'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın canım ben ihracat firmasında satış departmanındayım ama bu ara çok yoğun değilim... Niye sordun? :))

merak ettim.d

giz bulunur bi çaresi ya.. vardır bi hayrı bundada.. şükür et.. bak kadroya alındıktan sonra bu çktı. ya daha önce olsaydı daha zor olurdu maddiyatını daha çok sıkıştırırdı. şükür et canım:)

edemiyorum canım çok moralim bozuk maddiyatta değil yollar trafik gözümde büyüyor zor yetişiyordum ne olcağna dair hiçfikrim yok koşucam hep bilmiyorum cidden sınannıyorum

edemiyorum canım çok moralim bozuk maddiyatta değil yollar trafik gözümde büyüyor zor yetişiyordum ne olcağna dair hiçfikrim yok koşucam hep bilmiyorum cidden sınannıyorum

canım bnm öyle deme:S hem bak sana yakışıyormu.. geçen gün sen bana ne dua etsem ALLAH kabl ediyor demedinmi. bak ne güzel bişey dımı. şükür canım haline. zorluksa zorluk alışırsın dert etme.. mümkünse şuan hiç düşünme

valla geçen haftadan beri bunu sıkıntı ediyorum hiç iyi değilim zorluklar beni buluyor aşıoyorum ama bilmiyorum yoruldum yani bilmiyorum canım sıkkın valla

günaydın kızlar

gizem seni cok iyi anlıyorum... soledigin miktarın neredeyse 2 katı gidiyor benim her ay yola ve insanın icine evlat acısı gibi cokuyor resmen o para, o kadar paraya bari dogru durust adam gibi hizmet alabilsem

otobusler o kadar dolu ki trafik bi yandan rezalet...... hangi birini sayayım

tren seferleri beni de kötü vurdu, yani bizi.... askımla bir tek haftasonları gorusebiliyorduk zaten bir de cuma gunleri tren sayesinde.... artık cuma gunleri gorusemicez malesef... cunku eve cok gec saatlerde donebilecek...

onca insanı nasıl böle sorumsuzca magdur edebiliyorlar anlamıyorum

canım vallla trenin gitmesi demek kadiköy bostancı hattında4 numaraya yada otobüse bincem demek dolmuşa para cidden veremem ama otobüstü minübstü nasıl katlancam ben valla ağlıyorum sinirden çoğu vakit yaa çekiyorum çile resmen hiç o kadar para veripte aldığım hizmeti düşünmemiştim şimdi daha çok öfkeleniyorum yeminlen yıldım ben yaaa şu şehirden yıldım

güünnnaayydın bebiiklerr, nerdeeen kalkıo tren yaa :S hiiç haberiim yook

benim için bostancı kadiköy canım komple izmitti eskişehirdi istanbula gelen bütün herşey bitiyor 2 sene 3 senede olabilir ben metrobüse trenle gidiyordum söğütlüçeşmeden metrobüsle zincirlikuyuya geçiyordum herşeyim dakikti şimdi trafiğe gircem yani nasıl yapcam acaba

gizem lütfn üzme kendini

tüm tren seferlerimi kalkmış bn anlamadım ya

aaaa eskısehır falandaaamııı iptal artık ee bu hızlı trenlemı gıdılcek sadeceee o nerden kalkıoduu dkka başı bişi değiştiriyolar yaa kafayı yer insannn

cuma günü bizde trenle dönücektik. şaka gibi ya.. haydarpaşa yalanmı olcak şimdi.. reziller ya

bu hafta işler ocaktan yada şubattan sonra işlemicek millette uyusun anca insan protesto eder dün haberler bangır bangır sabahta best fm de cem baya bir ağır konuştu varya aldılar ahımı ceplerini dolduryorlar sölimmi o trende mahfolcak hep kendi adamlarıyla ihale yapcaklar e tabi fesatta olcak bu ihaleller 5 yılı bulur metro nasıl durdurulmuştu işçilere para ödememişlerdi haram para yiyolar haram varya sinirlerim çok bozuk

sen mi ben mi

daha bu sabah kabus bi yolculukla geldim işe... sinirden aglıcaktım nerdeyse...

kaç kez sikayet ettim otobsleri, cok dolduruyolar, kafalarına göre duraklarda durmuyolar diye....

gelen cevap;

konu incelemede....

daha çok incelenir.....

aynı dertten muzdaripiz bide ben evim karada olsa kasmıcamda motora yetişme derdim var çağlam bakıcam bir hal çaresine trenin bitmesi demek binlerce insanının trafiğe yoğunlaşması demek bakalım isatnbul 100 yıldır cesaret edemediği bir şeye nasıl katlancak ama koyunuz ya üst üstte gideriz biz bunuda metrobste katlanıyoruz bölede katlanırz allah bize sabır versin valla

bide o sorun var şimdi

tren ahalisi de arac trafigine girince zaten arap sacı olan yollar daha da arap sacı olcak otobusler iki katı dolu olcak dedigin gibi

ne diim ya gizoşum gercekten allah yardımcımız olsun... benimkide diodu eylem yapıcaklarmıs falan die ama bilmiorum yani ne kdr etkili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…