'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bende mi bakım yapsam ne . Bir ara sinemakiyi düzenli yaptım da yarın yine baslıyım o zaman Minnakcım yollayayım sana sinemaki . İkiye böleyim bendekini

yolla kız bi gıdımcık yap yap sende bizle başlaa rapunzel olalıımmm

Gizim uygunmuş eger yarın uygun degılse senın ıcın bugunden başla canım

bugün bide gurp sağlık poliçelerinde kısıtlama getirildi ayakta tedavi 3000 tl gittiğim amerikan acibadem Florence Nightingale şirket kısıtlama getirdi ki Florence Nightingale çok gidiyordum ben doktorlarım ordaydı ama malesef gidersem parasını ödeyip faturayı şirkete vercem 35 gün sonra bana vercekler parayı off yaa hani bana şimdi doktor bulsunlar deli gibi araştırma yapcam ben şimdi burun işide yattı orda amelyat olmam artık imkansız

bide komik olan hamile arkadaşlarım var doğum teminatı sınırsızdı şu anda muayeneler ve doğum dahil 7500 zaten bir doğum 8000 muhayane 5 bine patlıyor şirkettekler özele gidiyor hep hoş benim başıma gelse naparım bilmem ama komik rakamlar var özel sağlık sigortasında

off kızlar ama şeye takıldım dimi böle sıkıntılar bir anda geliyor yeni doktorlar bulmam lazım 2012 kötü geliyor bana maddi manevi yıpratarak hemide gelsin bakalım ama ya 2 doktora gidiyorum ben şimdi doktorlarmdan

burasını günlük gibi kullandım ağlama duvarım oldu bunları yazmasaydım rahatlamıcaktım mağzur görün ne gereksiz şeyler dimi millet hastaneden kaçmak ister ama ya ama ya göz doktorum ama yaa neyse sakin olcam yılmıcam doktor araştırcam kızlar kızmayın bana nütfen benmi çok önemsiyorum şu doktorları yahuu

Son düzenleme:
gizem bence oyle dusunme... yılın son haftası yasanabilecek bikaç tatsızlık olmus ve bu yılda kalacaklar inşallah, 2012 yi bulastırma bence o hepimize cok iyi gelecek inşallah

doktor konusuna gercekten uzuldum, ben de senin gbi alıstıgım bi doktor falan mutlaka vardır ve yeni bitane bulmam gerektigi zaman gerilirim

ama iyi yonden bak bence... belki de cok daha iyi cok daha tecrubeli doktorlar cıkacak artık karsına... bazen devlet ya da özel, a ya da b hastanesi hiç farketmiyor inan öle yerlerden öle doktorlar cıkıorki

Canım saol içimi rahatllatın şimdi dedgn gbi bakıp birkaç farklı doktor bulcam inşallah iyi bir yıl geçirirz negatiflgmi atmam lazım galiba karamsar oldum ama şu anda psikolojmi biraz daha iyi ettim zorluklarla mücadele edcem

slm kızlar nasılsınız bakalm:)
gizoşm bi gün gttim dağıtmıssın kendini çok negatifsin kuzum haklısın geldi mi hepside üst üste gelir ama halledebilirsin sen, senden bişi kurtulmaz kuzm

slm kızlar nasılsınız bakalm:)
gizoşm bi gün gttim dağıtmıssın kendini çok negatifsin kuzum haklısın geldi mi hepside üst üste gelir ama halledebilirsin sen, senden bişi kurtulmaz kuzm

canım aslında negatifliğim motorda gitti hadi herşey çözülür dedim sevgilicik aradı dersinden 22 almış bugün açıklanmış ve pazartesi finali var ben çeyiz alışverişini askıya alayım onu motive etmem lazım valla tek derse felan bu dönemden kalırsa yandık nilim mezun olamaz ona göre 22 ile tabi ben motive ettim karamsarlaşmadım ama kendi içimde hayallerime son verdim2012 yi özlemle bekliyorum cidden ama bana 1 günde çok yüklendi hayat yada hastayım die duygusal davranıyorum bilmiyorum

yeni doktorlarda buldum yol işinide kabataştttı deniz otobüsüydü halledicem

ben bernardo kuponumu satsammı ki alamıcam birşey o kupon yancak vallla alacağım bişicik olmayabilir herhalde kızlar bernardodan kuponum var ve bugün yine gittim ne alacağımı bilmiyorum

