tamam tamam şimdi anladım:)
çok pahalı ama yaalmak isterdim:S
Tefal (İkitelli (Deposite AVM))
Tefal (Silivri (Maxi AVM))
Tefal (Zeytinburnu)
Tefal (Güneşli)
buralardada tefalın fabrika satış mağazası varmış.. düdüklüler için gidip bakmak lazımizmittede yokki
fisslerde varimiş gözümün döndüğü zamana gelseydi alırdım çok pahalısın yevrucum aslında patates ezici konserve açacağı 90 tl etse ben sadece bu 2 si için 40 tl ödicem korkmazdada hemen hemen bu fiyata 4 eşyamı aradan çıkarmış oluyorum
sarımsak ezici ve pizza tutacağınada 50 tl ödicem değermi ki düşünce aşamasındayım
patates ezici 59.90
konserve açacağı 29.90
sarımsak ezici 49.90
sapgetti tutacağı 49.90
pizza keseceği 39.90
çırpıcı 24.90
Eki Görüntüle 310825 Eki Görüntüle 310826 Eki Görüntüle 310827 Eki Görüntüle 310828 Eki Görüntüle 310829 Eki Görüntüle 310830
fatoşum canım korkmazın bıçak setide dikkatimi çekti makaslı bir set arıyordum belkide alabilirim şubat yada mart ayı başı gibi kesme tahtası 79,95 pahalı ama ya onu alcam ya onu derler ya ben o kesme tahtasını çok beğeniyorum bıçak setide 141 tl canım hemencik ekliyorum eve geldimi bakarsın
Eki Görüntüle 310792 Eki Görüntüle 310793
güzellikler merhaba.
yeni ev yaptıran var mı aranızda? şu sıra evimle çok uğraştım ve ıstediğim gibi oldu.
tavanlarımı renkli yaptırdım :)
karolin canım evinin fotolarını koysana bizde görelim
3 adet 50 tl kupon aldım fatoşum mutfak gereçleri kesme tahtası ve istediğim gibi makaslı bıçak setimide alabilcem fatoşum başka sitelerde 90 tl ye bile var bu kesme tahtasını çok istiyorum illada istiyorum derler ya kalitelidir bambuymuş
güldencim gönül fissler ister hatta gözüm dönse alırım nedense gözüm şu günlerde dönmüyor korkmazda çelik ve kaliteli taneside 20 tl makul yani o yüzden korkmazınkileri alcam canım kuponla felan iyi fiyata geliyor
karolin canım evinin fotolarını koysana bizde görelim
3 adet 50 tl kupon aldım fatoşum mutfak gereçleri kesme tahtası ve istediğim gibi makaslı bıçak setimide alabilcem fatoşum başka sitelerde 90 tl ye bile var bu kesme tahtasını çok istiyorum illada istiyorum derler ya kalitelidir bambuymuş
güldencim gönül fissler ister hatta gözüm dönse alırım nedense gözüm şu günlerde dönmüyor korkmazda çelik ve kaliteli taneside 20 tl makul yani o yüzden korkmazınkileri alcam canım kuponla felan iyi fiyata geliyor
ozaman tamam gizemcik alalım o tahtayı bende çok begendim fırsatım olursa magazaya görmeye gidiyim yarın bende.
öyle yap tatlım hem sayı olarakta fazla ürün almış olursunn :26::26: bu kuponlar ne zamana kadar geçerli canım ya bi de hangi siteden aldınız ben gezdim gezdim bullamadım kaçırdmmı acaba :26::26:
canım al sende muhakak şehirfırsatından aldık Şehrinizi seçin kısmına shopiingi seç çıkıyor direk 3 tl likler bitmiş bende 4 tl ye 3 tane 50 tl aldım çokta iyi oldu alcaklarım 80 tl üstü çünkü bıçak seti kesme tahtası ve o minik ıvır zıvırlar 150 tl ye patlıcak alabilirsem
2 saattir dolanıyorum bulamadımbi dahadeniyim
msjda attım canım bulursun şimdi al muhakak
ben geldm kızlarrrr
nasılsınz bakalm bi koşu geçmişi okucam ama bu gün aldklarımı ekliym önce, daha önce bardak ve kaselerimi almıstm bu gün sisesini de buldm kendi sıktığım meyve sularını koyarmm
benmde bi inekli sisem olsn dedm bunu da aldm yanındaa:))
gizoşm hemen aklıma sen geldnnn
Eki Görüntüle 310855 Eki Görüntüle 310856
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?