allah uzun ömürler versin :)canım 87liyim işte 24dolu dolu 25.ten gün aldım dün
ama ben 88li sayılırım yaa
günaydın kızceler deli gibi uyudum dinlendim bi güzeeel ne cok yorulmusum ben meger ya bu haftaa boyuncaabirazdan güzelce bi kahvaltı hazırlım bugun dınlenme günüm
güzelce kahvaltini yap ozaman sonrada iyi bi dinlen disari falan cikmayi düsünüyormusun`?
yoook balııımm az oturiim oturdugum yerde
iyi otur ozaman totonun üstüne
valla heeeeee yoksa yiceem şaplağı hem sevgilicikten hem annaneden
bana fikir verin kuzularrr...
ben bernardoda bu baharatlıkları Eki Görüntüle 301330 beğendimmm.. tezgah üstünde kullanmak istiyorumm.. ancak fiyat konusunda karasız kaldım :26: 3 tanesi 39 TL bnm 2 set falan almam lazım o da yaklaşık 80 TL demek etmezmi karar veremedim :26: sizler ne dersiniz??
yaaa gördünmü :) ne var ne yok cnm? hafta sonu neler yaptin?
selam kızlarrrr nasılsınız bakalmmm
guldeinncm sanki onlr baya bi küçüktü cnm yaa fiyat olarak da fazla bence, hem bu tezgah üstünde durucak bişi olduğundan rengini fln smdiden seçersen sonra uymazsa yenisini mi alıcaksn bence sonrada alınabilir sen bilirsn yine de cnmmm
yağmurcum kızmıssın ama zaten çok önceden kutlamıstk doğma gününü sana sölemiştm de gelemicemi uygun olsam zaten gelirdm cnm, gizemin dediğin gibi akşam girmiştm siteye ama tamamen çıkmıs aklımdan, o kdr çok doğum günü doğum günü dedikki sanki hergün kutladk gibi oldu asıl gnünde de hatırlayamadk haklısın, doğum günün kutlu olsn cnm bi kez daha ama bunda seninde büyük payın var hiç kızma bize, hediyeler aldn mı bakalm, nasıl geçti doğum günüü
çarşambadan beri koşturmadayım canım ya defile ve mezunıyetımız vardı onu atlattım busefer halıl sezaıcıme gıttık sevgılıcık ve arkadaslarla mezunıyet hedıyesı oldu banac.tesı sevgılıcımleydım gene dunde cok sevdıgım bı arkadasımlaydım azda olsa görüştüüükkk artık dınlenmem lazım sen naptın canımmm
bizim dün misafir vardi aslinda bisey yapmis degilim :)
senin bayagi bi yogun gecmis anlasilan
ben size kızdım evet gününde hatırlanmadı evettttt
kızlarla görüşmedikki zaten iptaldi
evet canım bayaapersembeye kadar bişi yapmıcam Allahtan, perşembede kayınannişimin doğum günü
ama hatırlamamamızın nedeninide söledk kuzu hatta girdm kimse yoktu gizem vardı o da arkadaşını gezdiriceği için acaba diğerleri görüşmüş olabilirmi die düşündm asıl görüşme nedeni senin doğum günündü ama o kdr çok hengame olduki asıl amacı unutuldu belkide:))
sen bizi affedersn ki nasıl olsa başka doğum günlerinde olucak biz o zmanda olucazz yanında olmasak da en güzel hediye işte sana beğenmiomusun bizi yoksaaa((
kizlaaaaaaaarrr hadi yagmurun gönlünü alin kocaman bi dogum günü pastasi resmi yükleyin sarkida söyleyin üzülmesin.
yagmur sende affet kizlari olurmu??
ah banada kislik mont lazim ama begenmiyorum kolay kolay.....öğle aramda zaraya pofuduk montu almaya gittim amma 257 tl alırdımda pahalıymış yahu
mudoya uğradım ama inekli tencereler bu sefer nette ucuzlamış mağazada pahalı yahu ben peşin almak istiyorum ki neyse kendime çok minnoş fuşya sıcak su torbası aldım fuşya minnoş ama ama yöneticim kaptı bende ona sizin olsun ben alırım dedim kendime ama hemen para verdi off ama ben parada istemiyorum ki ama herkes aşık oldu sıcak su torbama malesef artık benim değil mudo yolları göründü şimdi
öğle aramda zaraya pofuduk montu almaya gittim amma 257 tl alırdımda pahalıymış yahu
mudoya uğradım ama inekli tencereler bu sefer nette ucuzlamış mağazada pahalı yahu ben peşin almak istiyorum ki neyse kendime çok minnoş fuşya sıcak su torbası aldım fuşya minnoş ama ama yöneticim kaptı bende ona sizin olsun ben alırım dedim kendime ama hemen para verdi off ama ben parada istemiyorum ki ama herkes aşık oldu sıcak su torbama malesef artık benim değil mudo yolları göründü şimdi
hee anca sen söle onlar hiç uğraşmıyorlar ki öldürcem onlarıııııııı o 4 lü varyaa gözüme gözükmesin kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?