Aynen bende hiç rahat uyuyamadım boynum düşmüş yastıktan . Tutulmuş bi de yaBen de 5 gibi yıkarım ya
İŞTE UZAKLAŞIYOR YA ARTIK(( BENDE EN SONUNDA GÖRMEDİĞİ İNSANLARI GİTSİN GÖRDÜN DEDİM BARİ BAŞKA SEYLER KONUSURLAR Kİ KAFA ÖLE DAĞILIR ANCAK..
hatta çok sinirlendim ÖLE ARAMICAM ARAMA 12DE DİYİŞİNE CUMARTESİ PAZAR HİÇ ARAMAYALIM BİBİRİMİZİ DEDİM TAMAM ONA DESTEĞİM AMA BU KONUDA BEN COK ÜZÜLÜYORUM KİMİNLE NEREYE GİDİCEK CMT.PAZAR DİE MADEM 2 GÜN ARAMAYALIM HİÇ DED,M SENBİLİRSİN DEDİ((((( NORMALDE DURAMAYIZ AMA İŞTEİNAT ETCEMO GÜNLER ODA ZATEN İYİDEĞİL HELEDE YANNDA BİRİLERİ OLDUKÇA OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF NAZLIM ÇOK ZOR SÜRECTE VE BU 2MİZE SINAV EMİNİM SINAMA SINAVI
kıyamammmmmhersey cicik saçlar için kuşum bu yolda herseye katlanıyoruz
öyle valla canım ıns asarsınız bu durumuda ama sana bı tavsıye normalındede bole arkadaslarıyla gorusmesıne falan karısma kesınlıkle bı ılıskıyı en cok yıpratan seylerden bırısı bu, biz ınan hıc karısmayız sadece gec kalmama konusunda uyarırız bırbırımızı cunku ben aklım takıkken uyuyamam oda aynı sekılde, bıde cogu arkadaslarımız ortak oldugu ıcın cogu zamanda dısarı cıktıgımızda beraber oluyoruz. Sende arkadaslarına zaman ayır oda ayırsın konusucak seylerınız olsun anlatıcak seylerınız olsun, konuscak bısı kalmayınca ılıskıde sadece kavga oluyo kavga oldukcada bırbırınden uzaklasıyo ınsanlar. bu sadece sevgılı olarak degıl arkadaslardada boledır kıskanc arkadaslar vardır onla konusma benden baskasıyla gezme falan dıyeen en sonunda arkadaslık bıter vee hayata yenıden donmus gıbı olursun.
YA KARIŞTIM İŞTE O KARIŞMAZ BANA he bende pek kimseyle görüşmem çünküü..
ama işte şimdi ben cekiyorum kimseyle görüşmeyince o kıza bile demek gitmek çare oldu istedi çünkü demekki kafası cok kötü anlıyorum ne yapıcagını bilmiyor bi oraya giderim dedi sonra arkadaslarla 2-3 e kadar gezeriz dedi rahatlıcam bu h.sonumu onlara ayırdım dedı ama bilmiyorum o kız burayada gelebilir buda gidebilir arkadaslarıyla nebiliyim buna taktım ama trip yapamam çok kötü patlar çünkü ...ben ark.en gec 1e kadar derdim 12de evde olurdu amaaylardır gitmiyor hiiiiiiiç evden işe işten dükkanaama içim hiç rahat değil ama onun biraz rahatlamaya ihtiyacı var hatta epeyce..ama kız hariç herkese tamamım ama inş.engel çıkar yaaaauff nazlım uffff
eger cıkınca rahatlıcana ınanıosa cıksın engel cıksın dıye dua etmee kızz rahatlasın bırakk
peki tmm yaa ama benim içim hiç rahat değil canm yaa
bıçaklarım elime ulaştı iyi hoş kaliteliler ama ben ahşap istiyordum ne olucak şimcik bana siyah geldi özellikle sölemiştim babam bile ahşap daha hoş durur diyor yani bende öle istiyordum siyahta hoş gerçekten sil duruyor ama ben ahşap istiyordum
20..... numaralı siparişimde de belirttiğim gibi 2 tane mail atmıştım ahşap standlı diyorum diye özellikle sölemiştim ve tahmin ettiğim gibi siyah stand yollamışsınız ben bunu ahşabıyla değiştirmek istiyorum
şimdi ahşap stokta yoktu sakın demeyin yani stokta olmayan birşeyi satamazsınız dimi o zaman iade yapıcaktınız ben ahşap standlı istiyorum bilginiz olsun
bu mailide attım yani kafa göz dalasım var biliyordum ki bunun olcağnı yani zorla mail yağmuruna tuturacaklar beni
Gizim hangi site bu söylediğin . Bu aralar iyice saçmaladı bu alışveriş siteleri ya :26:
canım evimister sitesi hemen mailime döndüler
....kodlu siparişinizle ilgili sorun ilgili birime iletilmiştir,size teslim edilen yanlış ürünü Faturada yer alan adresimize karşı ödemeli olarak göndermeniz halinde belirtmiş olduğunuz ahşap standlı ürün ile değişiklik yapılarak tarafınıza yenisi gönderilecektir.
Bu hatadan dolayı özür diler,anlayışınız için Teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
nilim bu genel müdürün ismi onurmu gelince dönsene bana bana maili atan o olduda neyse siyahta iyidi ama ahşap istiyorum alıcaklara sölim şimdiden çok kaliteli birkere o demir bıçaklar iz yapmıyo parmağımı basıyorum saniyede iz yok oluyo çok keskin bıçaklar ayrıca
slm cnm nberrr
kuzum genel müdürn adını hatırlamıorm söledi de unuttum yaw:) bu gün de aradılar beni iadem olmus bankadan bekliorm nevresm ellernde varmıs ama ben sinirden iptal etmiştm zaten kargoya verilmeden, smdi indrmle fiyatından alabilirsiniz diolar ama hiç güvenm yok inanki:) çok istiorm aslında o deseni bende
günaydın kızlarrrrr
gizşm gönderdm nie öle bişi yapmıslar ya konusamıcaz yakında(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?