'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

beğenmedim balım ben dokunarak al özdilek olsun bizim olsun

ben belki korkmazımın kesme tahtasnı alırım

kuponları alayım diyorumda sonra boş çıkarsa die acep..
gerçi ucuz.. 3tane 9tl.. almasam bişeyde bişey olmaz.. 9 tl çok değil
o havlularıda alıcam.. misafir için... çok kaliteli olmasada olur. hergün kullanılmaycak nede olsa

ayyy ben karamsarım alırsam akşam paylaşcağım korkmaz kesme tahtamı alırım hiç birşey alasım yok acelemde yok canım o yüzden şimdilik kalsın bu kupondan daha çokları gelir

Bende öyle düşünüyorum çok para değil sonuçta küçük ev aletlerini oradan alabilirim belki,

pff alamadım. bitane 25tl alabildim. hata verdi falan neyse biteneyle artık
2tanede 50 tl aldım..

Son düzenleme:
Ben Şunları beğendim kızlar...Korkmaz'dan sizce hangisi?

Eklentiler

• $Korkmaz-Korkmaz-A1970-Vertex-Tencere-Seti-Siyah-4666-056-1-product.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $Korkmaz-Korkmaz-A1917-Myra-Jr.-Tencere-Seti-Mor-4643-836-1-product.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $Korkmaz-Korkmaz-A1915-Myra-Tencere-Seti-4674-846-1-product.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $Korkmaz-Korkmaz-A1831-Veneta-Tencere-Seti-8-Parça-4700-246-1-product.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar bir de arzumun çok yönlü pişiricisi var çok güzele benziyor çevreinde kullnan var mı?

AR 251 Arzum Aşçıbaşı
Çok Fonksiyonlu Pişirici

1650 W
Farklı pişirme seçenekleri;-Yavaş pişirici(slow cooker)-Fritöz - Kızartıcı(roaster)-Buharlı pişirici-Sote pişirici-Izgara (grill)
Min 1,5lt - Max 3,5lt kapasite, Çıkarılabilir ve yıkanabilir yapışmaz teflon hazne
Cam üst kapak, Kızartma sepeti ve tutma kolu, Buharlı pişirme askısı
Termostat ayar düğmesi ve ikaz ışığı, 60°C-190°C termostat aralığı
Çıkarılabilir şebeke kablosu
Renk: Siyah

Sizce? Birde korkmazın şu fritözü de güzel iki farklı şeyi aynı anda kızartma.

Eklentiler

• $Korkmaz-Korkmaz-A382-Twýn-Fry-Fritöz-4828-9391-1-product.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $Arzum-Arzum-AR251-Aþçýbaþý-6-in-1-Çok-Fonksiyonlu-Piþirici-8065-0171-1-product.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 39
bende baktığım modelleri paylaşcam akşam korkmazın ama kapaklar çelik bakıyorum ben akşam burda olda yorumla emi canım bunlarda çok güzel ah sakar olmayaydım

Canım benim evdeki bilgisayarım bozuk yarın sabah bakıp yorum yaparım. Şu arzum fritöz için ne diyorsunuz kızlar? Bir çok özelliği barındırması benim hoşuma gidiyor.

Canım benim evdeki bilgisayarım bozuk yarın sabah bakıp yorum yaparım. Şu arzum fritöz için ne diyorsunuz kızlar? Bir çok özelliği barındırması benim hoşuma gidiyor.

fatoşta burda o söylesin. daha iyi bilir:)
nilde diyoduki anneler gününde düşer diyodu onların fiyatları..

bn 4tane 25 tl aldım.. 2 kendime 2 kardeşime.. mor ve gri olan banyo havlularını alıcam
4tanede 50tl aldım. 2 kendime 2 kardeşime.d bunlada düdüklü bide çaydanlık almayı düşünüyorum bakalım:)

düdüklüleri hangi marka alacaksın canım

fritöz güzel canım arzum iyi bir marka kullananlar memnun

O zaman fatoş yorumlarını bekliyorum. Doğru diyorsun indirime girer anneler gününde. Bende tencere tava yada nevresim alırım o zaman. Elbet alacak bir şey buluruz...

düdüklüleri hangi marka alacaksın canım

fritöz güzel canım arzum iyi bir marka kullananlar memnun

korkmaz alıcam bn canım.. fissler çok pahalı..
yeni evlenen arkadaşım şimdi dediki aynı anda 2yemek pişiren düdüklülerde yemeklerin kokusu karışıyormuş falan.. fiss düşünüyosan 2li alma dicektim. ama sen ynede araştır.

Canım anlayamadım ben aynı anda pişirmiyor ki onlar iki ayrı boy almış oluyorsun biri 6 lt diğeri 3,5 lt lik. Günlük kullanımda 3,5 litre yeter zaten. Bir misafirin falan geleceği zamanda 6 lt liği kullanırsın. bunların ortak kapakları var. İkisine de uyan. Aynı anda pişirmiyor yani.

canım pişirme haznesini veriyorlar ama ben onu kullanmıcam canım içine konuluyor 1 tane hazne ama gerek yok yani belki 2 li düdüklü tencere seti alırım en plusa bakcam artık netten birşey almak istemiyorum dokunarak almak istiyorum nedense

canım arkadaşım öyle dedi.. yukardada dediğim gibi.d
yani şimdi bitane fisslerden alıoyusn istediğin zaman onu 3.5 ve 6lt mi yapıosun anlamadımki..

anneme sorcak bakm ne diyo.. ben olmadı bitane 4 5 lt alarım. tek bitane.. çok eksiğim var.. çok masrafta yapmak istemiyorum..
mutfakta dolucak tabak çanak
4tane çelik tencerem var
4tanede teflon var
3tanede korkmazın sahan çelik seti var
tok tavamı diyorlar adını da tam bilmiyorum. onuda alıcam daha..
2tanede 2caydanlık alıcam..
nereye koycam yaw bunları..
tabakları saymıyorum bile
bitane düdüklü alcam ben.. ilerde ihtiyaç olursa evlenince alırım

Canım bak aşağı de tekrar resmini koyuyorum. İki kapakta hem küçüğüne hem büyüğüne oluyor. Yani hem tencere hem düdüklü olarak kullanılabiliniyor.

Kızlar limango da fissler kampanyası varrrr....

Ama fiyatlar uygun değil sanki...

Eklentiler

• $612_IMAGE_BIG.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 16
  • $Ekran Alýntýsý.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…