yağmur geçmiş olsun canım maddi şeler sıkınıtı etmeye değmiyo allah biryerden alıyor biryerden veriyor canım inşallah düzelir herşey
nilim minimalden belki bende alırım şu durumda ihtiyacım olan bir saten alabilirim sıkıntıya atmıcam kendimi nevresim alcaktım 49 tl ye denk geliyoırdu buda sanırsam 60 felan denk geliyor belkim alırım kuponumla bu arada iyi çalışmalar canım
tünaayydıın bebekleerr
Yagmur kafasını toparlasın dediğin gibi sıkıntılar kolay atlatılmıo malesef
herkese selaaaaamm
yagmurcum cok gecmiş olsun... umarım düzelir hersey bir an önce :26:
Günaydınlar herkese... yağmurcum herşey düzelecek aynı sıkıntılar bizde de var bende biriktirdiğim altınların bir kısmını aileme vermek durumunda kaldım malesef borçlarımız çok zaten onlar için kredi de çekmiştim onu da ödüyorum. Bu durum da kendime çok bir şey ayıramıyorum.
Bu arada smile ları yapamıyordum onun nedenini de buldum chrome kullandığım için ama kontrol panelinden gelişmişi seçince çıktı yaşasınbu da tüm biriktirdiklerim sanırım.
herkese selaaaaamm
yagmurcum cok gecmiş olsun... umarım düzelir hersey bir an önce :26:
selaaam pastaaaaammmnasısııınnnn
Bırak yagmur, arkadaslarıyla dertlessın etsın kafası dagılsın farklı ortam ıyı gelıcektır. Bian evel duzelır ıns
sırf dağılsın iyi olsun diye zaten kıskancağım aklım kalıcağı halde git dedim ama gidip gitmicegini sölermi bilmem ona kötü davranmım diye bunu düşünüyorum nerden anlarım ki gitcegini poff
kızmıcanı bıle bıle neden solememezlık etsınkı :S yılbası gecesı 12de bırbırınızı zaten ararsınız anlarsın ozaman buyuk ıhtımalle
Slm kızlarrrr ben geldim . Nasılsınız bakalım ?
Slm kızlarrrr ben geldim . Nasılsınız bakalım ?
bilmiyorum kızmıcam desemde bozulurum die sölemez gibime geliyor eskiden 12de arardı ama bu sefer aramaz neymiş ablası demiş çok saçma yenı yıla girilebilir ama gevurların adetini sen bari yapma demiş aramıcam dedi iyi arama dedim git kiminle giriyorsan gir dedim ben girmicem dedi kutlamıyorum bana ters biliyorsun dedi aman nebiliyim ya sacma sapan bişiler olcak bu yıl ama hiç varya mümkünse su cumartesi pazarı hiç yaşaamak istemiyorum yaa
kafaam halaa yağğlı beklıyorum yıkıcaam saatiisen naptın kusum yıkadınmı kafanı
ya canım kusura bakma sozum meclısten dısarı ama su herseyı gevur adetı moduna gecırenlerı anlamıyorum yaa, eglenmek ıcın bahane ıstee bız yenı yılı kutluyoruz ayin mi yapıyoruzneyse sen sıkma canını enıste ablasının sozunu cok dınlıyo bellı senın aran ıyı allahtan ablasıyla alabıldıgınce alttan al sen elbet duzelıcek bı gun
ya bu 3.yeni yılımız olcak inş.ama 2sindede biz dısarıdaydık 9dan 11e kadar b.köydeydik ve 12de beni arardı konusurduk dileklerimizi sölerdik ama zaten psikoloji bozuk birde ablası zaten tam ayak bağı olmus hepten arıyacağı varsa da gitti aramıcam arama dedi bende sinir olsam da iyi deidm koyucak bu bana biliyorum hele nerede ve kiminle olucak h.sonu bilmicem kesin aramız bozulmasın die sölemicektik yani arkadaslarımla olcam dedi uzun zamandr görüşmüodum dedı plan yapmıslar dedı ama inş.o kız mız yoktur işin içinde kankası yani uff(
geçsin bugünler yaaişte sözlü olsak kimseyle gidemezdi öleeeeeeeee offfffffffffffffffff bekarım ama herseyime karısıyorsun aylasrdır kimseyi görmüyorum kardesi kankasını yani 2 senedir görmüyormusmuss hep ben hep benmiş bağlanmış bana ama sıkıldım bunaldım bende insanım dedi geziyim biraz erkek erkeğe konusalım biyerlere gidelim dedi para yok pul yok ben otum dedi BENDE GİT KANKANIN YANAINA RAHATLATIRLAR SENİ DEDİM SAÇMALAMA KIZIN CİDDİ SEVGİLİSİ VAR DUYMIM DEDİAYY NASIL GEÇİCEK BU BİKAÇ GÜN BANA YAA NAZLIM YAA
Hoşbulduk canlarrrMinnakcım hala yıkamadım saçlarımı ya Öğleden sonra yıkayacağım . Dün varya karışıma eklemediğim şey kalmadı Bal ,zeytinyağı, badem yağı,hint yağı, bıldırcın yumurtası , bemiks ampül Gerçi saçlarım oldukça uzun ama yine de daha uzun olsun istiyorum .
keske beraber atlatabılsenız senden uzaklasmasa boyleebu sekılde senı uzuyo daha kotu degılmı hem madden kotuyken bıde manevı kotu oluyo aslında dogru bısı degıl yaptıgı.. sen stres yapmamaya calıs dıcemde zor su durumda
vuuuuuww maşalllaaahh kusumm doldurmussunben hınt , tatlı badem yagı ve bemıks yaptım balçık gıbı oldu kafam aycangul aksama dogru yıkıcam ogleden sona bı saat daha var onuda ıcıne alsın dedı benmde ısım yok nasılsa dıye yıkamadım aksam 6 gıbı falan yıkıcam işte ama hıc rahat uyuyamadım bılıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?