- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
evet tatlım garanti bankasıslm cnm amin sağolasın :):)
bankadamı çalışıosunn ???
karbeyazcım özletiyosun kendini
bizde de kurban bayramıysa eğer kızın evine kınalı, gelin gibi süslenmiş koç, boynuzunda da bilezik gider :))
kolyeni merak ediyorum bendeee :)
askerimin yemin töreni var yarın.
ece canım seninkide asker miydi?
hayırlı kandiller gelinciklerim..
bol bol dua edelim, hem kendimize hem birbirimize
rabbim en hayırlı şekilde en yakın vakitte sevdiklerimize kavuştursun. huzurlu, mutlu, sevgi, saygı dolu bi yuva kurmayı nasip etsinaşılamayacak engeller vermesin..
bugün askerimin yemin töreni vardı evci çıktı.. allah tüm askerlerimize hayırlı tezkereler versin
selam kızlar bende geldimmmm
sanada hayırlı kandiller karbeyaz
minnakcım kızkulesi baya pahalı maalesef ve kişi sınırlaması var tam kac kişi bilmiorum ama
ece cim boyle dusunmee bak 3 ay gecmiş bile daha gondermeyi bekleyenler varinş duser askerlik de beklmek daha kolaylasır sizin icin
250 kişilikmiş kuşummmm şimdi baktımda öle netten haftasonları 24 mılyara fln denk gelıyo seirme geldiiçinde pasta falanda yok
moda terasda bu fiyata orginazsyon dahil neyseki
geliyo canım geliyo seyirmede geliyo bole yuregine de iniyo
zor işlermiş :44:
rabbim su mubarek gunde hepimizin icine sindirsin insallah, sozunude nisanınıda dugununude kurdugumuz yuvalarıda
ama coook guzellmiiiişşşş moda terass kusuuummm
sanada hayırlı kandiller karbeyaz
minnakcım kızkulesi baya pahalı maalesef ve kişi sınırlaması var tam kac kişi bilmiorum ama
ece cim boyle dusunmee bak 3 ay gecmiş bile daha gondermeyi bekleyenler varinş duser askerlik de beklmek daha kolaylasır sizin icin
evet canım cok guzel ama parasıda guzel
bide ben kırdugunu istiyorum o yuzden burayı ancak nisan icin tutabiliriz
nisan icinde coooook fazlaaaaa olmus oluo
inşallahh cnm bu gidişle düşeceği yok ama haklısın 3 ay geçti
evet canımm ya cok pahalı herseyyy, en az nişanda 10 mılyar gider dugundede okadr gıder bırlestırıp beraber yapıp, dugunu en guzel sekılde yaparız dıye dusunuyorumben zaten nişanı ailecek dısarda yemeklı bı sekılde istiodum onu herzaman yaparız, nişanı aile arasında yapıp arkadaslarla kutlama yaparız artık düğünümün kınamın cok guzel olmasını ıstıyorummmm her genc kız gibiii
Bu gece dua ettim hep canımm inşallah düşeer
Bu gece dua ettim hep canımm inşallah düşeer
sende benim gibi dusunuyosun minnakcım..
nişana dokulen o parayla balayına gidilir, evin biyeri istedigimiz gibi olur yada ne bilim dugunumuz daha guzel olur
hiç olmadı birikim yapılır... bizimkileri de ikna edebilirim umarım
annem bir oyle bir boyle...
bi tama diyo yapmayalım ne gerek var
bide olmaz nişansız diyo bakalım ne olcak
Allah kabul etsin cnm bende dua ettim bakalım
bu arada aradı nişanlım orduevinde olduğundan dolayı yoğun oluolar fırsat bulamamış
Amiin canımmm beniimm ne guzel heycanlar o konusmalarr, ben hala alısamadım bılıyomusun bugun sevgılımı arıcam dıye askerıyeyı aradım
aaaa olur öle ilk başta alışma dönemi komik olmuştur ama
askeriyenin sapığı oldum resmen çaldırıp çaldırıp kapatıyorumaçtıklarında üfleyip kapatırım artık
evet yaa düğüne giden değilde nişana giden koyuyo ne yalan sölimzaten bızım kınada masallah sırf kıyafetler yetıyo en az 4 5 kıyafet degıstırmem lazım
Amiin canımmm beniimm ne guzel heycanlar o konusmalarr, ben hala alısamadım bılıyomusun bugun sevgılımı arıcam dıye askerıyeyı aradım
sizin adetinizmi oyle canım :44:
buarada cizelgeyi yenileşmissinbu ne için? nişan için mi
bende arıyorum başka yere aktarıo santraldeki askeri değiştirsinler dicem en sonunda
ay ne sınır oluyo bazıları hele tlfnu acan ust devreysesnkı hıc acemılık yasamamıslar gıbı davranmıyolarmı gıcık oluyoorummm
aaa kendi kendine yenilenmiş ben bunu nası değiştiricem yaa nası yaptığımı bile unuttumevet canım arnavutuz bizde adetten nişanlıgını kınalıgını gıyersın 2 tanede fazladan dıktırırsın bıde şalvarlık var bızde çintiyan onu giyip kayınannıse saygı durusu yaparsın temenna dıyolar ben bı nısnlıgımı gıycem bı kınalık dıkıcem kayınannısıme mısırdan bı bındallı hedıye edılmıs zamanında eger nakısları bozulmadan daraltma yaptırabılırsek eger kına yakılırken onu gıynıcem bıde cıntıyan gıynıcem
ayy ne guzeeeeellll
sole kaynanam olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?