'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende evimisterdeki braun blendırı alırım diyodum.. tavsiye etmiyomusunuz. yanlışmı anladım..

bizim evde ütü arçelik elektrik süpürgesi arçelik.. çoook memnunuz. bnm ütüm var. annem bgn bişey alırken araya sıkıştırmış. kız var evde lazım olur die bnm olur herhalde
elektirik süpürgeside 2200 yada 2700 devirdi bilemedim.. klasik olanlardan mükemml çekiyo. bnde ondan alıcam. amcamlardada arçelik vardı. yengem çok tavsiye etti die annem arçelik elektik süpürgesi aldı.

Şu ütü mesela benim düşündüklerimin arasında. 74 yorum almış bir tane olumsuz yorum yok hepsiburada.com da. Ağırlığı da 1,2 kg.

Eklentiler

• $Ekran Alýntýsý.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 34

ALLAH sağlıklı yaşamlar iyi ameller nasip etsin anneannene:)
ama ben o konuda sana güveniyorum: ) cidden fizik müsait. anlıyosun bide bu işlerden.d

canımö braun alcam ben ama tam karar veremedim ben evlenene kadar çok model çıkar herşeyi son ana bırakcam biliyon bu durumlar için heray 100 100 ayrıca koyuyorum

Şu ütü mesela benim düşündüklerimin arasında. 74 yorum almış bir tane olumsuz yorum yok hepsiburada.com da. Ağırlığı da 1,2 kg.

canım aynı modellere bakıyoruz bende okuyorum yorumlarını alabilceğim modeller arasında

canımö braun alcam ben ama tam karar veremedim ben evlenene kadar çok model çıkar herşeyi son ana bırakcam biliyon bu durumlar için heray 100 100 ayrıca koyuyorum
kuponlarıda yararlı şeyler için kullanmak istiyorum.. lazım olcak ve çeyizimde olması gereken şeyler için:S blendırı alırım muhtemelen. bunun en iyisi nasıl olabilirki:)

sevdiceğime tost makinası hediye etsem ayıp olurmu evlerinde yokta yapar yapar yer tost

Bizde de arçelik vardı halı yıkama makinesiydi aynı zamanda ondan da memnunduk ama son yıllarda kalitesini düşürdü diye okudum forumda kullananlar çok ta memnun değiller. Ama tabi birazda şans meselesi bu işler canım. En çok duyduğum burada philips marathon. Ben sanırım süpürgemi hepa filitreli alacağım. Yengemde de philips marathon var gayet memnun.

siparişlerinizin tamamı 3 iş günü tedarik süresi sonunda bugün temin edilmiş olup, kargoya teslimatı gerçekleştirilecektir.
Gönderi sonrası oluşan kargo takip numarası mail adresinize gönderilecektir.

Saygılarımızla,

Evimister.com
demişler bekliorz bakalm

berfncm çok güzel bi hediye olur bence hele korkmazın vrtex modeli tam öğrenci evi tost makinesi dün gördm:)

berfncm çok güzel bi hediye olur bence hele korkmazın vrtex modeli tam öğrenci evi tost makinesi dün gördm:)
hayırlı ugurlu olsun nilcim nevresim takımın:)
dımı güzel olur. öğrenci zaten biliyosun.d mutlu olur bence:) adreside var bende evimisterden direk orayamı göndersem. ama fiyatını görür:s bana gelsin ondan sonramı göndersem.
cvb ver çok soru sormamı sevdiğini itiraf etmiştin

bence sana gelsn sen gönder cnm tutki sorunlu geldi çoca öle mi gönderceksn hem faturasını görmesi de hoş olmaz hediye sonuçta

canım bilemiyorum teknoloji gelişiyor daha fazla waltlığı çıkıyor telefonun bile daha iyisi diyorsun ya bu mesele ben elektirkli alet alamam bana karışan çok olur o yüzden olmaz netten alsam garantisi başlamaz felan filan kuponlarımı kullanıp ara ara bişiler alırım bakalım açelyayı alcam kütahya porselenden

nilim inşallah sağ salim gelir nevresimin bende minimalden mavi benekli beğendim belki kardeşime belki çeyizime kardeşcağızım üniversiteye gidicek ya ne düşünceliyim daha şimdiden

bu arada evim nette kargo bedavaymış haberiniz varmıdır

Kızlar nette bir araştırma yaptım şu siyah blender için

evimister fiyatı: 169+4,5(kargo)-50=123,50 tl ye geliyor.

Şu an en ucuz sefasepeti.cm da gözüküyor fiyatı 129,90 tl+9 (kargo)=138,90 tl ye geliyor.

Sizce nasıl uygun mu? sadece 15 lira kar ediyorum. Acaba başka bir şeyde mi harcasam?

kendinden başka herkese alıosun maş

blendırımı düşünüyosun almamıyı. bnde istiyorumS: bişey bulamazsan blendırı alırsın.bişey bulursan alma derim:)

blendırımı düşünüyosun almamıyı. bnde istiyorumS: bişey bulamazsan blendırı alırsın.bişey bulursan alma derim:)

evet sevdiceğede traş maskinasımı alsam diyorum berfinim ben battım ki

ocak 2 yıldönümü hediye ortada yok kartepeye götürebilirim

şubar anneciğin doğumu

mart babacığın

mayıs anneler günü sevgiliciğin doğum günü

haziran kardeşin doğumu

offf ben yılın ilk 6 ayı göçenlerdeyim ve %7 zam alıyormuşuz kafa karışklığı hesap etmeye kalksam ağlayasım gelir

gülçin bence nette fyat araştırması yaptığın her siteye aldanma cnm ucux die sence neden bu kdr ucuz? teshirürünü olabilir orjinal olmayabilir garanti belgesi olmayabilir yada firma garantiyi nettn aldığın için desteklemio olabilir, ben alıcak olsam hepsiburada, teknosepet yada teknosa gibi sitelerden alırm, bakma sen çok ucuza geldiği için alıorm evimisterden

bi ürün yazıorm bi sürü site çıkıo ucuza satan sefa sepeti, deve yükü ereyon sanal reyonum, hızlı al( bundan alanlar olmus memnun kalmıslar)
ama ben hepsine de güvenemiorm açıkcası altında not oluo sertifika olarak garantiy destekler die ona dikkat etmek lazm:26:

Canım şu korkmazın tencere setlerinden alıyım diyorum bir bakıyorum fiyatlara akakcede acaip pahalı evimisterde. Çeki kullansam bile pahalı kalıyor. ne alıcam ben ya elektronik almayayım diyorum hadi garantisi falan dert, yenisi falan çıkar diye, tencere setleri pahalı. Ben ne alıcam? Nevresim mi alsam off. 25 likler neysede şu 50 likleri kullanmak için bişeyler bulmam lazım.

bende hepsiburadaya güveniyorum gözüm kapalı kaç arkadaşım tvlerini bile ordan aldılar

plates topu ve kitaplar cd ler aldım hepsiburadayı severim ben

Canım bu sitelerden de memnun olanlar var ne biliyim ya

bende üstüne 50 100 lira ekliceğin şeylerden al..
ben buldum korkmazın tost setini alıcam.
bide korkmazsın bıçak setini. en mantıklısı bunlar sanırım.
olmadı çaydanlıkta olabilir. nil hatun sen ne düşünüyosun

bende hepsiburadaya güveniyorum gözüm kapalı kaç arkadaşım tvlerini bile ordan aldılar

plates topu ve kitaplar cd ler aldım hepsiburadayı severim ben
bnde hp dizüstümü aldım kardeşime tel aldk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…