'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sen ne almıştın canım ya hatırlayamadım. Bu arada ben bu ay arçelik telve almaya karar verdim sanki fiyatımı düşmüş 136,90 tl yazıyor. Fiyatı 90 tl civarına gelmiş olacak.

canım ben korkmazdan bıçak seti almıştım

nilim saolasın senin dediğini yapcam galiba minimali ordan alabilirim kiiiiii

canım ben korkmazdan bıçak seti almıştım

nilim saolasın senin dediğini yapcam galiba minimali ordan alabilirim kiiiiii

Anladım canım saol. Kızlar bu arada forumu araştırırken lg marka beyaz eşyalar dikkatimi çekti çok güzel ya, ve daha fonksiyonelli sanki. (bayanfiyona) arkadaşımız özellikle açmış konuları...

Ben geldimmm. Nasılsınız kızlar ? Giz kargon gelmiş hayırlı olsun . Minnakcım seninde evin hayırlı olsun . Nilcim sinirlenme cnm Benim de çekim duruyor . Şimdi şipariş verip vermemek konusunda terddüt ettim .

deren canım şans işi benimki varmış yollamışlar stokta var gözüküyor yollamaları saçma oluyor öyle olunca

çok uykum geldi zor ısındım yatağın içinden çıkamıyorum iyisimi ben uyuyayım herkesi öpüyorum yoruldum bugün

Haklısın cnm ben de ocakta vericem şiparişimi yoğunluk bitsin de Yeni uyandım Öyle soğuktu ki hemen yatağa attım kendimi . Bu gece uyuyamam herhalde ya Sana iyi geceler tatlı uykular gizzim

hg yagmur. kötü bişey yok dımı..

Uzun zamandır yoktun canım hoşgeldin :)) Nasılsın?

hb. berfin ve turkuazcım sağolun kötü birşey yok çok yoğundum vee biraz can sıkıntısı vardı epeycene aşkımlara hırsız girdi geçen ev taksidini ablasına vermiş ve kartı ertesi gün yatırsın diye sabaha karsı hırsız alıo herseyi bana bikaç gün sölemedi çok bunalım da ya destek olmaya calıstım 2 bine yakın zararda suan da..Bir aksiliktir gidiyor biz toparlamaya çalıştıkça kızlar yaa ama umudumu kesmicem yaa napıyım Rabbim yardım etsin ona erkek olarak kötü durumda nebiliyim öyle şeyler atlattık işlerim çoktu birazda keyif yoktu ona destek olmak için hiç aramdım 2-3 gün o aradgnda anlatmak istedi çünkü konusmak istemez diye aramadım msj atmadım bolca ağlayarak dua ettim ama nasip herşey ben ümidimi kesmediğimi ona göstermey çalışıyorum çok zor belki ama geçicek bu günleri onun ben onun hep yanındayım inş.ki o da benim

günaydın bu arada herkese

günaydın kzlar nasılsınız bakalm, evimisterden arandm bende nevresm için eğer stoklarnda varsa su an indmrli fiyatndan alabilicekmişim, malum 130a düşürmüşler benmkini, iademi de yapmısla ama hala hesaplarmda göremedm bankayla ilgiliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…