'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok güzeller tatlımm güle güle kullann.. bnmde inekli şişeem vaaarr

tamam canım saolasınn yahu ben başka yerlerde arıyomuşum ve sadece 1 tane alabildim yaa :26::26: ay ben ne beceriksizim ay çok utandımm

canım fırsatı aldıktan sonra o sayfada mavi linke tıklayınca yeni fırsat al çıkıyor ya olmazsa başka hesaplardan dene ben alamadım 3 farklı hesatan denedim malesefff

bu arada inek aşkı hepimiz inek şişe kardeşiyizz

fatoşum şu inek demliğide alırım diyordum ama benim sevgilim anaokulu çeyizi gibi oldu senin çeyiz dedi kırdı kalbimi kaya mayalarıda alcaktım ama hevesimi kıramaz demi kızlar bu erkekler çeyize karışmasın valla maçlarına karşırım inek demliğide alırsam benden iyisi yoktur fatoşum demlikleride ekleyip kaçıyorum

Eklentiler

• $hşisar çay.webp
    19 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
gizoşm güldencm ineksiz şişesiz çeyiz olmazmıs bunu anladm müdüre fln gösterdm bayıldı nerden buluon bunları dedi, dedim kk saolsn:))
kızlar çarşamba perşembe tatilm cuma günü 1de capacitydeym yine h.sonu tatilm yok ama napalm:S
belki haftaya olur
ii geceler gizoşm yarn o siteyi talan ederiz ne var ne yok bakarz rahat rahat görüşürüz cnm:)

acaba sende bu şirin şeydenmi bahsediyosunn bunun morunu almak istiyorum ama çok çaydanlığım var alamam

Eki Görüntüle 310865 morlusunu istiyorum bunun

kısçelerimm ben yatarımm hepinizi çok öperimm iyi gecelerrr tatlıı rüyalarrr.. rüyamızda inekli minnoşları görelim

Ben de çok beğendim bunları canım alınabilinir.

Bunlarda uyguna geliyor gerçekten...

Güle güle kullan canım....Çok şirinler.

Herkese günaydınnnn bu arada...

Gizem aklıma sen geldin markafoni de 7.90 tl :))

canım saol bunun pembesi olsa seve seve alcam bunlardan çok görüyorum ama artık dizginlemeylim sevgilime çeyizimi göstersem hep renk cümbüşü der ki tahmin ediyor

şehirfırsatı kodum aktif olsun direk alcam bıçak setiydi kesme tahtasıydı mutfak ıvır zıvırıydı

giz korkmazsın bıçak seti evimisterdemi var.. bnmde yokta bıcak setim. kuponumla onu alabilirim.
dün düdüklü tencereleri araştırdım.
fissler ve tefalleri tavsiye ediyorlar. 5 dkda pişiriyor diyorlar.
ama fisslerin lastikleri eskiyince bulamama sorunu olabiliyormuş. istanbulda hayli hayli bulunurda doğuyu gitceğimi düşününce bulamazsam die geçti içimden:S
tefale bakıcam bi arada:S

ben bunu çok beğendim kızlar sizce nasıll :26::26:
Eki Görüntüle 310933

bnde begndim. hangi sitede.. ama siyahını terch ederdim:)

bu arada günaydınnlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…