Gizem markafoni de yastık dünyası diye bir marka var sanırım country tarzı yastıklarda var bilmiyorum gördün mü?
canım gördüm ben kılıf alcam yada kumaş alcam kendimi bişiler yapcam böle cici şeler görürsen söle emi teşekkürler
minnağım mini minimmm
nilim bu çaydanlığı annemede kahve makinesini alabilirim ne güzel olurrr
güldencim kahvaltılıklar ve takımın çok hoşmuş eskiden mor takıntım vardı şu andada olsam herşeyimi mor alırdım herhalde
güldencim inox olurmu bilmem uyum olmaz herhalde bu tost makinesini beğeniyorum hoş uyuma gerek yok çünkü tezgahımda durmucak durursa el blendır askıda kettıl tezgahta durur birkaç parça şeyda durur diğerleri raf altı hoş bu tost makinasında waffıl ızgara tost herşey yapılıyo bide dikte duruyo o yüzden almak istiyorum
Eki Görüntüle 312191
bu kahvaltı takımının markası ne çok şirin? güle güle kullan.
Günaydın kızlarrrr
Eki Görüntüle 312337 Eki Görüntüle 312338
kızlar sizce hangisi daha güzel ya şu renkli olanlar daha kullanıslı gibi ama bilemedim çünkü alttan almak zor olurda alta atmak daha kolay gibi geldi ya:s
Canım çok güzel ama çok pahalı diye biliyorum ben onları.
gizemciim bu süper bişimişşşş yaaaabende bunu almayı düşünüyorum artık
saol tatlımm bievin ürünü..
kısçelerim hepimizin günü aydın olsun
aa fiyatına bakmadım daha da hangisi daha kullanıslı olur die düşündüm renkliler:44:
şikayetm var a üye olamıyorum:S
minnağım mini minimmm
Ne şikayet edicen bakayım :)))
balımmmmm bal balllllnapoosun bakiiimmm
herkeslere gönayydın kızlar
günaydın kızlar uyandım hazırlanıorm bende, yaa hava ne kdr bozuk böle smdi bi de otobüslrle uraşıcam uff((
berfncm tekrar başka hesapla üye ol cnm ya ada bekle gelir, bu arada cemi düşünmüorm daha kalieli markalar varken tatlmbianca yada korkmazdan alıcam ama daha sonraaa )
kızlar ben pazar günü saat6da giriorm mpazaya bakırköy civarlarnda olursanız görüşelm mutlaka,öğlenden de orda olabilirmmm sizin üçünnn:)
hisar kampanyası fena deil ama 350tllik tamamlamak için çay setimi alırsam batarm benkullanım süresi uzun olsaydı keşke
balımmmmm bal balllllnapoosun bakiiimmm
herkeslere gönayydın kızlar
günaydın kızlar uyandım hazırlanıorm bende, yaa hava ne kdr bozuk böle smdi bi de otobüslrle uraşıcam uff((
berfncm tekrar başka hesapla üye ol cnm ya ada bekle gelir, bu arada cemi düşünmüorm daha kalieli markalar varken tatlmbianca yada korkmazdan alıcam ama daha sonraaa )
kızlar ben pazar günü saat6da giriorm mpazaya bakırköy civarlarnda olursanız görüşelm mutlaka,öğlenden de orda olabilirmmm sizin üçünnn:)
hisar kampanyası fena deil ama 350tllik tamamlamak için çay setimi alırsam batarm benkullanım süresi uzun olsaydı keşke
seni şikayet edicemçok indirim paylaşıyosun
işin yoksa sen bi üye olmaya denermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?