beni de en cok uzen sevdicegimle gorusememek olcak
ya ne guzel tam gaz ceyiz heveslerindesiniz... benim artık hiçbişey alasım gelmio onun yerine para biriktircem zaman yaklasınca alcam heralde yavas yavas
zaten daha belli değil hiçbişey... belki de 2013 e yetişemicez biz bilemiyorum
aaaa nedennn pastaaaaammmm
kızlar naposunuzzzz
evdeki hesap carsıya uymuyo pastam... malesef
yani suan icin gorunen o...
evin tadilatı var kredi borcu var...
dugun eşya hep bizim uzerimizde... bende acıckası evlenmek icin evlenmek istemiorum, hayallerimden vazgecmeeye niyetim yok... bu da biraz daha zaman demek oluyo
artık bir yıl daha mı iki yıl daha mı olur bilmiorum.... bize mucize lazım galiba
bu sartlardada evlenirim evlenemem degil... ama hiçbişey istedigim gibi olmaz ve sonrasında sıkıntıyı da ben cekerim
bunun olmasını istemiorum
hoş ben ne kadar konussam bos, nikah tarihi değişmezmiş, Allah ne zaman isterse o zaman olucak zaten... ama şimdilik gorunen bu
beni de en cok uzen sevdicegimle gorusememek olcak
ya ne guzel tam gaz ceyiz heveslerindesiniz... benim artık hiçbişey alasım gelmio onun yerine para biriktircem zaman yaklasınca alcam heralde yavas yavas
zaten daha belli değil hiçbişey... belki de 2013 e yetişemicez biz bilemiyorum
bende iyiyim şükür kendimi işime gücüme verdim arkadaşlarımla görüşüyorum sık sık,, kitap okuyorum hayatımı bi yerden yoluna sokmaya çalışıyorum işte
özledim sizleri....
bende özledim seniiigel sık sık bizlede göörüüüşş ihmaal etme biziiiiii
bende iyiyim şükür kendimi işime gücüme verdim arkadaşlarımla görüşüyorum sık sık,, kitap okuyorum hayatımı bi yerden yoluna sokmaya çalışıyorum işte
özledim sizleri....
canımmmm
zaten geliyorum ama bakıyorum çok tatlı muhabbet ediyosunuzz giremiyorum araya :122:
dogruu dıyoosuuun pastaam, sonradan sıkıntı cekıcene beklemek daha mantıklı tabıkı huzurlu olmak en onemlısı copum
canım bilmiyorum ben yol bilgilerine bakıyorum sabah beri kardeşime bile sıkıntımı söledim yaa o hiç karşıya taşınmak istemezken benim durumuma üzüldü kendimi odaya kapıyorum cuma günün telefonda ağladım sevgilim şok oldu o kadar içli konuşmuşum çocukta etkilenmiş 5 sata yol gidiyordum 6 7 saat olcak trafikle çağlam yaa
çeyiz hevesindeyim ama aldığım şeler büyük değil ufak o yüzden evdekilerden azar işitiyorum o yüzden bende günlük yemek takımımı kuponumla almamaya karar verdim o benim olursa olcak olmazsa olmucak üretimden kalkabilirmiş varsın kalksın birşey bulurum istanbul serisinden felan
kimbilir ben napcam çağlam herhalde evlenmek için evlennelerden olcam herhalde canım offf yaaa napcam ben bilmiyorum
çağlacım sen nasılsın msnden falan da yazmıyosun hiç....
Giziiim bu aradaa Aycangül ay takvımıne gore ozel saat vermiş yaglı bakım için bölge bölge, İstanbul 2. bölgede oluyo yarın aksam saat 11 cıvarında yapıcak sabaha kadar kafanda durucaak bemiks falanda ekleyebiliyosun bakıma , sinamekim yok olsaydı onu yapıcaktım ama yarınlık badem, hint yagı ve bemıks karısımı yapıcaaamhaberin olsun bebim zor olmassa sana sende kacırma cok etkılı oluyo tarıhler yıpranmıs saclar ıcındee
EVET CANIM YOLUNDA en azından yoluna girmeye başladı,,, beynimi kalbimi temizlemeye çalışıyorummmbizde seni özledik böyle uğra hattaha hiç gitme canım herşey yolundamı
sınavlara pek çalışmadığım için eh işte durumunda geçti canımmm inşallah güzel bişeyler gelir =))aşkmı bu adı yok suyun bile tadıı yok:)
hg hayatcım nasılsın:) nasıl gçti sınavların:)
oyle pastacıgım hayırlısı hakkımızda zaten
aman gizoşum yaaa cok da takmamak lazım... dusununce işin içinden cıkamıosun, saldım hayatı valla su akar yolunu bulur nasılsa diyorum napayım... nasibimde ne zaman kavusmak varsa o zaman kavusurum oyle kavusurum askıma
tam gaz calısmaya devam hayatcım ne olsun yaaa...
yogunuz baya arada sırada buraya da kacamak kacamak bakıyorum canım
sen nasılsın
Giziiim bu aradaa Aycangül ay takvımıne gore ozel saat vermiş yaglı bakım için bölge bölge, İstanbul 2. bölgede oluyo yarın aksam saat 11 cıvarında yapıcak sabaha kadar kafanda durucaak bemiks falanda ekleyebiliyosun bakıma , sinamekim yok olsaydı onu yapıcaktım ama yarınlık badem, hint yagı ve bemıks karısımı yapıcaaamhaberin olsun bebim zor olmassa sana sende kacırma cok etkılı oluyo tarıhler yıpranmıs saclar ıcındee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?