- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
evimisterde havlulara bakarmısnız..
bn begendim..
kalitesi mechul tabi:S
beğenmedim balım ben dokunarak al özdilek olsun bizim olsun
ben belki korkmazımın kesme tahtasnı alırım
kuponları alayım diyorumda sonra boş çıkarsa die acep..
gerçi ucuz.. 3tane 9tl.. almasam bişeyde bişey olmaz.. 9 tl çok değil
o havlularıda alıcam.. misafir için... çok kaliteli olmasada olur. hergün kullanılmaycak nede olsa
kuponları alayım diyorumda sonra boş çıkarsa die acep..
gerçi ucuz.. 3tane 9tl.. almasam bişeyde bişey olmaz.. 9 tl çok değil
o havlularıda alıcam.. misafir için... çok kaliteli olmasada olur. hergün kullanılmaycak nede olsa
Ben Şunları beğendim kızlar...Korkmaz'dan sizce hangisi?
bende baktığım modelleri paylaşcam akşam korkmazın ama kapaklar çelik bakıyorum ben akşam burda olda yorumla emi canım bunlarda çok güzel ah sakar olmayaydım
Canım benim evdeki bilgisayarım bozuk yarın sabah bakıp yorum yaparım. Şu arzum fritöz için ne diyorsunuz kızlar? Bir çok özelliği barındırması benim hoşuma gidiyor.
fatoşta burda o söylesin. daha iyi bilir:)
nilde diyoduki anneler gününde düşer diyodu onların fiyatları..
bn 4tane 25 tl aldım.. 2 kendime 2 kardeşime.. mor ve gri olan banyo havlularını alıcam
4tanede 50tl aldım. 2 kendime 2 kardeşime.d bunlada düdüklü bide çaydanlık almayı düşünüyorum bakalım:)
fatoşta burda o söylesin. daha iyi bilir:)
nilde diyoduki anneler gününde düşer diyodu onların fiyatları..
bn 4tane 25 tl aldım.. 2 kendime 2 kardeşime.. mor ve gri olan banyo havlularını alıcam
4tanede 50tl aldım. 2 kendime 2 kardeşime.d bunlada düdüklü bide çaydanlık almayı düşünüyorum bakalım:)
düdüklüleri hangi marka alacaksın canım
fritöz güzel canım arzum iyi bir marka kullananlar memnun
korkmaz alıcam bn canım.. fissler çok pahalı..
yeni evlenen arkadaşım şimdi dediki aynı anda 2yemek pişiren düdüklülerde yemeklerin kokusu karışıyormuş falan.. fiss düşünüyosan 2li alma dicektim. ama sen ynede araştır.
korkmaz alıcam bn canım.. fissler çok pahalı..
yeni evlenen arkadaşım şimdi dediki aynı anda 2yemek pişiren düdüklülerde yemeklerin kokusu karışıyormuş falan.. fiss düşünüyosan 2li alma dicektim. ama sen ynede araştır.
canım arkadaşım öyle dedi.. yukardada dediğim gibi.dCanım anlayamadım ben aynı anda pişirmiyor ki onlar iki ayrı boy almış oluyorsun biri 6 lt diğeri 3,5 lt lik. Günlük kullanımda 3,5 litre yeter zaten. Bir misafirin falan geleceği zamanda 6 lt liği kullanırsın. bunların ortak kapakları var. İkisine de uyan. Aynı anda pişirmiyor yani.
canım pişirme haznesini veriyorlar ama ben onu kullanmıcam canım içine konuluyor 1 tane hazne ama gerek yok yani belki 2 li düdüklü tencere seti alırım en plusa bakcam artık netten birşey almak istemiyorum dokunarak almak istiyorum nedense
canım arkadaşım öyle dedi.. yukardada dediğim gibi.d
yani şimdi bitane fisslerden alıoyusn istediğin zaman onu 3.5 ve 6lt mi yapıosun anlamadımki..
anneme sorcak bakm ne diyo.. ben olmadı bitane 4 5 lt alarım. tek bitane.. çok eksiğim var.. çok masrafta yapmak istemiyorum..
mutfakta dolucak tabak çanak
4tane çelik tencerem var
4tanede teflon var
3tanede korkmazın sahan çelik seti var
tok tavamı diyorlar adını da tam bilmiyorum. onuda alıcam daha..
2tanede 2caydanlık alıcam..
nereye koycam yaw bunları..
tabakları saymıyorum bile
bitane düdüklü alcam ben.. ilerde ihtiyaç olursa evlenince alırım
Kızlar limango da fissler kampanyası varrrr....
tamam tamam şimdi anladım:)Canım bak aşağı de tekrar resmini koyuyorum. İki kapakta hem küçüğüne hem büyüğüne oluyor. Yani hem tencere hem düdüklü olarak kullanılabiliniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?