'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kızlarrr bende tek sayıları sevmiyorum ya... Neden bende bilmiyorum. Zaten bizimde 2014 e sarkabilir gibi gözüküyor durumlar pek iç açıcı değil malesef (

herkeşleree gönayydınlaaarr

balııım k.bakma dün pek konusamadık benmde biraz sorunlarım vardı evle alakalı dün ev bakmaya cıktık cok sukurde bulduk bıtane. İyi olmana cok sevındım

hepimizin yerine evlen sen pastam

öyle gozukuo pastam ya bende acemılıgı atarsınız artık

ay canım halletmene ve evi bulmana çok sevindim taşınıyorsunuz demek

ahh inş bi aksilik olmazssa tadılatı bıter bıtmez gecıcez eve kapora için gidicem birazdaan en fazla 3 hafta surer dedi tadılat ıcın ıcını sıfırlıyolar

kızlar evimisterdeki siparişimi iptal etmiş bulunmaktayım.. çok sinir ettiler beni yaa kaç gün oldu hala ne tedarik edildi diolar ne de kargoya verildi

kızlar ya yanımda oturan ve en sevdiğim insanlardan biri olan arkadaşım başka bir depertmana gidebilir çalışmak için şirketin insan kaynaklarından talep edildi napcam üzülüyorum şimdi ben işten çıkarcaklar die korkmştm çağırdıklarında bunu öğrendik evlencek olan arkadaşım ablacağım gidiyor sağ yanım boş kalcak ama herşeyin hayırlısı haya ne getircek kimbilir bakalım

vallahi çok sinir oldum bu gün içinde bankadan da iade gelmezse başlarına yıkarım o siteyii
nevresimimi markafoniden alıcam sanırm aynısını su an indrmde, 50 tl çeksiz aynı fiyata gelio

simdi markafoniden de alamıorm bırak sen bide iptal etmeden kargolarlarsa 2 tane olucak elimde, genel müdrüleride aradı bide onu fırçaladm bu gün güne iyi başladm sanırm iptal edilmiş bakalım banka iadesini beklicem bundan sonra

Cidden haklısın madem işin altından kalkamayacaklar neden kampanya yapıyorlar. Çekleri iade alacaklar mı? Belki herkes bir anda yüklendi diye bu kadar yoğundur ilerleyen zamanlarda düzelir ama yine de bunları düşünmeleri lazımdı.

hoşgeldin turquazz

pastam hayırlı olsun yeni yuvanız

Saol canım hoşbulduk.

bilmiorm cnm kesinlkle ondndır çoğu kişinin siparişleri de gelmiş ama nedense minimaln bi tek bnem istedğim modelinde sorun yaşamıslar belki 10 kez mail attm sipariş vermeden önce o kdr olumlu konusmasalardı o halde yok yeterince fazlasıyla var bilmemne kimi enayi yerine koyuolar smdi, bi kere midem bulanmasn bu işlerden 100tllk çek verseler karşılığnda kibrik çöpü almam suan ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…