'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ohh ne güzel kuzu vallahi sen zarayı da batırırsn
al tabi beğendiklerini hep orjinal onlar bulursan indirimi fln beklemene gerek yokbende indrimde o kdr çok sey alıcam ki off bi gelse

nilim ocak 1 pazara geliyor o zaman olurmu sence berhıkada arkadaş var ocaktan sonra gircez dedi bende 1 işte dedim sır dedi güldü ben stradi ve oyshodan alcam belki zaradan pofuduk montta alırım benim alcağım çok şey yok ben yazlık cici istiyorum kışlık çok var şirkette giymek için yazlık tarz lazım bu yazspor giydim hep

her yıl 2 ocak cnm bunu herkes bilir sır felan deil yanii seni kızdrımaya çalışmıs
yaa bende bi sürü triko çizme ve ayakkabı beğendmmmm bide ince bi deri ceket var siyah onu alıcam hiç çeyiz alışverişi yapmıorm o yüzdn bu ay

2 ocakta 4 yıl bitiyor 5 yıl oluyor bizimde vuv ben hiç unutmam 2 ocak indirimini o vakit

canım ben bugün konuşuruz diye düşündüm ama sevdicek telefondada msn dede heryerde aktif görüşüyorz onla görüşemedik biz senle ama yaa nilim en kısa zaman içinde bir buluşma tertipleyelim kuzum

tamam cnm bende bi yandan atakanla konusuruorm uygun bi zamanda görüşelm cnm ilk hafta sonu fırsatımı değerlendiricem emin olabilirsn, öpüorm seni çok:*

günaydınnn lar:)

nil fot güzel olmuş

gize hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun:) tatil için neye karar verdin

minnak sultan mrblar:) kimler buluşuyor yahu:) unutulmuşmuydum avunuyormuydum:)

çağlayı göremiyorum. gerçi bi süredir ben giremiyorum

orkide naptı van a dönmedi dımı. ama okullar eğitime başlıcak naptı:S

ve diğer gelincikler mrblar:)

canım sevdicek bu haftasonu geliyor tatil ocağa sarkar belkide gidemeyiz artık ailem beni biryere nasıl bırakır bilemiyorum haftasonu gezme planlarımız var inşallah gezcez

günaydın kızlar

günaydın kızlarrrrrrrnasılsınız bakalm,
berfinm göremiorz seni gerçkten hiç yoksun neden!
tşk ederm bu arada cnm

günaydınnn lar:)
minnak sultan mrblar:) kimler buluşuyor yahu:) unutulmuşmuydum avunuyormuydum:)

çağlayı göremiyorum. gerçi bi süredir ben giremiyorum

peki ben seni unutur muyum hiiiççç? böle bişi olabiler mi ? İmkanı var mııı? bebem gecen msjda solemıstım ya buluscaz dıyee, o sonradan kesınlesmeyınce sana tekrardan solemedım zaten iptal oldu. Buluşulcak olsaydı başına ekşirdiiim hadi hadi gel gel diyee

Caglada aksamları gelıyo kuşum sen bızım topikimizi boşladııın denk gelemıosundur kuşcuk

kızlar ben bu gün tatil olmusum yarn gidicem onun yerine, ikeaya gidiym diorm bi yeni halini göriym hem gezmiş de olurum, kardeşm gizemi alıcam yanıma, var mı gelmek isteyen:))

kızlar ben bu gün tatil olmusum yarn gidicem onun yerine, ikeaya gidiym diorm bi yeni halini göriym hem gezmiş de olurum, kardeşm gizemi alıcam yanıma, var mı gelmek isteyen:))

çok gelmek isterdim kuzum ama eğer haftasonu buluşamazsak haftaiçi sırf sana yıllık iznimden kullancağım olurmu sinema yemek alışveriş günü yapmış oluruz öpüyorum iyi gezmeler

ım unutmazsınız dımı:)

yes bebek var gelmek isteyen servisiniz varmı

canım sevdicek bu haftasonu geliyor tatil ocağa sarkar belkide gidemeyiz artık ailem beni biryere nasıl bırakır bilemiyorum haftasonu gezme planlarımız var inşallah gezcez
günaydın kızlar

hadi bakalım halledersn sen:)

günaydın kızlarrrrrrrnasılsınız bakalm,
berfinm göremiorz seni gerçkten hiç yoksun neden!
tşk ederm bu arada cnm

ve toplu cevap: kızlar kpss hazırlanıyorum biliyosunuz. ona yogunlartım bi kaç forum var ordayım memurlar netteyim bide iş güçle uğraşıorum öyle. dularınızı bekliyorum. ALLAH razısı için

çağlamm sen nasılsın:)

ı ıhh unutmaaayıızz canımm dualarımız senınleee

nilim iki alana üçüncüsü hediyeydi ve sen öslediğin halde unuttum dün arkadaşımla sıcak su torbasını ayrı ayrı aldım ve şimdi mudo msj attı arkadaşla gülme krizi aldı bizi

şirkettkilerde kalpli krep tavadan istiyolar dün gittim mağazada pahalıydı nette indirime girmiş tencereler mağazada fiyat artırmışlardı ve 2 alana 3 hediye kampanyası nette değil poff yaaa ben yoruldum cevahire gitmekten bugünde sevdicek fıldır fıldır geziyorsun az otur dedi sonrada git dedi ama yoruldum yaa gidemicem krep tavayıda netten alayım en iyisi canım kocaman birşeymi nasıl fazla büyük değil dimi

cnm çok büyük deik ya 26cmlik tavalar gibi orta boyda
bende hazırlanıorm gizem gelicek okuldn, allah iyiliğini versn gizem ya:))basbas bağırdm burda 3 al 2 öde die, bnde ikeadan nevresimimi alırım eğer geldiyse tabe, gelip de bitmediyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…