- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
annanem benim 73 yaşındaki haliiim kuşuuumm tek fark o benden daha kokoşbazen bende düşünüyorum katılsammı diyede sevgilicik beni üşenmez oyar içimeden baadeyi koyar yanii havalar cok soguk cıdden kusum yaaa avm'ye tıkılıyo herkes
bende evimisterdeki braun blendırı alırım diyodum.. tavsiye etmiyomusunuz. yanlışmı anladım..
bizim evde ütü arçelik elektrik süpürgesi arçelik.. çoook memnunuz. bnm ütüm var. annem bgn bişey alırken araya sıkıştırmış. kız var evde lazım olur diebnm olur herhalde
elektirik süpürgeside 2200 yada 2700 devirdi bilemedim.. klasik olanlardan mükemml çekiyo. bnde ondan alıcam. amcamlardada arçelik vardı. yengem çok tavsiye etti die annem arçelik elektik süpürgesi aldı.
Şu ütü mesela benim düşündüklerimin arasında. 74 yorum almış bir tane olumsuz yorum yok hepsiburada.com da. Ağırlığı da 1,2 kg.
kuponlarıda yararlı şeyler için kullanmak istiyorum.. lazım olcak ve çeyizimde olması gereken şeyler için:S blendırı alırım muhtemelen. bunun en iyisi nasıl olabilirki:)canımö braun alcam ben ama tam karar veremedim ben evlenene kadar çok model çıkar herşeyi son ana bırakcam biliyon bu durumlar için heray 100 100 ayrıca koyuyorum
canımö braun alcam ben ama tam karar veremedim ben evlenene kadar çok model çıkar herşeyi son ana bırakcam biliyon bu durumlar için heray 100 100 ayrıca koyuyorum
canım aynı modellere bakıyoruz bende okuyorum yorumlarını alabilceğim modeller arasında
hayırlı ugurlu olsun nilcim nevresim takımın:)berfncm çok güzel bi hediye olur bence hele korkmazın vrtex modeli tam öğrenci evi tost makinesi dün gördm:)
hayırlı ugurlu olsun nilcim nevresim takımın:)
dımı güzel olur. öğrenci zaten biliyosun.d mutlu olur bence:) adreside var bende evimisterden direk orayamı göndersem. ama fiyatını görür:s bana gelsin ondan sonramı göndersem.
cvb verçok soru sormamı sevdiğini itiraf etmiştin
bence sana gelsn sen gönder cnm tutki sorunlu geldi çoca öle mi gönderceksn hem faturasını görmesi de hoş olmaz hediye sonuçta
kuponlarıda yararlı şeyler için kullanmak istiyorum.. lazım olcak ve çeyizimde olması gereken şeyler için:S blendırı alırım muhtemelen. bunun en iyisi nasıl olabilirki:)
sevdiceğime tost makinası hediye etsem ayıp olurmuevlerinde yokta yapar yapar yer tost
canım bilemiyorum teknoloji gelişiyor daha fazla waltlığı çıkıyor telefonun bile daha iyisi diyorsun ya bu mesele ben elektirkli alet alamam bana karışan çok olur o yüzden olmaz netten alsam garantisi başlamaz felan filan kuponlarımı kullanıp ara ara bişiler alırım bakalım açelyayı alcam kütahya porselenden
nilim inşallah sağ salim gelir nevresimin bende minimalden mavi benekli beğendim belki kardeşime belki çeyizime kardeşcağızım üniversiteye gidicek ya ne düşünceliyim daha şimdiden
bu arada evim nette kargo bedavaymış haberiniz varmıdır
blendırımı düşünüyosun almamıyı. bnde istiyorumS: bişey bulamazsan blendırı alırsın.bişey bulursan alma derim:)Kızlar nette bir araştırma yaptım şu siyah blender için
evimister fiyatı: 169+4,5(kargo)-50=123,50 tl ye geliyor.
Şu an en ucuz sefasepeti.cm da gözüküyor fiyatı 129,90 tl+9 (kargo)=138,90 tl ye geliyor.
Sizce nasıl uygun mu? sadece 15 lira kar ediyorum. Acaba başka bir şeyde mi harcasam?
kendinden başka herkese alıosun maş
blendırımı düşünüyosun almamıyı. bnde istiyorumS: bişey bulamazsan blendırı alırsın.bişey bulursan alma derim:)
Kızlar nette bir araştırma yaptım şu siyah blender için
evimister fiyatı: 169+4,5(kargo)-50=123,50 tl ye geliyor.
Şu an en ucuz sefasepeti.cm da gözüküyor fiyatı 129,90 tl+9 (kargo)=138,90 tl ye geliyor.
Sizce nasıl uygun mu? sadece 15 lira kar ediyorum. Acaba başka bir şeyde mi harcasam?
kendinden başka herkese alıosun maş
blendırımı düşünüyosun almamıyı. bnde istiyorumS: bişey bulamazsan blendırı alırsın.bişey bulursan alma derim:)
gülçin bence nette fyat araştırması yaptığın her siteye aldanma cnm ucux die sence neden bu kdr ucuz? teshirürünü olabilir orjinal olmayabilir garanti belgesi olmayabilir yada firma garantiyi nettn aldığın için desteklemio olabilir, ben alıcak olsam hepsiburada, teknosepet yada teknosa gibi sitelerden alırm, bakma sen çok ucuza geldiği için alıorm evimisterden
bi ürün yazıorm bi sürü site çıkıo ucuza satan sefa sepeti, deve yükü ereyon sanal reyonum, hızlı al( bundan alanlar olmus memnun kalmıslar)
ama ben hepsine de güvenemiorm açıkcası altında not oluo sertifika olarak garantiy destekler die ona dikkat etmek lazm:26:
Canım şu korkmazın tencere setlerinden alıyım diyorum bir bakıyorum fiyatlara akakcede acaip pahalı evimisterde. Çeki kullansam bile pahalı kalıyor. ne alıcam ben ya elektronik almayayım diyorum hadi garantisi falan dert, yenisi falan çıkar diye, tencere setleri pahalı. Ben ne alıcam? Nevresim mi alsam off. 25 likler neysede şu 50 likleri kullanmak için bişeyler bulmam lazım.
bnde hp dizüstümü aldımbende hepsiburadaya güveniyorum gözüm kapalı kaç arkadaşım tvlerini bile ordan aldılar
plates topu ve kitaplar cd ler aldım hepsiburadayı severim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?