'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar merhaba
nasılsınız :)
aranızda ceyız hazırlıgı yapan arkadaslar var bım' e cuma gunu yanı yarın kahvaltı takımı gelecekmıs fıyatı 40 tl cıvarı bırseymıs eger ımkanınız varsa bakın ısıne yarayan olur belkı öpüyorum hepınızı

yağmur geçmiş olsun canım maddi şeler sıkınıtı etmeye değmiyo allah biryerden alıyor biryerden veriyor canım inşallah düzelir herşey

nilim minimalden belki bende alırım şu durumda ihtiyacım olan bir saten alabilirim sıkıntıya atmıcam kendimi nevresim alcaktım 49 tl ye denk geliyoırdu buda sanırsam uyguna geliyor belkim alırım kuponumla bu arada iyi çalışmalar canım

Son düzenleme:

valla canım erkek arkadaşım zaten son zamanlarda bunalım da diyordum sizze uzaklaşmak istiyor istanbul dan bir süre ama ancak h.sonu ses çıkarmıyorum kiminle nereye giderse gitsin gidicem demedi zaten para yok ama ciddi işyerine geldi ablayla konusmus mutfakta kadın yağmur bırak bu cocugu kiminle giderse gitsin o seni çok seviyor kafası çok karısık erkek dedı sadece paradan o depresyona girmiş kendine bişey yapmasn dedı bende istersen o knkasına bile gidiyorsan git dedım cumartesı ben gelmicem dedım hayırdır dedı sen kafa dinle dedım şaşırdı aramıyorum msj atmıyorum arada konusuyoruz çok kötü durumda eksi 2000 tl de az değil birden cıktı ve çook çok kötü iyi değil ne yapıcam billmyorum ama benimle oldugundan beri erkek ark.dahi görüşmedi çok nadir iyice bunaldı tabi anlıyorum şuan gitsin kiminle nereye ilişkimize bişey zarar vercegini sanmıyorum bana yanlış birsey yapacağını

Son düzenleme:
tünaayydıın bebekleerr

Yagmur kafasını toparlasın dediğin gibi sıkıntılar kolay atlatılmıo malesef

Günaydınlar herkese... yağmurcum herşey düzelecek aynı sıkıntılar bizde de var bende biriktirdiğim altınların bir kısmını aileme vermek durumunda kaldım malesef borçlarımız çok zaten onlar için kredi de çekmiştim onu da ödüyorum. Bu durum da kendime çok bir şey ayıramıyorum.

Bu arada smile ları yapamıyordum onun nedenini de buldum chrome kullandığım için ama kontrol panelinden gelişmişi seçince çıktı yaşasın bu da tüm biriktirdiklerim sanırım.

tünaayydıın bebekleerr

Yagmur kafasını toparlasın dediğin gibi sıkıntılar kolay atlatılmıo malesef

herkese selaaaaamm

yagmurcum cok gecmiş olsun... umarım düzelir hersey bir an önce :26:

kızlar çok sağolun..
nazlım düşün kankana bile git dedim ne yapıyım yanlış bişey yapmıcagını biliyorum giderse sevgilisi var kızın sarmaş dolas nresmleri var yanlarında olcak ama şaşırdı bilmiyorum belki gitmem dedi ama erkek ark.olabilirim sabaha kadar dertleşip gezebilirim dedi git dedim kısıtlamadım hiç görüşmüyor kafadan aylardırrrr hiç çok sıkıldı bunaldı e borclar daha fazla kimseyle görüşme diyemem olmaz ne yapıyım kıskansamda gitsin ilişkimize yanlıs bişey yapcak olsa her dk.benden ayrı yapar yani içim rahat ne yapalım bakalım ne yapıcak :S hiçbişi istemyorum diiyor soğumus hayattan yaa

amin cnm inş. yaa

selaaam pastaaaaammm nasısııınnnn

Bırak yagmur, arkadaslarıyla dertlessın etsın kafası dagılsın farklı ortam ıyı gelıcektır. Bian evel duzelır ıns

sırf dağılsın iyi olsun diye zaten kıskancağım aklım kalıcağı halde git dedim ama gidip gitmicegini sölermi bilmem ona kötü davranmım diye bunu düşünüyorum nerden anlarım ki gitcegini poff

sırf dağılsın iyi olsun diye zaten kıskancağım aklım kalıcağı halde git dedim ama gidip gitmicegini sölermi bilmem ona kötü davranmım diye bunu düşünüyorum nerden anlarım ki gitcegini poff

kızmıcanı bıle bıle neden solememezlık etsınkı :S yılbası gecesı 12de bırbırınızı zaten ararsınız anlarsın ozaman buyuk ıhtımalle

kızmıcanı bıle bıle neden solememezlık etsınkı :S yılbası gecesı 12de bırbırınızı zaten ararsınız anlarsın ozaman buyuk ıhtımalle

bilmiyorum kızmıcam desemde bozulurum die sölemez gibime geliyor eskiden 12de arardı ama bu sefer aramaz neymiş ablası demiş çok saçma yenı yıla girilebilir ama gevurların adetini sen bari yapma demiş aramıcam dedi iyi arama dedim git kiminle giriyorsan gir dedim ben girmicem dedi kutlamıyorum bana ters biliyorsun dedi aman nebiliyim ya sacma sapan bişiler olcak bu yıl ama hiç varya mümkünse su cumartesi pazarı hiç yaşaamak istemiyorum yaa