şimdik saçıma yağ maskesi yaptım banyo yapıp gelcem hemen nilim buralarda ol beni kendime getir yaa bak hiç dertli gelmezdim saçmada olsa taktım yaa böhüüüü

ni dimek yawrum ben sizler için burdaym hadi takma kafana, enişte de pek tembel teneke çıktı 22 ne yahu:))
bernardo çekinde dursn bak yeni yıldan sonra çok cici ürünler gelir kesn dielm kaçırılmıcak bi kampanya oldu brabantia gibi harcarsn onda dursn kenarnda daha çok süresi var nasılsa
bu gün de çok eğlenceli geçti mağazada zaman nasıl geçti hiç anlamadm
bizd eyılbaşında birlkte olalm diorz beni çağırıo atakan zaten ertesi günü annesine gidicez de bi gün öcneden gel ablamlarda kalırız fln dio ama annem ne der hiç bilmiorm:26: bişi demez aslında ama smdiden çok gidip gelme sonradan sorun yaşamazsn ilerde bişi diyemezler dio ama öle insanlar olmasa da hiç belli olmaz ona hak veriorm bi yandan da tek bi özel günü bile birlkte kutlayamadk çok istiorm onla olmakkk(

Son düzenleme:

keşke tembellik etse 52 saat uyumadı canım ya formüllerde hata yaptı şimdi mecbur çalışcak büttü finaldi razıyım bakalım

canım ben ilk çalışmaya başladığımda 2009 yılbaşında ve sevgililer gününde zonguldağa gitmiştim diğer senelerde hep gittim ama bu yıl elim kolum bağlı artık imkansız sevgililer günlerinde evde değildim hoş biz kutlamazdık ama beraber geçirirdik şimdi gidemicem ne diyimde gideyim ki eskiden cesaret vardı şimdi yapamıyorum basiretim bağlandı artık annemde biliyor hoş ben turlara gidicem şimdi bakalım bişi dicekmi

annen gibi düşünsemde ailesinden insanların haberi olcak ablasında kalcanız felan başbaşa biryerlere gidin dicem bence mantıklı olan bu işin içine ailler girince olmuyo nilim valla ilerde derler yani cidden derler öyle kötü insan olmasa bile söz ederler

canım bernardodan bilmiyorum bişi almayabilirim napcağmı bilmiyorum evimisterdende bıçağım gelcek kalan 2 kuponuda eve harcarım herhalde bakalım zaman ne göstercek belirsizliğin olması kötü ama olsun

nilim özledim haftaya 5 te girsende buluşsak keşke yaaa

bende özledm gizoşm ya haftaya bi gün görüşürüz bence hafta sonu mrk etme
indrm hazırlıklarına başladk bu arada:))
başbaşa olmıcaz ama zaten ablası eniştesi fln bizim gibiler hatta evde parti yapıcakmısız önce annelerinde yemek yicez fln öle işte, gecen ıylda çok istemişlerdigelmemi ama aynı nedenden gitmemiştm en kötü ihtimal ertesi gün birlkteyz zaten:) yeni ciciler aldm bende bu gün kendme ceyiz işini bırakıorm bi süre kendime alışveriş yapıcam

kendimize cicişler alalım hattaha beraber gezerkende birşeyler alırız giyeceğimiz felan nilim bana şapka lazım rengarenk ayy nilim oyshodan da ciciler alallım ne güzel olur yaa pofuduk montumada kavuşurum demi

canım inşallah görüşme senin istediğin ve ikinizden mutlu olcağı şekilde olur çoktandır hakettiğin bişey vakit geçirmek sevgilinle çok seviniyorum senin adına canım yaa

