'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

güle güle kullan cnm sende, katımeyve sıkacağı da 89a gelio braunun güzel bi modeli philipsinkiler kdr iyi videolarını izledm baya bi, nevresmler sağ salim gelsinde onu da alıcam:)

güle güle kullan cnm sende, katımeyve sıkacağı da 89a gelio braunun güzel bi modeli philipsinkiler kdr iyi videolarını izledm baya bi, nevresmler sağ salim gelsinde onu da alıcam:)

evet cnm dün görmüstüm mudoda 3 al 2 öde kampanyası var bende bi kaç bişi almıstım.minimaller iyimi cnm sen aldın kalitesini falan biliysndr bende alıcamda

uygunmus fiyatı canım çekler varken al aradan çıksın bian önce:)

Vipdükkan'da tek seferde yapacacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde, kazandığınız 10 TL değerindeki para puanınızı 31.12.2011 tarihine kadar keyifle harcayınız. İyi alışverişler dileriz.

isteyene verebilirim.d

bende minimaln yazılı olanı var cnm o bile çok hoşuma gitti benm bu aldığım saten bide bence çok güzeldir ben diğerini baya bi beğenmiştm, gizmle de boynerde incelemiştik beğenmiştk
bende de var ondn cnm herkese göndermişler anlaşılan, tuzak bunlarrr

Nil canım senin beğendin braun katı meyve sıkacağını cimri de tarattım da deveyukunde 77 tl, sanal reyonum da 86 tl, hızlı al da 89 tl canım. Bilgin olsun...

Nil canım senin beğendin braun katı meyve sıkacağını cimri de tarattım da deveyukunde 77 tl, sanal reyonum da 86 tl, hızlı al da 89 tl canım. Bilgin olsun...
dikkat ettiysen hepsinde kdv dahil değildir yazıo cnm hepsini araştırdm ben sabah mrk etme
bide beyaz renkte hepsi ben siyahını alcam

Son düzenleme:
yok kuzum bu haftada yok tatilm, yılbaşnda görüşelm diorz ama bakalm(
fatoşm hoşgeldn cnm naıslsn bakalm özledk sen çokk

ah zor bebegım yaa gorusememekk ama aşkıda perçinliyoo valla inkar edememm bu arada kızlar solemeyı unuttum ben sevgılıcım işee girdiiii oda radyo tv istemıyoo benım gıbı otele gırdı sımdı ablamla meslektaş oldular yılbasında ıznı olmıcaak ama gunduz calısırsa beraber gırebılıcez yılbasına ıns

bide black olarak arat istersen en düşük 109 en yüksek 181 çıkıo, yine en uygun fiyat evimisterde bence zaten adamlrn reklam kampanyası bu her zman böle dşk fiyata bulnmaz

hayırlısı olsn cnm çok sevdnmmmmmm:))) bizde ne kdr çok ayrı geçirdik böle özel günleri bi bilsenn( ileriyi düşünüp moral bozmamaya çalışıorz, onunla birlkte benmde pozitif yönüm gelişti böle:)

Hayırlı olsun canım sevdiceğinin yeni işi ...

bide black olarak arat istersen en düşük 109 en yüksek 181 çıkıo, yine en uygun fiyat evimisterde bence zaten adamlrn reklam kampanyası bu her zman böle dşk fiyata bulnmaz

Sen bu işi biliyorsun diye boşuna söylemiyorum ben ya.

ben bugün boynerde tekrardan baktım alırsam kahve makinası ve nevresim alırım minimalden

Çok yorgunum an itibaryle metrobstym köprü trafgde varrr

kıyamamm ya bende 2 senedır ayrı gırıyorum yılbasınaa bu yılbası beraber olmak cok ıstıyorumda kısmet bakalım olmadı sabah yenı yılın ılk kahvaltısını beraber yaparım sevgılıcımle

Hayırlı olsun canım sevdiceğinin yeni işi ...

saolasın canımmmm

nazım canım çok sevindim bu iş hayırlı olur inşallah sende en kısa zaman içinde işe girersin canım çokta güzel olur

evtekstilbul msj atmış sarev nevresim %25 indirim ve pike hediyesi varmış ama pikeler nasıldır bilemiyorum

bana da atmıs gizem yanda hediye olanı görebilirsn fame home markasının 34 tllik normal bi pikesi yani olsa da olur olmasada

bana da atmıs gizem yanda hediye olanı görebilirsn fame home markasının 34 tllik normal bi pikesi yani olsa da olur olmasada

doğru diyorsun bakmadım canım ben ayy çok yorgunum yine enerjimi yol yedi canım ya napıyosun

ben bugün metrocitye gittim bernardodan istanbul kupa aldım artık kupa almıcam 10 adet kupa oldu bende artık bide arkadaşımada istanbul kupası aldım hediye %50 indirime şükrettim yarında gider günlük yemek takımı arçalarına alırım değişik cici renkli renkli bir takım daha gelmiş bernardoya sitesinde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…