaydım. çağlayla knştum iş yerindeki tecümn arkaşımla konştum. şimdilik kelime ezberlemeye kara verdim. gnde 3 kelime faln işte. söyluo tercüman arkadaşım. mayısta kpds sanırım.

slm kızlar nasılsınız?
iyiz hamdolsun sen canım

canım bnm ya özlemişim sizleri.
anneler öyle oluyor:S bnmkiler olsa annem evden çıkarmazdı şükür yani:S bn babamla arkadaş olmayı bırakıp baba evlat bile olamıyoruz:S

çeyizlere ara verdim.s kendimibiraz toparlaam lazım.s uygun bişeyler olursa söylersiniz yine düşünürüm.
yadigodan geldi doğrayıcım. ama bn kullanamadım

bende çok özledim buralarda hiçbirinizin yoktunuz yazmak içimden gelmedi o zaman ben şükredeyim yahu anneme hattaha babamada :26:

bende ara vercem gibi evde bana bile yer yok hattaha ayakkblarmda yer yok malesef dün çizme aldı incinin seri sonu 75 tl idi gördüm dayanamadm sade bişiydi aldım düz taban rahatça koşulur vapura ama evdekler pek memnun olmadılar

fatoş canım gmailin açık değilmi yahuu

nilim bende hemen bakıyorum düdüklüye ayy sevindirik oldum onada yer yok ama dedeme gönderrim napam ya aşkta herşey mübah

Son düzenleme:

oo yeahh baby girl. you ara very sweet, i think:)

bn kriztal takımı alırım diodum. bardak ları falan oluyodu çeşit çeşit. gereksizmi o şimdi

berfncm aynı kaderi paylaşorz bende uyuyamıorm tüm gece bu gece 5. gecem olucak uykusuz parmak enfeksiyon kapmıs benm de tüm kolumu etkileyo benmkide sağ
yarn doktora gidip bende rapor alıcam en azından cuma cumartesi gitmem die düşünüorm, çok geçmiş olsn tatlm çok üzüldm yaa

öyle tabi şükür herzman. bn bu halimede şükür ediyorum. betern beterin var.s
bizm evdede büyük ama kalabalıgız:) büyük çekirdek aileyiz:):)
bu yzden sorun oluo.

hayırlı olsun. iyi vapura koşmalar diyelim:)

bi bak bakalm cnm sana orası daha yakın olur, metrocityde de olabilir belki avm içlerinde sanırm genelde mağazaları dışarlarda hiç görmemiştm
sen 6 lt mi alıcaksn peki, o kampanyada deil ama su an biliosn sadece 4,5 kampanyada

heh bulduuum daha ovali ama resmin

bide bu cicilerden alcam 2 tane 6lı olcak onlarda yerim hepsını yaa

Bu arada kızlar berfın mesaj attı, baglantı gıtmıs cvp veremeden cıktım kusura bakmasın kızlar dedi haberiniz olsun

Hoşgeldi orkiideeeciimm , nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…