çok duygusal konuşma yaptım ya dedim ben senin hep yanındayım hiçbirşey senden değerli değil oda böyle giderse biraz zor olcan dedi benim onu terkediceğimi felan düşünüyor nilim bu çocuk offf yaa neden terkedeyim beklerim seviyorum ama çok duygulandım ne umutsuz hayata atılmak istiyor yaşından olgun ama umutsuz ona umut vermem için güçlü olmam lazım sabah beri trendi doktordu beynini yedim akşama bu haberi verdi resmen senin derdin ne ki benim hayatım 1 sene aksıyo der gibi ama yani ben şimdi sabah beri mızmızlanmamın ne basit bişiycik olduğunu anlamış bulundum

yaaa yaaa bencede yani taktığın seylere bak allah zeval vermesn de hersey olur zaten, kuraibyem ne güzel sölemiş su akar yolunu bulur die
bende bu gün baktm oyshoya öle güzel gecelk takımlar vardı ki siyah siyah saten sabahlıklar ölürsün o derece 99tl su an 49a düşer onlar

vuvvv oyshoya götür beni cicişler allallım ne kadan süper olur varyaa

günaydın berfin.. günaydın kızlar...

msnin anasayfasındaki 2012 kehanetlerini okudunuz mu?

son maddelerden biri dikkatinizi çekebilir...

araştırmalara göre tek değil de çift sayılarda yapılan evlilikler daha mutlu oluyomus ve uzun sürüyomus, buna göre 2012 evlenmek icin en uygun zamanmış

diğer maddelere zaten hiç bakmayın

13 rakamı da bi ugursuz rakamdı galiba dimi ne seneymiş ya

canım bugün ben çok iyim destek olanlara sağolun ki desteklik durumda değil şükrediyorum allah sıkılcağım başka dertler vermiyor die biraz daha sıksaydım allah cezamı vercekti derler ya

dün arkadşlarımıda üzdüm sevdicğeimde sonra sevdiceğim dersten kötü alınca anladım benim sorunum basitmiş hayatı 1 sene engellenicek olan insana benim destek olmam lazım yol umrumda değil artık istanbul böyle bir şehir burda yaşıyoruz yapcak bişiycik yok güçlü olcam mızmızlanmıcam

birdahada böle abuk subuk şelerlede kendimi üzmeyip kimseyide meşgul etmicem o kadar pozitifken karamsar oldum gamsızken dertli oldum ben etrafa mutluluk ve güç saçmak zorundayım çevremdekilerin sorunlarına yardımcı olmalıyım bunu düşünüyorum şimdik

umarım çok çok mutlu oluruz bol bol dua ettim mutlu olallım die

zaten çift sayılı seneler uğurlu geliyordu bana batıl inancım var resmen 2013 karşı hissim yok ama ben çift sayıları seviyorum 8 sakısı mesela tüm şifrelerimde vardır kardeşimin doğum günü benim doğum tarihim artvinin plaka kodu hep 08 o yüzden çift sayılı sene ve gün takıntım olabilirmi bide başak burcu kişiliğim eklendiğinde batıl batıl olur

hayatcım günaydın nasılsın

bende cift sayıları severim benim rakamım da 4 tür aslında 2014 ü beklemem daha mantıklı

hayatcım hoşgeldin... boşver rüyaları bazen oluyor malesef bilinçaltı işte de ve geç..

günaydın çağla:) benm zten 2014
kpss hep çift sayılarda oluyor ama insanlar şansız

giz rahatsız ettim falan ne demek. olurmu öyle şey.. herzaman her daim burdayız. gerçi bn bşey yazıp ilgilenemedim ama:26:

hayat sen ayrıldın dımı:S Peygamber efendimiz(sav) demiştirki "rüya kanatlı bir kuş gibidir, nereye çekersen oraya gider" onun için rüyaları düşünmemek ve hatırlamamak uygun olandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…