kızlar benıde aranıza alın
kızlar benıde aranıza alın
beni kandıramazdın affetmem ki çok zor ki ben çok üzüldüm ki zaten canım sıkkındı ki ben girerim kızlar kutlamıstır sevindirik ederler dedımki birde arar ara baktım adım gecmıo hiç girmedim
görüşmedik ki iptal oldu gizem de gelmeyince nazlı sonra hepberaber bulusuruz demişti öle kaldı yanii neysee seeneyee olcak yaşarsak oda 1sene daha mı beklicem kutlamanız için banane üzüldümm
hmmm hediye aldinmi?? ne aldin?
sevindigine göre iyi anlasiyorsunuz
sende herseyı benım ustume atıosun heeee :) sen gızem gelemıcenı soyleyınce kendı kendıne ıptal ettın ben önceden sölemiştim nilde gelsin hepberaber bulusuruz diyee sen ben cıkamam deyince ben gene tmm 4ünde bulusalım dediim yoksa bende ecede gelicektik yarınki bulusmaya sen kendin iptal ettin.
çok seviyoorum hemde, en yakın arkadasım o beniimmtakı almayı dusunuyorum küpe ve kolye. bide ellerimde pasta kapısında bitiicem
hosgeldin cnm ya noldu bi sorun mu var??:18:
ya üstüne atmadım yaa
hani o gün konustuk diye söledim evet gizem de gelmeyince ee kaldk 3müz zaten 2mizin d.günü eeee kimse ortada yok iptal tabi
zar zor izin almıstım evet ama nasip zaten bi kutlamadılar yanımda olmadılar bileeeeeeeeeeeeeeee
yine nazlım ve cemrem sağolsun
inş.bir gün ayarlarım senle bulusuruz cnm kutlasırız beraber...
cemre niyee gelmiyoo yaa artık topiiiğeee
allah bozmasin :) taki güzel olur cnm
sende herseyı benım ustume atıosun heeee :) sen gızem gelemıcenı soyleyınce kendı kendıne ıptal ettın ben önceden sölemiştim nilde gelsin hepberaber bulusuruz diyee sen ben cıkamam deyince ben gene tmm 4ünde bulusalım dediim yoksa bende ecede gelicektik yarınki bulusmaya sen kendin iptal ettin.
çok seviyoorum hemde, en yakın arkadasım o beniimmtakı almayı dusunuyorum küpe ve kolye. bide ellerimde pasta kapısında bitiicem
sıze bırsey anlatıcam bana akıl verın tmm mı cunkı sevgılımı kırmak ıstemıyorum haksızlık etmekte ıstemıyorum ...
1 aydır cıkıyoruz ve 1 aydır hergun gorusuyoruz sankı yıllardır berabermısız yıllardr bırbrımızı sevıyor gbıyız bnde uzun zamandan snra etkılendım gercekten bn anneme anlatım onunla gorustugumu oda ıs ıcın burda enıstesıyle beraber calsııyor bnı enıstesıyle tanıstrdı ablasına kız kardesıne anlatmıs hatta ev almayı dusunuyor ılerıkı yasantımız ıcın ama o annesıne bnı anlatmadı yanı onceden sevgılım bnı begenırken anlatmıs annesıne bı kız var cok begenıyorum fılan dıye ama sonradan cıktıgımızı soylemedı soylıcem dıyo nedense uzuldum bnde ona dedımkı bnde anneme anlatmıcam artık senı sacmalama bn sevıyorum senı fıln dıyo ama dunden berı bıseyler koptu sankı ıcımde buyu bozuldu sankı hastayım bde ondanmı boyle hıssedıyorum blmıyorum offfffff akıl verın bna lutfenn
sıze bırsey anlatıcam bana akıl verın tmm mı cunkı sevgılımı kırmak ıstemıyorum haksızlık etmekte ıstemıyorum ...
1 aydır cıkıyoruz ve 1 aydır hergun gorusuyoruz sankı yıllardır berabermısız yıllardr bırbrımızı sevıyor gbıyız bnde uzun zamandan snra etkılendım gercekten bn anneme anlatım onunla gorustugumu oda ıs ıcın burda enıstesıyle beraber calsııyor bnı enıstesıyle tanıstrdı ablasına kız kardesıne anlatmıs hatta ev almayı dusunuyor ılerıkı yasantımız ıcın ama o annesıne bnı anlatmadı yanı onceden sevgılım bnı begenırken anlatmıs annesıne bı kız var cok begenıyorum fılan dıye ama sonradan cıktıgımızı soylemedı soylıcem dıyo nedense uzuldum bnde ona dedımkı bnde anneme anlatmıcam artık senı sacmalama bn sevıyorum senı fıln dıyo ama dunden berı bıseyler koptu sankı ıcımde buyu bozuldu sankı hastayım bde ondanmı boyle hıssedıyorum blmıyorum offfffff akıl verın bna lutfenn
gelmicek bir süre sonra gelicek getircem onu ama iyi m.etmeyin..biz hemen hemen hergün konusuyoruz
zamanı gelınce sende gıder tanısırsın aıleyle canım 1 ay daha neki bişileri çabucak yaşarsan çabucak tüketirsen yaşancak bişi kalmaz asıl büyü ozaman biter.
cok slm sole bıde şaplağı patlat bizi bırakıp gittiği içinnn üzdüğü içiiinn
kızlar fıkırlerınız ıcın tesekkurler evet bır ay erken zaten bn tanısmak ıstemıyorum smdı ama herkes blıyo cıktmızı bı annesı blmıyo ondan ole dusundum bıde hastayım cok zaten cocuk soylıcem ddı bn abarttım galıba sabahtan berı gonlumu almaya calısıyor :)
cottonsugar: aslında bnde hergun gorusme taraftarı degılım ama hergun ısten almaya gelıyor gelme deyıncede kusuyor
allah bozmasin :) taki güzel olur cnmsimdiden iyi eglenceler
banyo yaptım yatağımda keyif yapıyorum şimdi canımcım sen ne yaptın sıcak su torbamda budur ben gidip tekrar bakcam mudoya mecburen çok rağbet gördü
Eki Görüntüle 301639
amanın gerçekten çok şekermiş kuzu:))) neden aldıki müdürün bunu zorla kendine hediye ettirmiş:)
elimde gördü aaa çok şeker banada alsana dedi bende sizin olsun ben yine gidicem alın dedim o sırada telefonla knşyordm bir baktım parasını vermiş ben şok dedim hediye bu lütfen hayır ben sana para biriktir diyorum çarçur et demiyorum dedi kızdı bide zorlada parayı verdi bende tük çelişiş yapılınca alsaydım dedim güldük ben tekrar gidicem mecbur nettende alabilirim bakalım
geçen kırmızı elbisemin başınada aynı şey geldi ellerinden zor kurtardım 38 bedendi koştum terzide darltırdım sonrada kırmızı elbise araştırıp mangoda benimkinin benzerini buldularçok komikler bende olunca değere biniyo derler ya o mantık oldu
nilim gemiyi kaçırdım bugün alimod die biryer var suadiyede zaranının ürünlerini satıyo 22 tl ye zümrüt yeşili uzun tunik tarzı gömlek aldım tam aradığım şey düğmeler renk herşey uyum he bide kırmızı büzmeli bluz var onuda yarın alcam o modelin elbisesi var bide bende siyah hepsi zara ve hepsini alimod dedğim yerden alıyorum bilmiyorum bunlar daha ucuza bulunurmu hep 20 tl ye normal gömleklerde çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?