Kızlaarr napıyosunuzzz ben geldm
nilcim yazını okudum cnm pierre cardinde ölese yandık valla nerden alıcazki.la senza süperdir ama pahalıdır 5 sene önce aldıgım sabahlık taş gibi.indirim zamanları çok ucuzdur oranın ozaamanlarda alın bence benim topikteileri la senzadan aldım ama yurt dısı sitesinden almıstım orası daha ucuzdu.şimdi gümrügemi ne takılıyomus alamıyorum o yüzden.
siz hiç böyle şık tost makinesi gördünüz mü kızlaaarrr:)))
Eki Görüntüle 313718
çok güzel duruyo nilcim normal fiyatı ne kadar ? Bende kullanmadım çekimi daha:)
Kızlaarr napıyosunuzzz ben geldm
nilcim yazını okudum cnm pierre cardinde ölese yandık valla nerden alıcazki.la senza süperdir ama pahalıdır 5 sene önce aldıgım sabahlık taş gibi.indirim zamanları çok ucuzdur oranın ozaamanlarda alın bence benim topikteileri la senzadan aldım ama yurt dısı sitesinden almıstım orası daha ucuzdu.şimdi gümrügemi ne takılıyomus alamıyorum o yüzden.
siz hiç böyle şık tost makinesi gördünüz mü kızlaaarrr:)))
Eki Görüntüle 313718
nette 70-80 arasnda değişio cnm sitede 90 tl çekle 45e gelio
yarn buna da bakıym katı meyve sıkacağını gördm onu kesn almalıym ama başka 50tllk çekm kalmadı nevresmi de alınca
ben senin topiktekini çok beğenmiştim sanada sölemiştim şimdi görsem alırım öle birşey canım
nasılsın bu arada
nilim ben sabah bakmıştım evimisterde binlerce kez korkmaz aratıyorum çaydanlığa felan bakıyorum arkadaşlarıma danışıyorum bu tost makinasınada baktım eminim ki çok kalitelidir ama ben tefalinkine taktım nilim ya bu tost makinesi hergün kullanılcak birşeyde değil aslında ben neden böle takıyorum korkmazda baktım kuonlarla ucuza geliyordu ve çok kaliteli olcağına eminim
heyyy hatunlar
nill bakabilirmisin yoksa arınamı kalsın
onları netten almıstım işte canım ama takip et magazalarını bulabilirsin belki 1 sabahlık daha alıcam ordan iç çamasırıda alayım diyorum indirim varı
fatoşm bende su ısıtıcımı boschtan alıcm, valla yarı fiyatına mal edebiliosam benm için sorun olmz garantisinin başlams olması, kullanmıosam bozulmaz da die düşünüorm, zaten bu meretler ne zman garantisi bitse o zman bozulmazmı
söyle bi kombin yaptm 3 farklı ürün 3 farklı marka ama uydu sanki
Eki Görüntüle 313734 Eki Görüntüle 313736 Eki Görüntüle 313735
İyi gidiyo gizemcim halaa aynı:) degişen bişicik yok.ders çalısıyorum sonra cnm sıkılıyo o avm senin bu avm benim geziyorum:) sen nasılsın cnm?
Nilim benim elektirikli esyalara karsı bi zaafım var elimi atsam kesin bişi oluyo bozuluyo bnm için gaaranti önemli oyüzden :) mor rengi çıkarsa hatta mor da alabilirim degişik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?