Bende mi bakım yapsam ne . Bir ara sinemakiyi düzenli yaptım da yarın yine baslıyım o zamanMinnakcım yollayayım sana sinemaki . İkiye böleyim bendekini
gizem bence oyle dusunme... yılın son haftası yasanabilecek bikaç tatsızlık olmus ve bu yılda kalacaklar inşallah, 2012 yi bulastırma bence o hepimize cok iyi gelecek inşallah
doktor konusuna gercekten uzuldum, ben de senin gbi alıstıgım bi doktor falan mutlaka vardır ve yeni bitane bulmam gerektigi zaman gerilirim
ama iyi yonden bak bence... belki de cok daha iyi cok daha tecrubeli doktorlar cıkacak artık karsına... bazen devlet ya da özel, a ya da b hastanesi hiç farketmiyor inan öle yerlerden öle doktorlar cıkıorki
slm kızlar nasılsınız bakalm:)
gizoşm bi gün gttim dağıtmıssın kendini çok negatifsin kuzum haklısın geldi mi hepside üst üste gelir ama halledebilirsin sen, senden bişi kurtulmaz kuzm
canım aslında negatifliğim motorda gitti hadi herşey çözülür dedim sevgilicik aradı dersinden 22 almış bugün açıklanmış ve pazartesi finali var ben çeyiz alışverişini askıya alayım onu motive etmem lazım valla tek derse felan bu dönemden kalırsa yandık nilim mezun olamaz ona göre 22 ile tabi ben motive ettim karamsarlaşmadım ama kendi içimde hayallerime son verdim2012 yi özlemle bekliyorum cidden ama bana 1 günde çok yüklendi hayat yada hastayım die duygusal davranıyorum bilmiyorum
yeni doktorlarda buldumyol işinide kabataştttı deniz otobüsüydü halledicem
ben bernardo kuponumu satsammı ki alamıcam birşey o kupon yancak vallla alacağım bişicik olmayabilir herhalde kızlar bernardodan kuponum var ve bugün yine gittim ne alacağımı bilmiyorum
şimdik saçıma yağ maskesi yaptım banyo yapıp gelcem hemen nilim buralarda ol beni kendime getir yaa bak hiç dertli gelmezdim saçmada olsa taktım yaa böhüüüü
ni dimek yawrum ben sizler için burdaym hadi takma kafana, enişte de pek tembel teneke çıktı 22 ne yahu:))
bernardo çekinde dursn bak yeni yıldan sonra çok cici ürünler gelir kesn dielm kaçırılmıcak bi kampanya oldu brabantia gibi harcarsn onda dursn kenarnda daha çok süresi var nasılsa
bu gün de çok eğlenceli geçti mağazada zaman nasıl geçti hiç anlamadm
bizd eyılbaşında birlkte olalm diorz beni çağırıo atakan zaten ertesi günü annesine gidicez de bi gün öcneden gel ablamlarda kalırız fln dio ama annem ne der hiç bilmiorm:26: bişi demez aslında ama smdiden çok gidip gelme sonradan sorun yaşamazsn ilerde bişi diyemezler dio ama öle insanlar olmasa da hiç belli olmaz ona hak veriorm bi yandan da tek bi özel günü bile birlkte kutlayamadk çok istiorm onla olmakkk(
bende özledm gizoşm ya haftaya bi gün görüşürüz bence hafta sonu mrk etme
indrm hazırlıklarına başladk bu arada:))
başbaşa olmıcaz ama zaten ablası eniştesi fln bizim gibiler hatta evde parti yapıcakmısız önce annelerinde yemek yicez fln öle işte, gecen ıylda çok istemişlerdigelmemi ama aynı nedenden gitmemiştm en kötü ihtimal ertesi gün birlkteyz zaten:) yeni ciciler aldm bende bu gün kendme ceyiz işini bırakıorm bi süre kendime alışveriş yapıcam
yaaa yaaa bencede yani taktığın seylere bak allah zeval vermesn de hersey olur zaten, kuraibyem ne güzel sölemiş su akar yolunu bulur die
bende bu gün baktm oyshoya öle güzel gecelk takımlar vardı ki siyah siyah saten sabahlıklar ölürsün o derece 99tl su an 49a düşer onlar
günaydın berfin.. günaydın kızlar...
msnin anasayfasındaki 2012 kehanetlerini okudunuz mu?
son maddelerden biri dikkatinizi çekebilir...
araştırmalara göre tek değil de çift sayılarda yapılan evlilikler daha mutlu oluyomus ve uzun sürüyomus, buna göre 2012 evlenmek icin en uygun zamanmış
diğer maddelere zaten hiç bakmayın
13 rakamı da bi ugursuz rakamdı galiba dimine seneymiş ya
zaten çift sayılı seneler uğurlu geliyordu bana batıl inancım var resmen 2013 karşı hissim yok ama ben çift sayıları seviyorum 8 sakısı mesela tüm şifrelerimde vardır kardeşimin doğum günü benim doğum tarihim artvinin plaka kodu hep 08 o yüzden çift sayılı sene ve gün takıntım olabilirmi bide başak burcu kişiliğim eklendiğindebatıl batıl olur
hayatcım günaydın nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?