'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar sizce hangisi daha güzel ya şu renkli olanlar daha kullanıslı gibi ama bilemedim çünkü alttan almak zor olurda alta atmak daha kolay gibi geldi ya:s

Son düzenleme:

gizemciim bu süper bişimişşşş yaaaa bende bunu almayı düşünüyorum artık

bu kahvaltı takımının markası ne çok şirin? güle güle kullan.

Günaydın kızlarrrr

saol tatlımm bievin ürünü..

kısçelerim hepimizin günü aydın olsun

gizemciim bu süper bişimişşşş yaaaa bende bunu almayı düşünüyorum artık

saol tatlımm bievin ürünü..

kısçelerim hepimizin günü aydın olsun

Günaydınn canım bu arada tost makinesi cidden güzelmiş dik durabilmesi süper.

aa fiyatına bakmadım daha da hangisi daha kullanıslı olur die düşündüm renkliler:44:

Bence de renkliler daha güzel canım.

Günün Fırsatı: "Sofra Sanatı"na öncülük eden HİSAR, benzersiz tasarım anlayışıyla sofralarınıza şıklığı ve ışıltıyı yansıtıyor! HİSAR mağazalarından yapacağınız 350 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli 100 TL değerinde Alışveriş Çeki %95 indirimle sadece 5 TL!

Ama;

Benzersiz tasarım anlayışıyla sofralara şıklığı ve ışıltıyı yansıtan HİSAR mağazalarından yapacağınız 350 TL ve üzeri alışverişlerinizde 100 TL yerine geçecek Alışveriş Çeki %95 grupfoni fırsatıyla sadece 5 TL!

Bu kampanya 23 Aralık 2011 – 23 Ocak 2012 tarihleri arasındaki 1 aylık süre boyunca geçerlidir.

Bilginiz olsun kızlar...

günaydın kızlar uyandım hazırlanıorm bende, yaa hava ne kdr bozuk böle smdi bi de otobüslrle uraşıcam uff((
berfncm tekrar başka hesapla üye ol cnm ya ada bekle gelir, bu arada cemi düşünmüorm daha kalieli markalar varken tatlm bianca yada korkmazdan alıcam ama daha sonraaa)
kızlar ben pazar günü saat6da giriorm mpazaya bakırköy civarlarnda olursanız görüşelm mutlaka,öğlenden de orda olabilirmmm sizin üçünnn:)
hisar kampanyası fena deil ama 350tllik tamamlamak için çay setimi alırsam batarm ben kullanım süresi uzun olsaydı keşke

Aynen kullanım süresi çok kısa ve de 350 tl sınırı da fazla gibi geldi bana.

balımmmmm bal balllll napoosun bakiiimmm

herkeslere gönayydın kızlar

Günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnn :))))

woaw süper bu kızlar gels konuşalım
canım hem kendi hemde erdinin adresinden denemedim. kendikimi 1hafta önceydi. erdiki bugun gelmio ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…