ohh ne güzel kuzu vallahi sen zarayı da batırırsn
al tabi beğendiklerini hep orjinal onlar bulursan indirimi fln beklemene gerek yokbende indrimde o kdr çok sey alıcam ki off bi gelse
nilim ocak 1 pazara geliyor o zaman olurmu sence berhıkada arkadaş var ocaktan sonra gircez dedi bende 1 işte dedim sır dedi güldü ben stradi ve oyshodan alcam belki zaradan pofuduk montta alırım benim alcağım çok şey yok ben yazlık cici istiyorum kışlık çok var şirkette giymek için yazlık tarz lazım bu yazspor giydim hep
her yıl 2 ocak cnm bunu herkes bilir sır felan deil yanii seni kızdrımaya çalışmıs
yaa bende bi sürü triko çizme ve ayakkabı beğendmmmm bide ince bi deri ceket var siyah onu alıcamhiç çeyiz alışverişi yapmıorm o yüzdn bu ay
tamam cnm bende bi yandan atakanla konusuruorm uygun bi zamanda görüşelm cnm ilk hafta sonu fırsatımı değerlendiricem emin olabilirsn, öpüorm seni çok:*2 ocakta 4 yıl bitiyor 5 yıl oluyor bizimde vuv ben hiç unutmam 2 ocak indirimini o vakit
canım ben bugün konuşuruz diye düşündüm ama sevdicek telefondada msn dede heryerde aktif görüşüyorz onla görüşemedik biz senle ama yaa nilim en kısa zaman içinde bir buluşma tertipleyelim kuzum
günaydınnn lar:)
nil fot güzel olmuş
gize hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun:) tatil için neye karar verdin
minnak sultan mrblar:) kimler buluşuyor yahu:) unutulmuşmuydum avunuyormuydum:)
çağlayı göremiyorum. gerçi bi süredir ben giremiyorum
orkide naptı van a dönmedi dımı. ama okullar eğitime başlıcak naptı:S
ve diğer gelincikler mrblar:)
nil fot güzel olmuş
gize hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun:) tatil için neye karar verdin
orkide naptı van a dönmedi dımı. ama okullar eğitime başlıcak naptı:S
ve diğer gelincikler mrblar:)
nasılsın tatlımm
kızlar ben bu gün tatil olmusum yarn gidicem onun yerine, ikeaya gidiym diorm bi yeni halini göriym hem gezmiş de olurum, kardeşm gizemi alıcam yanıma, var mı gelmek isteyen:))
ım unutmazsınız dımı:)
peki ben seni unutur muyum hiiiççç? böle bişi olabiler mi ? İmkanı var mııı?bebem gecen msjda solemıstım ya buluscaz dıyee, o sonradan kesınlesmeyınce sana tekrardan solemedım zaten iptal oldu. Buluşulcak olsaydı başına ekşirdiiim hadi hadi gel gel diyee
Caglada aksamları gelıyo kuşum sen bızım topikimizi boşladııın denk gelemıosundur kuşcuk
yes bebek var gelmek isteyenkızlar ben bu gün tatil olmusum yarn gidicem onun yerine, ikeaya gidiym diorm bi yeni halini göriym hem gezmiş de olurum, kardeşm gizemi alıcam yanıma, var mı gelmek isteyen:))
canım sevdicek bu haftasonu geliyor tatil ocağa sarkar belkide gidemeyiz artık ailem beni biryere nasıl bırakır bilemiyorum haftasonu gezme planlarımız var inşallah gezcez
günaydın kızlar
günaydın kızlarrrrrrrnasılsınız bakalm,
berfinm göremiorz seni gerçkten hiç yoksun neden!
tşk ederm bu arada cnm
ım unutmazsınız dımı:)
ve toplu cevap: kızlar kpss hazırlanıyorum biliyosunuz. ona yogunlartım bi kaç forum var ordayım memurlar netteyim bide iş güçle uğraşıorum öyle. dularınızı bekliyorum. ALLAH razısı için
çağlamm sen nasılsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?