'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

karbeyaz banka zormu ? Bende girmek istiyorum ya veya sigorta şuandaki mesleğim sigortacılk zaten banka düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum :44:

Annemde bankacı canım ve çok zor!!!! Yanından geçmeyin derim. Akşam kasa tutmazsa kaçta gelicekleri belli değil en erken 7de çıkılyo tabi zorrr. Çok zor bi iş cnm.. Kimsenin hayal ettiği gibi bir meslek değil.

hımmmm bizde bankalarla çalışıyoruz ama içini bilemem tabi en iisi memur olmakk sanırım

karbeyaz banka zormu ? Bende girmek istiyorum ya veya sigorta şuandaki mesleğim sigortacılk zaten banka düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum :44:

yok tatlı Ben stajyerim ama normal bankacı gibi çalıştırıyorlar.Herkesle konuştum çalışan şikayetçi olan kimse yok okadar rahat ki oturduğun yerden işlem yap para kazan..Yükselmekte çok kolay ve yükseldikçe maaşın çok artıyo gişede 900 gibi filan az bi parayla başlıosun yokseldikçe 5.000e kadar çıkıyo zamanla..müdürler 7.000 alıyo.Yani çok güzel kazancı var tabiki zorluğuda var ama hakkını verip çalıştıktan sonra bişey olmaz her güzelliğin bir zorluğu vardr..Kesinlkle memuriyetten daha iyi çünkü sürekli eğitimlere gidiosun ve yükselme şansın çok yüksek..

selam kızlaaarrrr galiba ben de 2013 gelini olacağımmmmmm

hoşgeldn canm

o zaman bende katılayım aranızaa

benimde 2013 gelini olma ihtimalim yüksekk

2-3 hafta içersinde isteme ve sözüm olacak

sonrasında nişanımız olacak sonrasında sevdiceğimi askere göndericem

döndükten sonra da kısmetse yuvamızı kurcazzz

selam kızlaaarrrr galiba ben de 2013 gelini olacağımmmmmm

hosgeldin aramıza canııım

duygucumm, istemedaşım sende hosgeldin canııım

ah su askerlik yaaa olmasa herkes ne guzel erkenden evlenirdi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…