o zman bende sana 25likleri veririm kuzum olmaz öle vallahi hakkım kalır harcayamam ben onu
fatoş giz turkuaz mrb bu arada.. selam veremedim..
iyi akşamlar cümleten.. berfin kaçar
saçmalama kuzucum ben hakkımı helal ediyorum.için rahat olsun canım.mailine atrm birazdan cnm
iyi geceler cnmm aramıza katılmakta geciktin bile hiç gitmemekle telafi edebilirsin.. bizde seni çok seviorz gülçinnn:)) bu arada gülçin demek gül toplayan demekmiş kesin sen biliosndr da ben bu gün öğrendmmMerhaba canım yazdıklarınız okuyodum daha yeni gördüm. Sen de çıkmışsın iyi geceler
Tam bilgisayarı kapatıyodum dur br bakıyım dedim herkeste burdaymış :)))
Nilcim yeni aldıkların hayırlı olsun canım güle güle kullanmak nasip olsun inş.
Bu arada iyi ki bu topiğe girmiş valla çok memnun oldum ne güzel bir dayanışma oldu :)))
hepinizi seviyorum kızlar :))
iyi geceler cnmm aramıza katılmakta geciktin bile hiç gitmemekle telafi edebilirsin.. bizde seni çok seviorz gülçinnn:)) bu arada gülçin demek gül toplayan demekmiş kesin sen biliosndr da ben bu gün öğrendmmii geceler kuzumm
Neyse kızlar bende yatmaya gidiyorum...iyi geceler...tatlı rüyalar :))
fazla kupon var verim istersen bitane:S
yevrum olayı anlataydın nereden aldın ve heryere geçerlimi bebik
ilk yatan ilk topike gelir misali açılışı yapıyorum dışarda hava düne inat güzel günaydınnn güzel gün olsun
bugünde evde durcaktım ama hava çok güzel gözüküyor bir duş alıp öğleni dışarda geçirmek iyi olcak sanırım
günaydın kızlarrr:)) gizoşm vallahi erkencisin erken kalkan yol alır misali, havaya aldanma çok güneş var kart topluyomus annem öle dio
Günaydınnn kızlaarr hava çook güzel bugun tam gezmelik:)
ee hadi burdaym halledelm napıcaz istrsen tüm bilgileri bana maille at, ad soyad tc kimlk vs
giyiniyorum. arada bakcam topiğe.d
acil bişey olduysa nil cgr at gelirim hemencecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?