'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben denedm oldu kuzum 77tl tutuo diyarbakır ist geliş diğerini denemedm ama o da olur büyük ihtimal, kodu girince tik var bsıomusun ona, direk düşüo fiyat yukarda

üye oldm neden hala giremiorm ben yaww, sinir oldm aktivasyon fln da gelmeiş maile, sen nasıl yaptn berfin? daha baştan cuvalladm bakalm

ben ilerledim baya.. k kartını bilgilerini girmem kaldı.
gerçi k kartı bilgilerimide girdim.. hani fiyat olarak 250 gösteriyodu ama 125 çeker die ümit ederek bilgilerimi girdim.. k kartımdada 150 limit oldugu için satın almadı..
müteri hizmetlerini aradım resmen saldılar başından ben napcam bilmiorum..
erdiyede diyemedim.. söylesem kızar neden yapıosun ben sana ben alcam demedimmi der:S
bnde kıyamıyorum ona.. öğrenci zaten zor geçiniyo bide bu masraf olmasın pf pff...
olmadı yarın k kartımı borcumu yatırıp ben alcam 250 tl ye

gitti gidiyorda korkmazın tost makinası 77 bilgin olsn.gerçi pahalı

ben denedm oldu kuzum 77tl tutuo diyarbakır ist geliş diğerini denemedm ama o da olur büyük ihtimal, kodu girince tik var bsıomusun ona, direk düşüo fiyat yukarda

ben yapamadım tikide koydum dur bi daha denicem.. olmazsa k kartı bilgilerimi veririm sen yaparsın kuzu

ben yapamadım tikide koydum dur bi daha denicem.. olmazsa k kartı bilgilerimi veririm sen yaparsın kuzu

su an dönüş biletinde de diğer kodu denicem kuzum bakalm giriliomu

diğer kodunu da dönüş için denedm onda da oldu 80 de ona ödüosn cnm

fatoşm katı meyve sıcağı 89a , eğer çekim olsaydı tost makineside 45 e gelmiş olcaktı
elektrowrdde gördm 159 yazıodu katımeyve resmini bile çektm annem çok beğndi:))

Son düzenleme:
kızlar ben uyku moduma geçiyorum öpüyorum hepinizi sabah gelirim erkenden

berfin yevrucum işin bittiğinde şu sun expresi nereden aldığını ve ne zamana kadar geçerli olduğunu anlat erdi 23 de gelmiyormuydu ne zaman gelcek şimdi

nilim yevrum öpüyorum yarın görüşürz geç gidicektin galiba işe beğendiklerinde bosh ısıtıcı pahalı canım yaaa ama çok çok kaliteli boshta kıyılır paraya diğer kırmızı su ısıtıcısı oyuncak gibi bu çok asil duruyor

fazla kupon var verim istersen bitane:S

bebişim artk onu son zamn alırm su an braunun da ısıtıcısı var takım gibi ama yine de bosch olsn istiorm onda, katı meyve kesn ama tost makinesi göründüğü gibiyse ki öyledir 25lklerden biriyle alırm artk

olur mu cnm öle sen kendin için kullan ben hiç bişi bulamayan kullanmaktan vazgecenler olursa die dedm saol

nil ben herşey çin çok tşk ederim.. gerçkten iyi niyetin için bana yardımların için..
burda deger verdiğim insanlar arasındasın.seni gerçkten tanığıma mutluyum..
uğraştırdım sneide akşam akşam hakkını helal et:S
yarın choremeyi yükler bakarım.. duracak halim yok:S
çok tşk ederim. olurda yapamazsam kafanı ağırtıcam yine:S

Nilcim istersen benim kuponu veriyim sana senin işini görsün.benim alacagım pek önemli bişi yok cnm

Gizemclm iyi geceler cnm tatlı rüyalar

fatoş giz turkuaz mrb bu arada.. selam veremedim..

iyi akşamlar cümleten.. berfin kaçar

cnm ne demek olurmu öle sey en kötü ihtimal dediğin gibi yaparz bak ben denedm oluo hiç kafana takma bu bilet mevzusunu kendin almanı isterm bende yoksa benm için hiç sorun deil yazdığın saatlerde alırm bileti sana

Nilcim istersen benim kuponu veriyim sana senin işini görsün.benim alacagım pek önemli bişi yok cnm

Gizemclm iyi geceler cnm tatlı rüyalar
cnm olur mu ya kendin için harca valla ne fedakar arkadaşlarm varmıs benm çeyiz dayanısması diorm artk ben buna:)) çok saoln kızlar belki sonradan beğenebiliceğinz bişiler çıkar onda harcarsınız

ama kuzucum seninki daha önemli elektrkli ev aleti sonucta senin işine daha çok yarayacak ben ordan alsam alsam ufak tefek seyler alırım onuda çeki bosa kullanms olurm senin işine yarasın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…