oo yeahh baby girl. you ara very sweet, i think:)
bn kriztal takımı alırım diodum. bardak ları falan oluyodu çeşit çeşit. gereksizmi o şimdi
hoşgeldin orkide nasıl geçiyor istanbul günleri canım
nilcik enplus cevahirde var ben bir yarın bakayım oraya
bi bak bakalm cnm sana orası daha yakın olur, metrocityde de olabilir belki avm içlerinde sanırm genelde mağazaları dışarlarda hiç görmemiştm
sen 6 lt mi alıcaksn peki, o kampanyada deil ama su an biliosn sadece 4,5 kampanyada
bağdat cadde ve leventteki avm dışlarında bakalım hangisi yakın bakcam 4,5 alırım alırsam inşallah alırım bakalım canım
minnak oval olandan bende istiyorum çok şirinler ya ben şarap kadehi yerine böyle ovaldan 12 tane alıcam çok hoşlar
orkidecik ne olsun hep misafir geldi ben uyudum öğlenleri uyandım genelde 1. günü zordu kurban kesildi felan onlarla uğraşmak koşuşturmak biraz yorucuydu ama ben pek yormadm kendimi misafirler geldi selamlaştım sonra vın arkadaşlarımla oldum
dimii Giziiiimm yaa cok cicilerrbende 6lı yada 12li yapıcam o cicilerden diğerlerinden 6 tane yeter umarım sanırım
ben çok körüm onlardan ilk kez airportta bir mağazada görmüştüm hatta tekila bardaklarıda vardı onlarlada kahvenin yanında su ikram etmeyi düşünüyorum bende alcam sen ovalleri ikeadamı gördün herşeye çok yakışır o bardaklar
hoşgeldn müşerref:)
nasılsn:)
İyi akşamlarrrr bayanlarr.
hoşgeldin canım nasılsın
evet canım ıkeada var malıbu bardaklarıda var hatta İrem illa al ondan bana yaparsın dedi, ablam bana tarıf kıtabı almıs bakıp bakıo yapıcam onaBidaki gittiğimde sadece bardaklar ıcın gidiciim sevgilicikle giderim beraber getırırz eve, kendımı zor tasıyorum zaten minnaklıgımla
allahm herkes de bi çeyiz telaşıı:)
yalnız olmadımı bilmek ne güzell
allahm herkes de bi çeyiz telaşıı:)
yalnız olmadımı bilmek ne güzell
ikea sitesinde takılıyorum şimdik beğendiklerimi ekliycem çok şeker şeyler var biz o gün nasıl tuttuk ki kendimizi :26:
ikea sitesinde takılıyorum şimdik beğendiklerimi ekliycem çok şeker şeyler var biz o gün nasıl tuttuk ki kendimizi :26:
Valla eskiden kıyafet felan görünce dalardım mağzalara şimdi kap çanak görünce dayanamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?