'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım 87liyim işte 24dolu dolu 25.ten gün aldım dün
ama ben 88li sayılırım yaa
allah uzun ömürler versin :)
günaydın kızceler deli gibi uyudum dinlendim bi güzeeel ne cok yorulmusum ben meger ya bu haftaa boyuncaa birazdan güzelce bi kahvaltı hazırlım bugun dınlenme günüm

güzelce kahvaltini yap ozaman sonrada iyi bi dinlen disari falan cikmayi düsünüyormusun`?

selam kızlarrrr nasılsınız bakalmmm
guldeinncm sanki onlr baya bi küçüktü cnm yaa fiyat olarak da fazla bence, hem bu tezgah üstünde durucak bişi olduğundan rengini fln smdiden seçersen sonra uymazsa yenisini mi alıcaksn bence sonrada alınabilir sen bilirsn yine de cnmmm
yağmurcum kızmıssın ama zaten çok önceden kutlamıstk doğma gününü sana sölemiştm de gelemicemi uygun olsam zaten gelirdm cnm, gizemin dediğin gibi akşam girmiştm siteye ama tamamen çıkmıs aklımdan, o kdr çok doğum günü doğum günü dedikki sanki hergün kutladk gibi oldu asıl gnünde de hatırlayamadk haklısın, doğum günün kutlu olsn cnm bi kez daha ama bunda seninde büyük payın var hiç kızma bize, hediyeler aldn mı bakalm, nasıl geçti doğum günüü

Son düzenleme:
yaaa gördünmü :) ne var ne yok cnm? hafta sonu neler yaptin?

çarşambadan beri koşturmadayım canım ya defile ve mezunıyetımız vardı onu atlattım busefer halıl sezaıcıme gıttık sevgılıcık ve arkadaslarla mezunıyet hedıyesı oldu bana c.tesı sevgılıcımleydım gene dunde cok sevdıgım bı arkadasımlaydım azda olsa görüştüüükkk artık dınlenmem lazım sen naptın canımmm

ben size kızdım evet gününde hatırlanmadı evettttt
kızlarla görüşmedikki zaten iptaldi

bizim dün misafir vardi aslinda bisey yapmis degilim :)

senin bayagi bi yogun gecmis anlasilan

ben size kızdım evet gününde hatırlanmadı evettttt
kızlarla görüşmedikki zaten iptaldi

ama hatırlamamamızın nedeninide söledk kuzu hatta girdm kimse yoktu gizem vardı o da arkadaşını gezdiriceği için acaba diğerleri görüşmüş olabilirmi die düşündm asıl görüşme nedeni senin doğum günündü ama o kdr çok hengame olduki asıl amacı unutuldu belkide:))
sen bizi affedersn ki nasıl olsa başka doğum günlerinde olucak biz o zmanda olucazz yanında olmasak da en güzel hediye işte sana beğenmiomusun bizi yoksaaa((

beni kandıramazdın affetmem ki çok zor ki ben çok üzüldüm ki zaten canım sıkkındı ki ben girerim kızlar kutlamıstır sevindirik ederler dedımki birde arar ara baktım adım gecmıo hiç girmedim
görüşmedik ki iptal oldu gizem de gelmeyince nazlı sonra hepberaber bulusuruz demişti öle kaldı yanii neysee seeneyee olcak yaşarsak oda 1sene daha mı beklicem kutlamanız için banane üzüldümm

kizlaaaaaaaarrr hadi yagmurun gönlünü alin kocaman bi dogum günü pastasi resmi yükleyin sarkida söyleyin üzülmesin.

yagmur sende affet kizlari olurmu??

öğle aramda zaraya pofuduk montu almaya gittim amma 257 tl alırdımda pahalıymış yahu

mudoya uğradım ama inekli tencereler bu sefer nette ucuzlamış mağazada pahalı yahu ben peşin almak istiyorum ki neyse kendime çok minnoş fuşya sıcak su torbası aldım fuşya minnoş ama ama yöneticim kaptı bende ona sizin olsun ben alırım dedim kendime ama hemen para verdi off ama ben parada istemiyorum ki ama herkes aşık oldu sıcak su torbama malesef artık benim değil mudo yolları göründü şimdi

ah banada kislik mont lazim ama begenmiyorum kolay kolay.....

olsun cnm demek nasip degilmis sicak su torbasi bidaha alirsin cnm benm üzülmeee

ohhh çok iyi olmuşşş ohhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…