'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

fatoş giz turkuaz mrb bu arada.. selam veremedim..

iyi akşamlar cümleten.. berfin kaçar

Merhaba canım yazdıklarınız okuyodum daha yeni gördüm. Sen de çıkmışsın iyi geceler

Tam bilgisayarı kapatıyodum dur br bakıyım dedim herkeste burdaymış :)))

Nilcim yeni aldıkların hayırlı olsun canım güle güle kullanmak nasip olsun inş.

Bu arada iyi ki bu topiğe girmiş valla çok memnun oldum ne güzel bir dayanışma oldu :)))

hepinizi seviyorum kızlar :))

saçmalama kuzucum ben hakkımı helal ediyorum.için rahat olsun canım.mailine atrm birazdan cnm

O zamn o tost makinesinde sana çok güzel bi kahvaltı hazırlıorm süper meyve suları sıkıorm kuzum taze taze, ista geldiğinde bana da gelmek zorundasn artk kaçarı yok ancak 2 dilim tost ekmeğiyle ödesiriz o çeki bilesinnn

iyi geceler cnmm aramıza katılmakta geciktin bile hiç gitmemekle telafi edebilirsin.. bizde seni çok seviorz gülçinnn:)) bu arada gülçin demek gül toplayan demekmiş kesin sen biliosndr da ben bu gün öğrendmm ii geceler kuzumm

Valla keşke daha önce gelseymişim :)) Evet canım gül toplayan demek :))

Tamam nilcim sözümü aldım istanbula geldigimde yaparız:)
güle güle kullan tatlım yolladım ama telden girdigim için 2 3 tane yollamıs olabilirim

fazla kupon var verim istersen bitane:S

yevrum olayı anlataydın nereden aldın ve heryere geçerlimi bebik

ilk yatan ilk topike gelir misali açılışı yapıyorum dışarda hava düne inat güzel günaydınnn güzel gün olsun

bugünde evde durcaktım ama hava çok güzel gözüküyor bir duş alıp öğleni dışarda geçirmek iyi olcak sanırım

günaydın kızlarrr:)) gizoşm vallahi erkencisin erken kalkan yol alır misali, havaya aldanma çok güneş var kart topluyomus annem öle dio

günaydın bebikler:)
nil ben sabah sabah yine denedim yine olmadı.. bugun akşama kadar son gün.. bnde dışarı çıkıcam.. topikte olunca cgr at bana gelirim ben..
halledelim şu bilet işini..

görüşüsük bebikler

sun express sitesine gir gizem.. ordan uçuş ayarlıyosun.. 70 tl üzeri biletlerde geçrli bu kupon. yarı fiyatına indiriyor bileti..

giyiniyorum. arada bakcam topiğe.d
acil bişey olduysa nil cgr at gelirim hemencecik

Hoşbulduk kızllaar :) evet nilcim günes var ama soguk bişiler yapmak istyrm ama kardeşimle biraz vakit geçirebiliriz.buarada yrn bilgisayarım geliyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…