'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Diğer tost makinelerinden güzel olan yok muydu canım peki? (Korkmazın)
diğerleri de fena deildi cnm rengarenktiler hatta:)
tefalin orta boy bi tost makinesi vardı ben onu baya bi beğendm ama düşmüş hali 199tlydi elektrowordde o biraz daha düşssnde onu alırm die düşünüorm, ben bu kdr uyguna olduğu için smdiden almaya karar vermiştm cnm yoksa küçük ev aletlerimi en sona bırakmaktan yanaym bende hherkes gibi:)
bunun bi büyüğü var ama çok büyük barbekü gibi bence bu boy çok ideal ne çok küçük ne de çok büyük plakları çıkabilio temizlemesi kolay üstlek çok şık görünüodu
TEFAL GC-306012 Comfort Izgara ve Tost Makinesiymiş

Son düzenleme:

Buda güzelmiş canım ben şu çeklerle ne alacağıma hala karar veremedim şunlar nasıl sizce?

Eklentiler

• $Ekran Alýntýsý2.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $Ekran Alýntýsý.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 26

annanem benim 73 yaşındaki haliiim kuşuuumm tek fark o benden daha kokoş bazen bende düşünüyorum katılsammı diyede sevgilicik beni üşenmez oyar içimeden baadeyi koyar yanii havalar cok soguk cıdden kusum yaaa avm'ye tıkılıyo herkes

Buda güzelmiş canım ben şu çeklerle ne alacağıma hala karar veremedim şunlar nasıl sizce?
braun blendırda 1 numara cnm bence, ama sanki bunun doğrayıcısı fln mı yok? çırpıcısını göremedm onu da yrı almak gereir kek yapmk için fln
bende siyahmı alsam die çok düşünmştm ama nasıl olsa ortalıkta durucak bişi olmadığından grili beyazlısını almıstm o da çok şık bence, bi çok özelliği var hemde

onlar tıkılıo ama biz uraşıorz sonra cnm:)

Son düzenleme:
onlar tıkılıo ama biz uraşıorz sonra cnm:)

dogru dıyosun bebegım alışveriş için en güzeli avmler, çeşiit boll herşeyi mıncıklaması güzel ama sevgiliyle cok tercihim değil yaa onlada alışveriş yapmam zor en beğendiklerimi beğenmiiyoo beni çelişkiden çelişkiye sokuyo sevgiliylee el eleee dağ bayır koşa düşe dolaşmak en güzeellliii

canım bildiğim kadarıyla dökümdü bu o kadar çok tefal tost makinası araştırdım ki ben tefal alcam yani çok yerim bide etide tost makinesinde yapabilirim gibi geliyor bu ideal

ama baya bi kaçıranlar daha fazla fiyata almaya kalkanlar da var cnm onlar için fena fırsat deil yine 40lira kardalar hiç yoktan

Tabi canım alanlar yine de karlı :)). Bir de ben ne alacağıma karar verebilsem. bugün emirhan izinli ya ona görev verdim oda inceleyecek bakalım beğendiği birşey olursa söyleyecek.

canım şu blendır şarjlmı aynı böle braunun şarjlısı var ayyy karar veremiyorum sürekli başka şelere kayıyor gönlüm ne ilginç benim küçük ev aletlerime kocaman 1 senem var almaya

Canım şarjlı değil sanırım fiyatı 169 tl gözüküyor daha araştırmadım belki başka siteler de daha uygundur.

Kızlar

Kışı Sıcacık Geçirmenizi Sağlayacak Mikrofiber Silikon Tek Kişilik Yorgan 80 TL Yerine 38 TL, Çift Kişilik Yorgan 90 TL Yerine 41 TL! (Adrese Ücretsiz Teslim)

Şehir fırsatında...

hepsiburadada blendırın şarjlısıda şarjsızıda var ben siyah alırım blendırıda bakalım markalara karar verdim

blendır braun
ütü phılıps
tost tefal
elektirkli süpürge kararsızım
katı meyve sıkacağı phılıps

şimdilik bunlara karar verdim

Benim de aynı sayılır seninle;

Ütü philips kazanlı alıcam.
tost makinesi kararsızım
blender braun siyah
elektrikli süpürge philips maraton sanırım hepa filitreli alıcam.
katı meyve sıkacağı emin değilim
dikey süpürge almak istiyorum birde şu tarz. Hem elde hem dikey olarak kullanılabilen

Eklentiler

• $Adsýz resim2.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $Adsýz resim.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 20

canım ütüyü nerede skalıcam die düşünüyorum bende çok para verir kazanlı alırım herhal

canım ütüyü nerede skalıcam die düşünüyorum bende çok para verir kazanlı alırım herhal

Canım bizde tefalin kazanlısı var annem gayet memnun yani 6 senedir taş gibi maşallahı var. Sürekli su doldurma derdin yok buharı çok güçlü oluyor e öyle olunca da vakitten tasarruf ediyorsun bende gayet memnunum ama philipsi çok öven var o yüzden philips denicem. Hem tefalden biraz daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…