duygucumm, istemedaşımsende hosgeldin canııım
ah su askerlik yaaa olmasa herkes ne guzel erkenden evlenirdi heralde
bu kaadar kişi dua ediyo canım yaa bence duser
rica ederimmm tatlımm
canım yaa ocak hiçbişey degil hemencik donecek bak gorursun nasıl gectigini bile anlamayacaksın :)
dondukten sonraki programınız ne? hiç konustunuz mu tatlım
Benim hayalim hep kızkulesiydi ama tabi ne kadardır fiyatları hiç bilmiyorum
inşallah canım teşekkür ederimaskerine rabbim sabır versn sanada tabiki..sağ salim dönsün inşallah
hayırlı tezkereler tekrardan :)
selam kızlaaarrrrgaliba ben de 2013 gelini olacağımmmmmm
yok tatlı Ben stajyerim ama normal bankacı gibi çalıştırıyorlar.Herkesle konuştum çalışan şikayetçi olan kimse yok okadar rahat ki oturduğun yerden işlem yap para kazan..Yükselmekte çok kolay ve yükseldikçe maaşın çok artıyo gişede 900 gibi filan az bi parayla başlıosun yokseldikçe 5.000e kadar çıkıyo zamanla..müdürler 7.000 alıyo.Yani çok güzel kazancı var tabiki zorluğuda var ama hakkını verip çalıştıktan sonra bişey olmaz her güzelliğin bir zorluğu vardr..Kesinlkle memuriyetten daha iyi çünkü sürekli eğitimlere gidiosun ve yükselme şansın çok yüksek..
hoşgeldn canm
Merhaba kızlar günaydın anca kesildi telefonlar
konuştuk canım, askerden gelince iş için eğitimi olacak 1 ay. ardından işe başlıycak kısmetse. sonra o yaz isteme-(babam verirse :)) nişan..öbür sene de düğün
inşallah gönlümüze göre olur
amin canımmm inşallah hepmizin
verir bebişim baban ya neden vermesin ki katı birimi
o zaman bende katılayım aranızaa
benimde 2013 gelini olma ihtimalim yüksekk
2-3 hafta içersinde isteme ve sözüm olacak
sonrasında nişanımız olacak sonrasında sevdiceğimi askere göndericem
döndükten sonra da kısmetse yuvamızı kurcazzz
benim hayalim de kız kulesinde evlilik teklifi almak
günaydın mı?
aah ah ne güzel..
ben sabah 7 de kalktımevde misafir var, misafirin küçük çocuğu.. hiç bırakmıyo sağolsun. çığlık çığlığa evde. peşimden de ayrılmıyo. annesi banyo yaptırıyo şimdi de 5 dk giriyim dedim kk ya.
sevgilim evci çıktı. msn den görüşebilicez diye sevinirken onların yüzünden 5 dk zor gördümsürekli dibimdeler
ama ama kıyamaaammmbende kavusalı 3 gun oldu dahaaaa nerde asker safak kacc
odamı istila ettiler canımcanım bende 6 da kalktımve gece 3,5 du yattım çalışıyorum canım anca fırsat bulup girebildim.. Ondan günaydın dedim Ay kıyamam canım odaya girsen işim var desen olmaz mı
canıım, inşallah gönlünüze göre olurahhh o teklıf nası olcak heycandan ölüceeemmmBen bıraz sembolık ıstıorum kızkulesını cunku bız kavusabılmek ıcın ılıskımız boyunca hep o bogaz koprusunu asmak zorunda kaldıkkk ben avrupa yakasındaım o asya. kızkulesı bızım kavusma yerımız olsunn ıstıyorummm hep o denızı astık denızın ortasında kavusalım
moralim çok bozukkkkkk ağlamak istiyorum yaaa
nişanlımın iznini vermemişler izne çıkamıo bayramda imzalamamış komutanı izin kağıdını yapılır mı bu yaaaa herkes çıkcak onlar içerde
Her işte hayır vardır derler canım olsun üzülme, geç olsun güç olmasın tatlım onunda canını sıkma üzüntünü belli etmeki o askerde bunalıma girmesin iyice. Valla benimkine diorum sakın izin alma askerde git erkenden gel diye. Öylede olucak inş. zaten kısa dönem onun ki ama olsun ne kadar az okadar iyi
hepinize merhaba kızlaaarr
aslında kk yı çok yeni keşfettim ve kendimi hemen 2012 gelin adayları topiklerinde buldumama 2013 olma ihtimalide var tabi bide bu topiği çok beğendim muhabbetleri falan ingilizceciler varmış baya sanırım meslektaşlarımm
kısaca kendimi tanıtayım 26 yaşındayım ,sevgilim 27 yaşında ingilizce öğretmeniyim daha yeni atandım çok şükür çok uzaklara gidiyorum ama olsun atandım nihayet .bizde atama bekliyoruz askerlik falan yok Allaha şükür amaatama olmazsa polis oluyo netleşti kazanmıştı zaten
gelelim resmi olarak halledilen işlere
mayıs ayında doğumgünümde sürpriz tek taş pırlantam geldi aşkımdan
temmuzda ailesi bizimkilerle tanışmaya geldi ( farklı şehirlerdeyiz )
geçen hafta ramazan içinde bizde onlara gittik
keyifleri yerinde çok iyi anlaştılar kasımda kurban bayramında isteme-söz-nişan hepsi bir arada olcak
aralıkta polis okuluna giderse haziranda mezun oluyo
tek derdimiz ve çabamız 2012 yazına yetişmek geç kalıyoruz yaşlar gidiyoama yetişmezse hazırlıklarımız istemeden de olsa 2013 olcak
ayy ne çok yazmışım umarım sıkmamıştır bu uzun yazı
hepinize merhaba kızlaaarr
aslında kk yı çok yeni keşfettim ve kendimi hemen 2012 gelin adayları topiklerinde buldumama 2013 olma ihtimalide var tabi bide bu topiği çok beğendim muhabbetleri falan ingilizceciler varmış baya sanırım meslektaşlarımm
kısaca kendimi tanıtayım 26 yaşındayım ,sevgilim 27 yaşında ingilizce öğretmeniyim daha yeni atandım çok şükür çok uzaklara gidiyorum ama olsun atandım nihayet .bizde atama bekliyoruz askerlik falan yok Allaha şükür amaatama olmazsa polis oluyo netleşti kazanmıştı zaten
gelelim resmi olarak halledilen işlere
mayıs ayında doğumgünümde sürpriz tek taş pırlantam geldi aşkımdan
temmuzda ailesi bizimkilerle tanışmaya geldi ( farklı şehirlerdeyiz )
geçen hafta ramazan içinde bizde onlara gittik
keyifleri yerinde çok iyi anlaştılar kasımda kurban bayramında isteme-söz-nişan hepsi bir arada olcak
aralıkta polis okuluna giderse haziranda mezun oluyo
tek derdimiz ve çabamız 2012 yazına yetişmek geç kalıyoruz yaşlar gidiyoama yetişmezse hazırlıklarımız istemeden de olsa 2013 olcak
ayy ne çok yazmışım umarım sıkmamıştır bu uzun yazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?