doğru diyorsun bakmadım canım ben ayy çok yorgunum yine enerjimi yol yedi canım ya napıyosun
ben bugün metrocitye gittim bernardodan istanbul kupa aldım artık kupa almıcam 10 adet kupa oldu bende artık bide arkadaşımada istanbul kupası aldım hediye %50 indirime şükrettim yarında gider günlük yemek takımı arçalarına alırım değişik cici renkli renkli bir takım daha gelmiş bernardoya sitesinde yok
napıyım cnm ya oturuorm öle baya bi enerji depoladm bende 2 gündr yarını düşünüorm bakalm 1de mağazada olmam lazm her ihtimale karsı 11-11buçk gibi çıkarm onu düşünüodm bende:))
bunları alabilirim bende canım şimdilik bunları beğeniyorum
Eki Görüntüle 312182 Eki Görüntüle 312183
kızlaaaar ben geldiimmmsize dayanamayıp aldığım kahvaltı takımının resmini koyuyorum..
Eki Görüntüle 312185 Eki Görüntüle 312186
ama bnm bundan neden haberm yokyarında gider günlük yemek takımı arçalarına alırım değişik cici renkli renkli bir takım daha gelmiş bernardoya sitesinde yok
günaydın kızlar:)
ama bnm bundan neden haberm yokberaber gitcektik
yevrum günlük yemek takımını beraber alcak ya benim takım üretimden kalkabilir die korkum ben dünde gittim istanbul serisinden bardak aldım bir arkadaşıma bir kendime 2 li kupalar
kızlaaaar ben geldiimmmsize dayanamayıp aldığım kahvaltı takımının resmini koyuyorum..
Eki Görüntüle 312185 Eki Görüntüle 312186
tamam tamm. bende yarın gidim:S
günlüğü beraber alcaz ama berfinnn benlede gelcen hee
Gizem markafoni de yastık dünyası diye bir marka var sanırım country tarzı yastıklarda var bilmiyorum gördün mü?
günaydın bebik naber:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?