'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bağdat cadde ve leventteki avm dışlarında bakalım hangisi yakın bakcam 4,5 alırım alırsam inşallah alırım bakalım canım

minnak oval olandan bende istiyorum çok şirinler ya ben şarap kadehi yerine böyle ovaldan 12 tane alıcam çok hoşlar

orkidecik ne olsun hep misafir geldi ben uyudum öğlenleri uyandım genelde 1. günü zordu kurban kesildi felan onlarla uğraşmak koşuşturmak biraz yorucuydu ama ben pek yormadm kendimi misafirler geldi selamlaştım sonra vın arkadaşlarımla oldum

dimii Giziiiimm yaa cok cicilerr bende 6lı yada 12li yapıcam o cicilerden diğerlerinden 6 tane yeter umarım sanırım

dimii Giziiiimm yaa cok cicilerr bende 6lı yada 12li yapıcam o cicilerden diğerlerinden 6 tane yeter umarım sanırım

ben çok körüm onlardan ilk kez airportta bir mağazada görmüştüm hatta tekila bardaklarıda vardı onlarlada kahvenin yanında su ikram etmeyi düşünüyorum bende alcam sen ovalleri ikeadamı gördün herşeye çok yakışır o bardaklar

evet canım ıkeada var malıbu bardaklarıda var hatta İrem illa al ondan bana yaparsın dedi, ablam bana tarıf kıtabı almıs bakıp bakıo yapıcam ona Bidaki gittiğimde sadece bardaklar ıcın gidiciim sevgilicikle giderim beraber getırırz eve, kendımı zor tasıyorum zaten minnaklıgımla

ikea sitesinde takılıyorum şimdik beğendiklerimi ekliycem çok şeker şeyler var biz o gün nasıl tuttuk ki kendimizi :26:

ikea sitesinde takılıyorum şimdik beğendiklerimi ekliycem çok şeker şeyler var biz o gün nasıl tuttuk ki kendimizi :26:

ben kayınannişime gidicem diyee almamıstım bide ole kagıda falan sarıldıgını bılmıyodum kırılır dıye dusundummm kendımce :))

Valla eskiden kıyafet felan görünce dalardım mağzalara şimdi kap çanak görünce dayanamıyom

al benden de okadar sevgilim eskıden sureklı kıyafet almama bıdı bıdı yapıyodu şimdi pek bi mutlu bayramda gosterdım aldıgım cicileri tatlı tatlı gülüyo bide bjk terlikleri alıcaz ceyızımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…