bebeklerıııım dayanısmacı fındıklarımmmm yerım hepınızı bırden maşalllaahhhh bağımızaa
bende bugunde bırazcık gezentılık yaptımm Nilim sen tanıyosunn İremi onunla beraber buz pateninee gittik süpeeerdii artık ayda 1 gidelim diyoruzbide sizi özlediiimm tabii hemen koştur koştur girdiim neetee
Buz pateniiiiiBİr ben gidemedim şu buz patenine çok keyiflidir eminim . Bende istiyorummm
derencim saol canım umarım sorunları olanlar feraha çıkar
fatoşum ne olsun dondurucu soğuk vardı dışarda cumadan beri kapıya çıkmamıştım arkadaşımı yolcu etmeye çıktım ama pert oldum burnum akıyor pofffff
minnakım buz patenide yaparmış ohhh bu arada sinemakiye ocakta başlıyoruz demi en azından vicdan yaparım saçım için nazım yine kopmaya başladı acilen kür şart bana
kesınlıklee gıt tatlımm cok eglencelııı ucuyoo gıbısın hele oncedende normal tekerleklı paten gecmısın varsa cok cabuk alışıp kayıyosuunn daha bı tadı cıkıyoo
evet evet ılk yag gununde baslayaaalııım Giziiimmm 8 hafta duzenlı yapıp 2 hafta ara vere vere devam ederız hazırana kadaryazın cekılmıyo zateen kokusu
Paten geçmişim var minnakYakın zamanda bende gideyimmmm . Çok keyiflidirr. Nerdekine gittin cnm ?
düzenli yapalım canım süper olur ben haftasonu sinemaki haftaiçide başka kürleri yapcam eskiden zencefil suyunuda kafama sürüyordum durulama suyumda onunda faydası varmış benim acilen kürlere başlamam şart nazım
yenıbosnadakı airporta gittim canımm uygunduda hem , tekeleklı kullandıysan en fazla 5 dk bocalarsın sona tamamdır
aaa hiç kullanmadımben nasıl faydaları var giziiiimmm
kök zencefili kaynatıyodum ya durulama suyumda yada normal günde fısfıs sıkıyordum faydası kolay taranıyor parlaklık yumuşaklık ve uzatma oldu geçen yıl 11 lere kadar çalışır 1 de eve gelir duş alır bu kürleri uygulardım bu yıl nedense tembellik çöktü nazım tekrar gaza gelellim her gören saçların uzamıyodu uzamış dedikçe saçlarım kötü oluyo yahu maşallah demiyolar nazım o yüzden oca 1 den itibaren 6 ay bakım hazirandan itibarende şu muskat var ya onun bakımı yada başka bir bakım buluruk günlere böllelim programlı gidelim ne dersin
super olur ben ay takvımıne gore yapıyorum hep bakımlarımı yag ıcın dha etkılı gunler oldugunda sınamekıyı yapıyorum o yuzden o pek planlı olmuyo harıcınde protek al kusum ınanılmaz faydasını goruceksın ınan, bende nazardan cok korkuyorum her goren ne guzel uzamıs dıyo masallah dıyen yoookk bı ara cok dokulmem oldu artık kurutmaya bıle ısı kullanmıyorum protek cok canlandırdıı, yazın gliserinde yapabılırız kusum denız ve havuz suyundan zarar gormesını engellıyooosıkı bı bakıma gırelım valla Giziiimm bide ben su son 3 kılomu veriiim spora gıtmek ıstıyorum ama sevgılıcık yook dıyoo
nil yaptım snunda
eh hadi gözün aydın allah kavuştursn
benmde 3 tane tatilm var bu hafta, yarn çarşamda ve pazarrrrrrrrr aşkımı görebilcem sonunda yaşasınnn
günaydın kızlarrrrrrnasılsınız?
a a gizem yok çok şoşırdımmmp.tesi yoğunluğu sanırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?