Çok mu küçük yaw bak kafam karıştı yineYa ben ne alacağım o zaman çok kararsızım.
kuzum çok küçük yaw 2 tane i phoneu yanyana koy neredeyse eni boyu aynı o derece minik ok çok tatlı ama tam öğrenci evinde tek kişilk kullanılabilicek bi tost mak:) aile olcaz sonucta yetmez o bize
diğerleri de fena deildi cnm rengarenktiler hatta:)Diğer tost makinelerinden güzel olan yok muydu canım peki? (Korkmazın)
diğerleri de fena deildi cnm rengarenktiler hatta:)
tefalin orta boy bi tost makinesi vardı ben onu baya bi beğendm ama düşmüş hali 199tlydi elektrowordde o biraz daha düşssnde onu alırm die düşünüorm, ben bu kdr uyguna olduğu için smdiden almaya karar vermiştm cnm yoksa küçük ev aletlerimi en sona bırakmaktan yanaym bende hherkes gibi:)
bunun bi büyüğü var ama çok büyük barbekü gibi bence bu boy çok ideal ne çok küçük ne de çok büyük plakları çıkabilio temizlemesi kolay üstlek çok şık görünüodu
TEFAL GC-306012 Comfort Izgara ve Tost Makinesiymiş
cuma günü inş:) havalarda soğuk napabilirz naz:S
benm annem sinemaya gitmemize kızarsen anneannenle waow
anneannenle cidden tanışmak isterdim.d daha öncede çok mahsetmiştinya.d
bu arada hafta sonu üşünmedim seni düşündüm
bugun ne giyseme katılmana karar verdim
braun blendırda 1 numara cnm bence, ama sanki bunun doğrayıcısı fln mı yok? çırpıcısını göremedm onu da yrı almak gereir kek yapmk için flnBuda güzelmiş canım ben şu çeklerle ne alacağıma hala karar veremedim şunlar nasıl sizce?
annanem benim 73 yaşındaki haliiim kuşuuumm tek fark o benden daha kokoşbazen bende düşünüyorum katılsammı diyede sevgilicik beni üşenmez oyar içimeden baadeyi koyar yanii havalar cok soguk cıdden kusum yaaa avm'ye tıkılıyo herkes
onlar tıkılıo ama biz uraşıorz sonra cnm:)
evt bende gördm cnm alcak bişi yokki alsak nolcak:))Kızlar firsatiyor.com da bizim 50 tl lik çekler 11 tl ye satılıyor :)))
evt bende gördm cnm alcak bişi yokki alsak nolcak:))
smdilk elmdekiler yetio bana sanırm ocak subat gbi harcarm bende çok harcama yaptm bu ara
Aynen canım ben bu ay baya aştım yani :) Almak için değil de fırsatçılara bak 4 e alıp 11 e satacaklar diye söyledim :)))
diğerleri de fena deildi cnm rengarenktiler hatta:)
tefalin orta boy bi tost makinesi vardı ben onu baya bi beğendm ama düşmüş hali 199tlydi elektrowordde o biraz daha düşssnde onu alırm die düşünüorm, ben bu kdr uyguna olduğu için smdiden almaya karar vermiştm cnm yoksa küçük ev aletlerimi en sona bırakmaktan yanaym bende hherkes gibi:)
bunun bi büyüğü var ama çok büyük barbekü gibi bence bu boy çok ideal ne çok küçük ne de çok büyük plakları çıkabilio temizlemesi kolay üstlek çok şık görünüodu
TEFAL GC-306012 Comfort Izgara ve Tost Makinesiymiş
ama baya bi kaçıranlar daha fazla fiyata almaya kalkanlar da var cnm onlar için fena fırsat deil yine 40lira kardalar hiç yoktan
Buda güzelmiş canım ben şu çeklerle ne alacağıma hala karar veremedim şunlar nasıl sizce?
canım şu blendır şarjlmı aynı böle braunun şarjlısı var ayyy karar veremiyorum sürekli başka şelere kayıyor gönlüm ne ilginç benim küçük ev aletlerime kocaman 1 senem var almaya
hepsiburadada blendırın şarjlısıda şarjsızıda var ben siyah alırım blendırıda bakalım markalara karar verdim
blendır braun
ütü phılıps
tost tefal
elektirkli süpürge kararsızım
katı meyve sıkacağı phılıps
şimdilik bunlara karar verdim
Benim de aynı sayılır seninle;
Ütü philips kazanlı alıcam.
tost makinesi kararsızım
blender braun siyah
elektrikli süpürge philips maraton sanırım hepa filitreli alıcam.
katı meyve sıkacağı emin değilim
dikey süpürge almak istiyorum birde şu tarz. Hem elde hem dikey olarak kullanılabilen
canım ütüyü nerede skalıcam die düşünüyorum bende çok para verir kazanlı alırım herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?