'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm cnm amin sağolasın :):)

bankadamı çalışıosunn ???
evet tatlım garanti bankası

Kurban bayramında bizdede o adet varmış ama ben istemiyorum kuzuma diom o parayı at kenara düğünümüz için harcarız
askerine rabbim sabır versn sanada tabiki..sağ salim dönsün inşallah

hayırlı tezkereler tekrardan :)

selam kızlar bende geldimmmm

hoşgeldin cnm :)

Hayırlı kandiller gelinciklerim

sanada hayırlı kandiller karbeyaz

minnakcım kızkulesi baya pahalı maalesef ve kişi sınırlaması var tam kac kişi bilmiorum ama

ece cim boyle dusunmee bak 3 ay gecmiş bile daha gondermeyi bekleyenler var inş duser askerlik de beklmek daha kolaylasır sizin icin

250 kişilikmiş kuşummmm şimdi baktımda öle netten haftasonları 24 mılyara fln denk gelıyo seirme geldi içinde pasta falanda yok

Son düzenleme:

250 kişilikmiş kuşummmm şimdi baktımda öle netten haftasonları 24 mılyara fln denk gelıyo seirme geldi içinde pasta falanda yok

moda terasda bu fiyata orginazsyon dahil neyseki
geliyo canım geliyo seyirmede geliyo bole yuregine de iniyo

zor işlermiş :44:

rabbim su mubarek gunde hepimizin icine sindirsin insallah, sozunude nisanınıda dugununude kurdugumuz yuvalarıda

ama coook guzellmiiiişşşş moda terass kusuuummm

inşallahh cnm bu gidişle düşeceği yok ama haklısın 3 ay geçti

evet canım cok guzel ama parasıda guzel

bide ben kırdugunu istiyorum o yuzden burayı ancak nisan icin tutabiliriz
nisan icinde coooook fazlaaaaa olmus oluo

evet canımm ya cok pahalı herseyyy, en az nişanda 10 mılyar gider dugundede okadr gıder bırlestırıp beraber yapıp, dugunu en guzel sekılde yaparız dıye dusunuyorum ben zaten nişanı ailecek dısarda yemeklı bı sekılde istiodum onu herzaman yaparız, nişanı aile arasında yapıp arkadaslarla kutlama yaparız artık düğünümün kınamın cok guzel olmasını ıstıyorummmm her genc kız gibiii

inşallahh cnm bu gidişle düşeceği yok ama haklısın 3 ay geçti

Bu gece dua ettim hep canımm inşallah düşeer

sende benim gibi dusunuyosun minnakcım..

nişana dokulen o parayla balayına gidilir, evin biyeri istedigimiz gibi olur yada ne bilim dugunumuz daha guzel olur
hiç olmadı birikim yapılır... bizimkileri de ikna edebilirim umarım

annem bir oyle bir boyle...
bi tama diyo yapmayalım ne gerek var
bide olmaz nişansız diyo bakalım ne olcak

karbeyaz banka zormu ? Bende girmek istiyorum ya veya sigorta şuandaki mesleğim sigortacılk zaten banka düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum :44:

evet yaa düğüne giden değilde nişana giden koyuyo ne yalan sölim zaten bızım kınada masallah sırf kıyafetler yetıyo en az 4 5 kıyafet degıstırmem lazım

Allah kabul etsin cnm bende dua ettim bakalım

bu arada aradı nişanlım orduevinde olduğundan dolayı yoğun oluolar fırsat bulamamış

Amiin canımmm beniimm ne guzel heycanlar o konusmalarr, ben hala alısamadım bılıyomusun bugun sevgılımı arıcam dıye askerıyeyı aradım

sizin adetinizmi oyle canım :44:
buarada cizelgeyi yenileşmissin bu ne için? nişan için mi

sizin adetinizmi oyle canım :44:
buarada cizelgeyi yenileşmissin bu ne için? nişan için mi

aaa kendi kendine yenilenmiş ben bunu nası değiştiricem yaa nası yaptığımı bile unuttum evet canım arnavutuz bizde adetten nişanlıgını kınalıgını gıyersın 2 tanede fazladan dıktırırsın bıde şalvarlık var bızde çintiyan onu giyip kayınannıse saygı durusu yaparsın temenna dıyolar ben bı nısnlıgımı gıycem bı kınalık dıkıcem kayınannısıme mısırdan bı bındallı hedıye edılmıs zamanında eger nakısları bozulmadan daraltma yaptırabılırsek eger kına yakılırken onu gıynıcem bıde cıntıyan gıynıcem

bende arıyorum başka yere aktarıo santraldeki askeri değiştirsinler dicem en sonunda

ay ne sınır oluyo bazıları hele tlfnu acan ust devreyse snkı hıc acemılık yasamamıslar gıbı davranmıyolarmı gıcık oluyoorummm

Son düzenleme:

ayy ne guzeeeeellll
sole kaynanam olmadı

ayy ne guzeeeeellll
sole kaynanam olmadı

zmanla kaynasırsınız belkı tatlım :44: sevgılımın yemın torenıne gıderken otobuste bı kız vardı molada yanımıza geldı abla kardes yada en fazla anne kızsınızdır demıstıı fazla baglıyız bırbırımıze ama zmanla oldu bu askerlıkte pekıstırdııı ama yoksayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…