'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlaarr napıyosunuzzz ben geldm

nilcim yazını okudum cnm pierre cardinde ölese yandık valla nerden alıcazki.la senza süperdir ama pahalıdır 5 sene önce aldıgım sabahlık taş gibi.indirim zamanları çok ucuzdur oranın ozaamanlarda alın bence benim topikteileri la senzadan aldım ama yurt dısı sitesinden almıstım orası daha ucuzdu.şimdi gümrügemi ne takılıyomus alamıyorum o yüzden.

cnm capacityde de var la senza hergün önünden geçiorm takip ederim sizin için kızlarrr
bu tost makinesi çekimle 45tlye gelio kargo dahil süper dimi dimii, keşke daha çok alsaydk su çeklerden yawww

ben senin topiktekini çok beğenmiştim sanada sölemiştim şimdi görsem alırım öle birşey canım

nasılsın bu arada

siz hiç böyle şık tost makinesi gördünüz mü kızlaaarrr:)))
Eki Görüntüle 313718

nilim ben sabah bakmıştım evimisterde binlerce kez korkmaz aratıyorum çaydanlığa felan bakıyorum arkadaşlarıma danışıyorum bu tost makinasınada baktım eminim ki çok kalitelidir ama ben tefalinkine taktım nilim ya bu tost makinesi hergün kullanılcak birşeyde değil aslında ben neden böle takıyorum korkmazda baktım kuonlarla ucuza geliyordu ve çok kaliteli olcağına eminim

siteden ürünleri gelenler olmus bu gün öğleden sonra çok memnun kalmıslar kızalr heralde bizimkide p.tesi verilir, sitenin devazanatajı kargonu takip edemiosn o kötü, milletn direk gelmiş sizinkide her an gelebilir diolar

nette 70-80 arasnda değişio cnm sitede 90 tl çekle 45e gelio
yarn buna da bakıym katı meyve sıkacağını gördm onu kesn almalıym ama başka 50tllk çekm kalmadı nevresmi de alınca

bende küçük ev aletlerini babamın bi arkadası var bosch bayisi var ondan alıcam konustuk indirimde yapacak garantiyide erteleyecek.benimde acilen çekimi kullanmam lazım ama ne alacagıma karar veremiyorum :) minimallerden alıcam sanırım

kısçelerriimmm ben geldimmm...nasılsınızz bakalımmm??? nilcimm tost makinası çok hoş yanılmıyorsam bunun pembesi moru falanda vardı bende kullanmadımm çekimi ne alcam bilmiyorumda :26:

onları netten almıstım işte canım ama takip et magazalarını bulabilirsin belki 1 sabahlık daha alıcam ordan iç çamasırıda alayım diyorum indirim varı

onları netten almıstım işte canım ama takip et magazalarını bulabilirsin belki 1 sabahlık daha alıcam ordan iç çamasırıda alayım diyorum indirim varı

canım bende oyshodan alcam birkaç parça ama seninkilerede arada mağazasına bakayım

bu arada nasılsın bakalım nasıl gidiyor

fatoşm bende su ısıtıcımı boschtan alıcm, valla yarı fiyatına mal edebiliosam benm için sorun olmz garantisinin başlams olması, kullanmıosam bozulmaz da die düşünüorm, zaten bu meretler ne zman garantisi bitse o zman bozulmazmı
söyle bi kombin yaptm 3 farklı ürün 3 farklı marka ama uydu sanki
Eki Görüntüle 313734 Eki Görüntüle 313735

Son düzenleme:

siyah ve grinin uyumu 3 de güzel ve kaliteliler canım beğendim ne güzel sen karar veriyorsun kuzum kimbilir ben ne zaman karar vercem

berfin yevrum sen fırsatı nereden ve kaç tl ye aldın yahuu merak ettim bakayım belki bende alırım fırsat ala ala bir hal oldum en son otobüs firmasınınkileri alacağdım he

Son düzenleme:
İyi gidiyo gizemcim halaa aynı:) degişen bişicik yok.ders çalısıyorum sonra cnm sıkılıyo o avm senin bu avm benim geziyorum:) sen nasılsın cnm?

Nilim benim elektirikli esyalara karsı bi zaafım var elimi atsam kesin bişi oluyo bozuluyo bnm için gaaranti önemli oyüzden :) mor rengi çıkarsa hatta mor da alabilirim degişik olur

ben karar veriorm kuzum da bir çekim eksik, acaba kullanmakta acele mi ettmki:)) minimal daha sonra 120lere fln düşebilirdi ama dayanamadm işte:))
çeklerini kullanmak istemeyenler yada 80tllk bişi bulamıorm diyen gelncikler 2 tane 25lk kodumla değiştirebiliriz, aklınız da bulunsun)

Çok güzel uydurmussun birbirlerine nilcim. Ne kadara mal edebiliyosun bunları canım? Birde katı meyve sıkacagını hangi marka alacaktn sen bi evde moulinex kullanıyoruz güzelde ama pahalı bide büyük biraz kibar istiyorum ben

canım bende hala aynıyım geziyorum arada ders çalışıyorum öyle geçiyor vakit

off benimde elektirkli eşyaları bozma mazim var bilmiyorum o yüzden netten alamıcam galiba garantisi olsa bile korkuyorum zaten ben elektirkli eşya alamam bizim evdekiler kızar haklılarda bu sakarlıkla bozarım garanti çok mühim benim içinde fatoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…