canım bugün ben çok iyim destek olanlara sağolun ki desteklik durumda değil şükrediyorum allah sıkılcağım başka dertler vermiyor die biraz daha sıksaydım allah cezamı vercekti derler ya
dün arkadşlarımıda üzdüm sevdicğeimde sonra sevdiceğim dersten kötü alınca anladım benim sorunum basitmiş hayatı 1 sene engellenicek olan insana benim destek olmam lazım yol umrumda değil artık istanbul böyle bir şehir burda yaşıyoruz yapcak bişiycik yok güçlü olcam mızmızlanmıcam
birdahada böle abuk subuk şelerlede kendimi üzmeyip kimseyide meşgul etmicem o kadar pozitifken karamsar oldum gamsızken dertli oldumben etrafa mutluluk ve güç saçmak zorundayım çevremdekilerin sorunlarına yardımcı olmalıyım bunu düşünüyorum şimdik
umarım çok çok mutlu oluruz bol bol dua ettim mutlu olallım die
selam bebek
bi minnak gördüm sanki
herkeşleree gönayydınlaaarr
balııım k.bakma dün pek konusamadık benmde biraz sorunlarım vardı evle alakalı dün ev bakmaya cıktık cok sukurde bulduk bıtane. İyi olmana cok sevındım
yaa bi bu minnakmı evlenceeekkk 2013teeeeeee
hepimizin yerine evlen sen pastam
ay canım halletmene ve evi bulmana çok sevindim taşınıyorsunuz demek
minnaaam çok sevdnmdm kuzummgüle güle oturun inş
Bana hoşgeldin, merhaba diyen yok mu ben gidiyorum o zaman :'((.
cnm hoşgeldn, vallahi siparişlerimle uraşıodm görmedm ona buna çemkirmekten:))
2500 sipariş almıslarmıs da çok yoğunmus da banane yaw, kapasiteniz yetmiosa kampanya yapmayn dedm sinir oldum, çekleri de iade edicem zaten rezillik valla
hoşgeldin turquazz
pastam hayırlı olsun yeni yuvanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?