'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız?
a a gizem yok çok şoşırdımmm p.tesi yoğunluğu sanırm

İyiyim canım sen nasılsın? ne güzel bu hafta bol izinli bir hafta olacak senin için, sevgilinle de buluşacaksınız çok sevindim canım. Bizde bugün buluşacağız yine sinemaya gideceğiz Sümelanın şifresine. Emirhan trabzonlu olduğu için izlemek istedi bende tamam dedim :))

ayy ne güzel cnm isteynce görüşebilmek gibisi yoktur heralde kıymetini bilin valla:d
sen bu gün yoksn o zman pek görüşemicez ama olsn sevdicek varsa işin içinde yapcak bişi yok:) ananem gelmiş benm de teee kırklarelilerinden onunlayız smdide bütün ananeler bu kdr pamuk pamuk mu olur yaw:)

Son düzenleme:

Canım iş çıkışı buluşacağız 18:30 a kadar buradayım. Eve gitmem 8 i bulduğu için en fazla 3 saat görüşebiliyoruz ama olsun buna da şükür. Ne güzel anneannen de geliyormuş hasret giderin bol bol :))

szin ofisleriniz yeternce ısınmıomu cnm ya neden bu kdr üşüosunuzki:S
aman sıkı giyin valla havalarda fenalardaa

canım bizim şirket ısınoıyor hattaha millet tişörtle geziyor sorun bende ama o kadar yolda gelirken içim üşüyor bide şiket haftasonu yanmadı herhalde bugün soğuk canım ya bizim katta bir sorun olablr belkide diğer katlarda yandım çünkü :))))))

donmakla meşgulum montumuda çıkarmadım.
öğlen tatilinide çıkmıcam çıkarsam üşürüm

ee napıosunz bakalm güzeller herkes sustu bi anda

Cidden niye herkes sustu :)) Şu evimisterden aldığın nevresim geldi mi canım. Bu arada dün emirhanla biraz siteye baktık. Korkmazda ki o siyah tost makinesini o da beğendi, çay makinesi beğendik, fritözü beğenmedi. Bir daha ki ay çay makinesi ve tost makinesini alıcam sanırım :))

güünaydın bebekleer , Niliiimmm Berfooom aşklarla kavusuosunuz hee

Bende bugun annannemii sinemaya götürceem veee evet Niliim sanırım her annaniş pamukkk

güünaydın bebekleer , Niliiimmm Berfooom aşklarla kavusuosunuz hee

Bende bugun annannemii sinemaya götürceem veee evet Niliim sanırım her annaniş pamukkk

cuma günü inş:) havalarda soğuk napabilirz naz:S

benm annem sinemaya gitmemize kızar sen anneannenle waow
anneannenle cidden tanışmak isterdim.d daha öncede çok mahsetmiştinya.d

bu arada hafta sonu üşünmedim seni düşündüm
bugun ne giyseme katılmana karar verdim

vuvv kızlar sevgililerini kavuşuyor nilim buluşmadan sonraki haftasonların olursa görüşürz yada 5 te girsen bile ben gelirim

benim sevdicekte 3 haftaya gelir kartepeye gidicez inşalllah çok pis kıskanıyorum haftasonu arkadaşlarım gitti benimde gidesim var

kartepe bzm şura gdp napcanız:d söyleyin bnde gidim:)

daha gelmedi cnm sabırsızlkla bekliorm gecikme yaşanabilirmiş siparişlerde öle bi uyarı koymuslar ama beni ilgilendirmez valla bu gün 3. gün ve son günleri yani
yakından gördn mü tost makinesini tahmn ettiğimden baya bi küçük ama cnm ya 2 tane tost ekmeği ancak sığıyo minicik bilmiorm bende napsam onu mu alsam yoksa bu saç kurutma mak mi alsam dün denedm elektroworldde çok güzel bi makine bi sürü özelliği var kararsızım:s
Eki Görüntüle 314200

Merhaba kızlarrrrr :) napıyosunuz bakalım ?? Çok yorulmusum dün anca kalkabildim heran yeniden yataga girebilirim:)

50 tl lik kuponu olupta harcamıcaklar arkidişleim iyan israf etmeyin bana verin emi 2 tane var ama bir anneme bir kendime bişicik alcam ama başka başka şelerde beğeniyorum varmıdır kuponu olan

50 tl lik kuponu olupta harcamıcaklar arkidişleim iyan israf etmeyin bana verin emi 2 tane var ama bir anneme bir kendime bişicik alcam ama başka başka şelerde beğeniyorum varmıdır kuponu olan
ne alcaksn bakalm giz:) benmde var 2 tane birini fatoşm verdi onu ortak kullanabiliriz hangimizin işine yararsa:)
su kargom gelsn de ona göre sipairş vericem ilk defa alışeriş yapıorm elime gelmeden yenisini vermiym diorm:s

Çok mu küçük yaw bak kafam karıştı yine Ya ben ne alacağım o zaman çok kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…