ben geldm kızlarrrr
nasılsınz bakalm bi koşu geçmişi okucam ama bu gün aldklarımı ekliym önce, daha önce bardak ve kaselerimi almıstm bu gün sisesini de buldm kendi sıktığım meyve sularını koyarmm
benmde bi inekli sisem olsn dedm bunu da aldm yanındaa:))
gizoşm hemen aklıma sen geldnnn
Eki Görüntüle 310855 Eki Görüntüle 310856
tamam canım saolasınn yahu ben başka yerlerde arıyomuşumve sadece 1 tane alabildim yaa :26::26: ay ben ne beceriksizim ay çok utandımm
canım fırsatı aldıktan sonra o sayfada mavi linke tıklayınca yeni fırsat al çıkıyor ya olmazsa başka hesaplardan dene ben alamadım 3 farklı hesatan denedim malesefff
bu arada inek aşkı hepimiz inek şişe kardeşiyizz
fatoşum şu inek demliğide alırım diyordum ama benim sevgilim anaokulu çeyizi gibi oldu senin çeyiz dedi kırdı kalbimi kaya mayalarıda alcaktım ama hevesimi kıramaz demi kızlar bu erkekler çeyize karışmasın valla maçlarına karşırıminek demliğide alırsam benden iyisi yoktur fatoşum demlikleride ekleyip kaçıyorum
Eki Görüntüle 310863 Eki Görüntüle 310864
acaba sende bu şirin şeydenmi bahsediyosunn bunun morunu almak istiyorum ama çok çaydanlığım var alamam
Eki Görüntüle 310865 morlusunu istiyorum bunun
fatoşum canım korkmazın bıçak setide dikkatimi çekti makaslı bir set arıyordum belkide alabilirim şubat yada mart ayı başı gibi kesme tahtası 79,95 pahalı ama ya onu alcam ya onu derler ya ben o kesme tahtasını çok beğeniyorum bıçak setide 141 tl canım hemencik ekliyorum eve geldimi bakarsın
Eki Görüntüle 310792 Eki Görüntüle 310793
kızlar bunlarda 100 tl ye geliyor ben 50 tl ödicem alırsam kuponu süper olur bildiği kadarıyla çatal kaşık bıçak setinde böyle makarna kaşığı çelik yok en azından hoş bir servis olur teflondanda alcam ama onları ilerde artık bide bunlarada duvar ünitesi olur herhalde
Eki Görüntüle 310806 Eki Görüntüle 310807 Eki Görüntüle 310808 Eki Görüntüle 310809 Eki Görüntüle 310810
ben geldm kızlarrrr
nasılsınz bakalm bi koşu geçmişi okucam ama bu gün aldklarımı ekliym önce, daha önce bardak ve kaselerimi almıstm bu gün sisesini de buldm kendi sıktığım meyve sularını koyarmm
benmde bi inekli sisem olsn dedm bunu da aldm yanındaa:))
gizoşm hemen aklıma sen geldnnn
Eki Görüntüle 310855 Eki Görüntüle 310856
Gizem aklıma sen geldin markafoni de 7.90 tl :))
günaydın kısçelerrr..
naber cnm? ne yapıyorsun?
iyiyim tatlımm sen nasılsın?? napiim yaa siteleri didikliyorum
güzel rengi lilayı daseverim ama bu mor biraz cırt başka ne rengi var peki?marka ne?
canım saol bunun pembesi olsa seve seve alcam bunlardan çok görüyorumama artık dizginlemeylim sevgilime çeyizimi göstersem hep renk cümbüşü der ki tahmin ediyor
şehirfırsatı kodum aktif olsun direk alcam bıçak setiydi kesme tahtasıydı mutfak ıvır zıvırıydı
ben bunu çok beğendim kızlar sizce nasıll :26::26:
Eki Görüntüle 310933
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?