'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

rica ederimmm tatlımm
canım yaa ocak hiçbişey degil hemencik donecek bak gorursun nasıl gectigini bile anlamayacaksın :)

dondukten sonraki programınız ne? hiç konustunuz mu tatlım

konuştuk canım, askerden gelince iş için eğitimi olacak 1 ay. ardından işe başlıycak kısmetse. sonra o yaz isteme-(babam verirse :)) nişan..öbür sene de düğün
inşallah gönlümüze göre olur

Benim hayalim hep kızkulesiydi ama tabi ne kadardır fiyatları hiç bilmiyorum

benim hayalim de kız kulesinde evlilik teklifi almak

askerine rabbim sabır versn sanada tabiki..sağ salim dönsün inşallah
hayırlı tezkereler tekrardan :)
inşallah canım teşekkür ederim

selam kızlaaarrrr galiba ben de 2013 gelini olacağımmmmmm

seni tanıyorum canım 341.dönem topiğinden :)
hoşgeldin

Canm benm annem bir bankada müdür yardımcısı küçük şubelerde yogun olmaz. Ama ticari şubelere tahinin çıkarsa veya merkez şubelerde ana baba günü olur. Benim tercihim ben tercih etmem asla. Eve geldiğin saat belli değil kasa tutmayınca biliyosundur. Kimi bankalar cumartesi günüde çalıştırır. Allah kolaylık versin cnm :)

Merhaba kızlar günaydın anca kesildi telefonlar

günaydın mı?
aah ah ne güzel..
ben sabah 7 de kalktım evde misafir var, misafirin küçük çocuğu.. hiç bırakmıyo sağolsun. çığlık çığlığa evde. peşimden de ayrılmıyo. annesi banyo yaptırıyo şimdi de 5 dk giriyim dedim kk ya.
sevgilim evci çıktı. msn den görüşebilicez diye sevinirken onların yüzünden 5 dk zor gördüm sürekli dibimdeler

amin canımmm inşallah hepmizin

verir bebişim baban ya neden vermesin ki katı birimi

benim eniştem kadar katı biri yoktur valla o bile kızını verdiyse ve dugununde agladıysa senin babacıgında sevdiginle mutlu oldugunu gormek isteyecektir :)

benim babişkom cok tatlı yaa hiç bişeycik demez... hatta annem birara istememişti oturup babamla dertleşmiştim, o da eger benim kızım seviyosa istiyosa babası evlendirir onu sen annene bakma demişti

ay canım babam cok da duygusaldır dugunumde napcak acaaba

Hoşgeldinnn canımm Allah mutlulugunuzu bozmassınnn Askerime kavusalı az oldu bian evvel gönderip bulusursunuz inşallah

benim hayalim de kız kulesinde evlilik teklifi almak

ahhh o teklıf nası olcak heycandan ölüceeemmm Ben bıraz sembolık ıstıorum kızkulesını cunku bız kavusabılmek ıcın ılıskımız boyunca hep o bogaz koprusunu asmak zorunda kaldıkkk ben avrupa yakasındaım o asya. kızkulesı bızım kavusma yerımız olsunn ıstıyorummm hep o denızı astık denızın ortasında kavusalım

canım bende 6 da kalktım ve gece 3,5 du yattım çalışıyorum canım anca fırsat bulup girebildim.. Ondan günaydın dedim Ay kıyamam canım odaya girsen işim var desen olmaz mı

canım bende 6 da kalktım ve gece 3,5 du yattım çalışıyorum canım anca fırsat bulup girebildim.. Ondan günaydın dedim Ay kıyamam canım odaya girsen işim var desen olmaz mı
odamı istila ettiler canım

canıım, inşallah gönlünüze göre olur

moralim çok bozukkkkkk ağlamak istiyorum yaaa

nişanlımın iznini vermemişler izne çıkamıo bayramda imzalamamış komutanı izin kağıdını yapılır mı bu yaaaa herkes çıkcak onlar içerde

hepinize merhaba kızlaaarr

aslında kk yı çok yeni keşfettim ve kendimi hemen 2012 gelin adayları topiklerinde buldum ama 2013 olma ihtimalide var tabi bide bu topiği çok beğendim muhabbetleri falan ingilizceciler varmış baya sanırım meslektaşlarımm

kısaca kendimi tanıtayım 26 yaşındayım ,sevgilim 27 yaşında ingilizce öğretmeniyim daha yeni atandım çok şükür çok uzaklara gidiyorum ama olsun atandım nihayet .bizde atama bekliyoruz askerlik falan yok Allaha şükür ama atama olmazsa polis oluyo netleşti kazanmıştı zaten

gelelim resmi olarak halledilen işlere
mayıs ayında doğumgünümde sürpriz tek taş pırlantam geldi aşkımdan
temmuzda ailesi bizimkilerle tanışmaya geldi ( farklı şehirlerdeyiz )
geçen hafta ramazan içinde bizde onlara gittik

keyifleri yerinde çok iyi anlaştılar kasımda kurban bayramında isteme-söz-nişan hepsi bir arada olcak
aralıkta polis okuluna giderse haziranda mezun oluyo

tek derdimiz ve çabamız 2012 yazına yetişmek geç kalıyoruz yaşlar gidiyo ama yetişmezse hazırlıklarımız istemeden de olsa 2013 olcak

ayy ne çok yazmışım umarım sıkmamıştır bu uzun yazı

moralim çok bozukkkkkk ağlamak istiyorum yaaa

nişanlımın iznini vermemişler izne çıkamıo bayramda imzalamamış komutanı izin kağıdını yapılır mı bu yaaaa herkes çıkcak onlar içerde

Her işte hayır vardır derler canım olsun üzülme, geç olsun güç olmasın tatlım onunda canını sıkma üzüntünü belli etmeki o askerde bunalıma girmesin iyice. Valla benimkine diorum sakın izin alma askerde git erkenden gel diye. Öylede olucak inş. zaten kısa dönem onun ki ama olsun ne kadar az okadar iyi

benimki uzun dönem cnm alt tarafı 9-5 arası çıkcaklar niye imzalamıyorsa!!!

Nişanlımın morali çok bozukk

Son düzenleme:

Hoşgeldin aramıza tatlım sende, Hayılısı olsun herşeyin benmde 5-6 enelik bir ilşkim var bugün itibariyle evlilik tarihimiz 2014 oldu ama isteme söz nişan 2013 de olucak canm beklemeye devam yaşım 20 benimkide 25 yaşında

merhaba cnm hoşgeldin aramıza..

Bizde askerliği bekliyoruz işte iş falan hazır askerde şuan.Bizde farklı şehirlerdeyiz nişanlımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…