'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yakala co dan yeniçarşım kuponu alcam 2 adet 30 tl kupon anneme alcağım demlik evimisterde yok bende 25 tl ye kuponum yokdie yeniçarşımdan 60 tl lik çaydanlığı 30 tl ye alayım anneme diyorum kızlar

çağlacım vallla bakalım anılarımızı yazarız buraya artık kimbilir neler görcez canım bens evgiliciğimle bu tren sayesinde 40 dakkada görüşebiliyordum artık bizim için çok zor olcak herşey oda gelince anlıcak zorluğu

beni de en cok uzen sevdicegimle gorusememek olcak

ya ne guzel tam gaz ceyiz heveslerindesiniz... benim artık hiçbişey alasım gelmio onun yerine para biriktircem zaman yaklasınca alcam heralde yavas yavas

zaten daha belli değil hiçbişey... belki de 2013 e yetişemicez biz bilemiyorum

aaaa nedennn pastaaaaammmm

aaaa nedennn pastaaaaammmm

evdeki hesap carsıya uymuyo pastam... malesef

yani suan icin gorunen o...

evin tadilatı var kredi borcu var...

dugun eşya hep bizim uzerimizde... bende acıckası evlenmek icin evlenmek istemiorum, hayallerimden vazgecmeeye niyetim yok... bu da biraz daha zaman demek oluyo

artık bir yıl daha mı iki yıl daha mı olur bilmiorum.... bize mucize lazım galiba

bu sartlardada evlenirim evlenemem degil... ama hiçbişey istedigim gibi olmaz ve sonrasında sıkıntıyı da ben cekerim

bunun olmasını istemiorum

hoş ben ne kadar konussam bos, nikah tarihi değişmezmiş, Allah ne zaman isterse o zaman olucak zaten... ama şimdilik gorunen bu

kızlar naposunuzzzz

iyiiiiiz hayattııımm sen nasısııınnnn asılll

dogruu dıyoosuuun pastaam, sonradan sıkıntı cekıcene beklemek daha mantıklı tabıkı huzurlu olmak en onemlısı copum

canım bilmiyorum ben yol bilgilerine bakıyorum sabah beri kardeşime bile sıkıntımı söledim yaa o hiç karşıya taşınmak istemezken benim durumuma üzüldü kendimi odaya kapıyorum cuma günün telefonda ağladım sevgilim şok oldu o kadar içli konuşmuşum çocukta etkilenmiş 5 sata yol gidiyordum 6 7 saat olcak trafikle çağlam yaa

çeyiz hevesindeyim ama aldığım şeler büyük değil ufak o yüzden evdekilerden azar işitiyorum o yüzden bende günlük yemek takımımı kuponumla almamaya karar verdim o benim olursa olcak olmazsa olmucak üretimden kalkabilirmiş varsın kalksın birşey bulurum istanbul serisinden felan

kimbilir ben napcam çağlam herhalde evlenmek için evlennelerden olcam herhalde canım offf yaaa napcam ben bilmiyorum

bende iyiyim şükür kendimi işime gücüme verdim arkadaşlarımla görüşüyorum sık sık,, kitap okuyorum hayatımı bi yerden yoluna sokmaya çalışıyorum işte

özledim sizleri....

bende iyiyim şükür kendimi işime gücüme verdim arkadaşlarımla görüşüyorum sık sık,, kitap okuyorum hayatımı bi yerden yoluna sokmaya çalışıyorum işte

özledim sizleri....

bende özledim seniii gel sık sık bizlede göörüüüşş ihmaal etme biziiiiii

aşkmı bu adı yok suyun bile tadıı yok:)

hg hayatcım nasılsın:) nasıl gçti sınavların:)

dogruu dıyoosuuun pastaam, sonradan sıkıntı cekıcene beklemek daha mantıklı tabıkı huzurlu olmak en onemlısı copum

oyle pastacıgım hayırlısı hakkımızda zaten

aman gizoşum yaaa cok da takmamak lazım... dusununce işin içinden cıkamıosun, saldım hayatı valla su akar yolunu bulur nasılsa diyorum napayım... nasibimde ne zaman kavusmak varsa o zaman kavusurum oyle kavusurum askıma

çağlacım sen nasılsın msnden falan da yazmıyosun hiç....

tam gaz calısmaya devam hayatcım ne olsun yaaa...

yogunuz baya arada sırada buraya da kacamak kacamak bakıyorum canım

sen nasılsın

Giziiim bu aradaa Aycangül ay takvımıne gore ozel saat vermiş yaglı bakım için bölge bölge, İstanbul 2. bölgede oluyo yarın aksam saat 11 cıvarında yapıcak sabaha kadar kafanda durucaak bemiks falanda ekleyebiliyosun bakıma , sinamekim yok olsaydı onu yapıcaktım ama yarınlık badem, hint yagı ve bemıks karısımı yapıcaaam haberin olsun bebim zor olmassa sana sende kacırma cok etkılı oluyo tarıhler yıpranmıs saclar ıcındee

o bana uymaz ama bugün normalse ay takvimi için akşam yapı 2 saat bekletirim kafamda olur biter okudum ay takvimini ilginç geldi bana ona göre uygulucam düzen olur en azından canım dimi

çağlam çok doğru sölüyorsun gerçekten canım hayat sağlık getirsin gerisi mühim değil sevdiklerimiz yanımızda kalsın

bizde seni özledik böyle uğra hattaha hiç gitme canım herşey yolundamı
EVET CANIM YOLUNDA en azından yoluna girmeye başladı,,, beynimi kalbimi temizlemeye çalışıyorummm
aşkmı bu adı yok suyun bile tadıı yok:)

hg hayatcım nasılsın:) nasıl gçti sınavların:)
sınavlara pek çalışmadığım için eh işte durumunda geçti canımmm inşallah güzel bişeyler gelir =))

bende iyiyim canımmm ,,, aynen bende çok yoğunum ara sıra bakıyorum işte ...

Bende mi bakım yapsam ne . Bir ara sinemakiyi düzenli yaptım da yarın yine baslıyım o zaman Minnakcım yollayayım sana sinemaki . İkiye böleyim bendekini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…