'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tefal (İkitelli (Deposite AVM))
Tefal (Silivri (Maxi AVM))
Tefal (Zeytinburnu)
Tefal (Güneşli)

buralardada tefalın fabrika satış mağazası varmış.. düdüklüler için gidip bakmak lazım izmittede yokki

kızlar ben bayadır girmedim beni hatırlamayabilirsiniz bile.. herkes iyidir inşallah... ya ne güzel çeyizi bitirmiş gibisiniz. bende daha sayılı parçalar var.. yakınlaştı mı düğünleriniz

fatoşum canım korkmazın bıçak setide dikkatimi çekti makaslı bir set arıyordum belkide alabilirim şubat yada mart ayı başı gibi kesme tahtası 79,95 pahalı ama ya onu alcam ya onu derler ya ben o kesme tahtasını çok beğeniyorum bıçak setide 141 tl canım hemencik ekliyorum eve geldimi bakarsın

kızlar bunlarda 100 tl ye geliyor ben 50 tl ödicem alırsam kuponu süper olur bildiği kadarıyla çatal kaşık bıçak setinde böyle makarna kaşığı çelik yok en azından hoş bir servis olur teflondanda alcam ama onları ilerde artık bide bunlarada duvar ünitesi olur herhalde

fisslerde varimiş gözümün döndüğü zamana gelseydi alırdım çok pahalısın yevrucum aslında patates ezici konserve açacağı 90 tl etse ben sadece bu 2 si için 40 tl ödicem korkmazdada hemen hemen bu fiyata 4 eşyamı aradan çıkarmış oluyorum

sarımsak ezici ve pizza tutacağınada 50 tl ödicem değermi ki düşünce aşamasındayım

patates ezici 59.90
konserve açacağı 29.90
sarımsak ezici 49.90
sapgetti tutacağı 49.90
pizza keseceği 39.90
çırpıcı 24.90

güzellikler merhaba.
yeni ev yaptıran var mı aranızda? şu sıra evimle çok uğraştım ve ıstediğim gibi oldu.
tavanlarımı renkli yaptırdım :)

canım ben daha bu mutfak gereçlerini almadımm.. çok pahalı değilmi yaa bunlar :26::26: yoksa normal fiyatlarmıı ben araştırma yapmadım açıkçası :26::26:

benim istedigim tahta:)görmedim hiç acaba burdaki kadar güzelmidir.bıcak setide güzl bizde kızlarla almıstık ya evmanyadanmı ne onlar var benim cnm

mudoda indirim var 3 al 2 öde kampanyası 2 tane 3 parca kahvaltı seti aldım birde minik bi sürahi çok seker

güzellikler merhaba.
yeni ev yaptıran var mı aranızda? şu sıra evimle çok uğraştım ve ıstediğim gibi oldu.
tavanlarımı renkli yaptırdım :)

karolin canım evinin fotolarını koysana bizde görelim

3 adet 50 tl kupon aldım fatoşum mutfak gereçleri kesme tahtası ve istediğim gibi makaslı bıçak setimide alabilcem fatoşum başka sitelerde 90 tl ye bile var bu kesme tahtasını çok istiyorum illada istiyorum derler ya kalitelidir bambuymuş

güldencim gönül fissler ister hatta gözüm dönse alırım nedense gözüm şu günlerde dönmüyor korkmazda çelik ve kaliteli taneside 20 tl makul yani o yüzden korkmazınkileri alcam canım kuponla felan iyi fiyata geliyor

Son düzenleme:

ozaman tamam gizemcik alalım o tahtayı bende çok begendim fırsatım olursa magazaya görmeye gidiyim yarın bende.

öyle yap tatlım hem sayı olarakta fazla ürün almış olursunn :26::26: bu kuponlar ne zamana kadar geçerli canım ya bi de hangi siteden aldınız ben gezdim gezdim bullamadım kaçırdmmı acaba :26::26:

ozaman tamam gizemcik alalım o tahtayı bende çok begendim fırsatım olursa magazaya görmeye gidiyim yarın bende.

diğer parçalarıda alcam fatoşum ben sarımsak eziciyi felan bide spagetti maşası önemli hem teflon hem çelik istiyordum patates eziciyide çelik istiyordum belki tefalin çeliğini alırım çünkü bunun şekli bir garibime gittti

bıçakıda alayım ben 3 taneyide kullanırım sırayla heray birşey yada toptan alır borç öderim

öyle yap tatlım hem sayı olarakta fazla ürün almış olursunn :26::26: bu kuponlar ne zamana kadar geçerli canım ya bi de hangi siteden aldınız ben gezdim gezdim bullamadım kaçırdmmı acaba :26::26:

canım al sende muhakak şehirfırsatından aldık Şehrinizi seçin kısmına shopiingi seç çıkıyor direk 3 tl likler bitmiş bende 4 tl ye 3 tane 50 tl aldım çokta iyi oldu alcaklarım 80 tl üstü çünkü bıçak seti kesme tahtası ve o minik ıvır zıvırlar 150 tl ye patlıcak alabilirsem

2 saattir dolanıyorum bulamadım bi dahadeniyim

hepimiz inekli çeyiz dizeriz felsefesine senide aldık nilim, hatırlarsın tabi kim seviyor benim kadar bu minnoş inekleri süt aşkı et aşkı ....

güzel cicilerini güle güle kullan benim uyku vaktim geliyor buralar sana emanet canım bugünlerde sabah rastlaşıyoruz özledim

capacitye geçmen iyi olcak nedenide 5 te gidiceğin zamanlar ben bir koşu gelirim bakırköyde gündüz buluşuruz sonra bir koşu deniz otosuna yani her halikorda bostancı kadar uzağımda olcak deniz otosu bulursamda bana heryer capacity niloş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…