Slm kızlarrrr ben geldim . Nasılsınız bakalım ?

kafaam halaa yağğlı beklıyorum yıkıcaam saatii sen naptın kusum yıkadınmı kafanı

ya canım kusura bakma sozum meclısten dısarı ama su herseyı gevur adetı moduna gecırenlerı anlamıyorum yaa, eglenmek ıcın bahane ıstee bız yenı yılı kutluyoruz ayin mi yapıyoruz neyse sen sıkma canını enıste ablasının sozunu cok dınlıyo bellı senın aran ıyı allahtan ablasıyla alabıldıgınce alttan al sen elbet duzelıcek bı gun

ya bu 3.yeni yılımız olcak inş.ama 2sindede biz dısarıdaydık 9dan 11e kadar b.köydeydik ve 12de beni arardı konusurduk dileklerimizi sölerdik ama zaten psikoloji bozuk birde ablası zaten tam ayak bağı olmus hepten arıyacağı varsa da gitti aramıcam arama dedi bende sinir olsam da iyi deidm koyucak bu bana biliyorum hele nerede ve kiminle olucak h.sonu bilmicem kesin aramız bozulmasın die sölemicektik yani arkadaslarımla olcam dedi uzun zamandr görüşmüodum dedı plan yapmıslar dedı ama inş.o kız mız yoktur işin içinde kankası yani uff(
geçsin bugünler yaaişte sözlü olsak kimseyle gidemezdi öleeeeeeeee offfffffffffffffffff bekarım ama herseyime karısıyorsun aylasrdır kimseyi görmüyorum kardesi kankasını yani 2 senedir görmüyormusmuss hep ben hep benmiş bağlanmış bana ama sıkıldım bunaldım bende insanım dedi geziyim biraz erkek erkeğe konusalım biyerlere gidelim dedi para yok pul yok ben otum dedi BENDE GİT KANKANIN YANAINA RAHATLATIRLAR SENİ DEDİM SAÇMALAMA KIZIN CİDDİ SEVGİLİSİ VAR DUYMIM DEDİ AYY NASIL GEÇİCEK BU BİKAÇ GÜN BANA YAA NAZLIM YAA

Hoşbulduk canlarrr Minnakcım hala yıkamadım saçlarımı ya Öğleden sonra yıkayacağım . Dün varya karışıma eklemediğim şey kalmadı Bal ,zeytinyağı, badem yağı,hint yağı, bıldırcın yumurtası , bemiks ampül Gerçi saçlarım oldukça uzun ama yine de daha uzun olsun istiyorum .

keske beraber atlatabılsenız senden uzaklasmasa boylee bu sekılde senı uzuyo daha kotu degılmı hem madden kotuyken bıde manevı kotu oluyo aslında dogru bısı degıl yaptıgı.. sen stres yapmamaya calıs dıcemde zor su durumda

vuuuuuww maşalllaaahh kusumm doldurmussun ben hınt , tatlı badem yagı ve bemıks yaptım balçık gıbı oldu kafam aycangul aksama dogru yıkıcam ogleden sona bı saat daha var onuda ıcıne alsın dedı benmde ısım yok nasılsa dıye yıkamadım aksam 6 gıbı falan yıkıcam işte ama hıc rahat uyuyamadım bılıyomusun

İŞTE UZAKLAŞIYOR YA ARTIK(( BENDE EN SONUNDA GÖRMEDİĞİ İNSANLARI GİTSİN GÖRDÜN DEDİM BARİ BAŞKA SEYLER KONUSURLAR Kİ KAFA ÖLE DAĞILIR ANCAK..
hatta çok sinirlendim ÖLE ARAMICAM ARAMA 12DE DİYİŞİNE CUMARTESİ PAZAR HİÇ ARAMAYALIM BİBİRİMİZİ DEDİM TAMAM ONA DESTEĞİM AMA BU KONUDA BEN COK ÜZÜLÜYORUM KİMİNLE NEREYE GİDİCEK CMT.PAZAR DİE MADEM 2 GÜN ARAMAYALIM HİÇ DED,M SENBİLİRSİN DEDİ((((( NORMALDE DURAMAYIZ AMA İŞTEİNAT ETCEMO GÜNLER ODA ZATEN İYİDEĞİL HELEDE YANNDA BİRİLERİ OLDUKÇA OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF NAZLIM ÇOK ZOR SÜRECTE VE BU 2MİZE SINAV EMİNİM SINAMA SINAVI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…