'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

merhaba hanımlar. gördüm de bi bakayım dedim meraktan:)

benim de bu akşam kınam yarın akşam düğünüm var. nikahım oldu zaten. darısı başınıza diyorum:))

şükür iyiyim bebeğim ama işte bakalım şu h.sonunu atlatsam çok iyi olcak çünkü gerilmeye başladım ve biran önce geçsin ama yaa:18:

gecer balım yaa takma kafana bosver inan taktıkca kendimizi uzuyoruz biraz hayatı akısına bırakmak lazım... sen de o da biraz kendi halinizde takılın valla bak ilişki için lazım böle seyler arada

hava soğuk ya sanırım ondan bende hiç yataktan çıkmak istemiyorum tatlımm yaa :26: iyiyim bende iş güç koşturmaca devamm

aynen bende oyleyim yaaa hep uyuyasım var sen napıosun haftasonu bakimm

benim de bu akşam kınam yarın akşam düğünüm var. nikahım oldu zaten. darısı başınıza diyorum:))

aminnnnnnnnn yahu biz ne zaman dicez acaba böle yarın dugunum var kınam var diye su buz gibi havalarda kocişime sarılıp uyumak istiyorum yaa cok mu

önemli hemde çok bi konu ama ben kötü oluyorum aklıma geldikçe zaten yaa ilk defa uff

ben konuya önemsiz demek istemedim canım.. bana geriliyorum eski sayfaları oku kbakma dediğin için önemli değil dedim..

Allah mutluluğunuzu daim etsin..

ben konuya önemsiz demek istemedim canım.. bana geriliyorum eski sayfaları oku kbakma dediğin için önemli değil dedim..

anladım güldenim tamm..
çağlam valla bilmiyorum kızkankası sinirmi bozar böle şey tamam 11 yıllık aynı evde büyümüşler yatmıs kalkmıslar ama bensiz görüşmesin diyorum ama neyse görüşsün bişi demiyorum(

evdeyim tatlım yaa belki kuzenime giderm

ayy yeni gördüm burayı ben yaa benide alın bari aranıza :))
allah nasip kısmet ederse bende 2013 geliniyimmmm

amn canım hayırlısyla inş.yaaa
Allah mesut etsin nildevrim ne güzel..kaç yasındasın?ne kadardır birliktesiniz?

teşekkür ederim kızlar. inşallah sizlerde göreceksiniz bu günleri. dokuz yıldır birlikteyiz önceden iki yıllık da arkadaşlık var. 26yım eşim 30. ömrümün sonuna kadar benim küçüğüm olurmusun demişti yıllar önce bende evet demiştim. gayet ciddi başladı böyle işte. ilk aşkımdır kendisi. bende onun ilkiyim. dokuz yıldır ben onun küçüğüyüm o benim kıymetlim. nasipse yeni yıla da onunla başlıycam. bir de tesadfümüz varki ona bayılıyoruz. ikimizin de doğumgünü 1ocak ve bizim doğduğumuz saatler aynı ikimizde sabah altıbuçuk yedi arsı doğmuşuz. rabbim herkese bir eş yaratırmış ya dünyanın herhangi bir yerinde bi gün çıkarmış insanın karşısına. valla inanıyorum çok doğruymuş:)

ayy ne kaa güzell
darısı bizim başımızaaa inşallahh

çağlam valla bilmiyorum kızkankası sinirmi bozar böle şey tamam 11 yıllık aynı evde büyümüşler yatmıs kalkmıslar ama bensiz görüşmesin diyorum ama neyse görüşsün bişi demiyorum(

bosver canım gorussun sen de hiiiç belli etme ona bu tavrını biraz umursamaz gorun, kovalayan degil kovalanan ol her zaman

tamamen salma tabi ama arada böle umursamaz gorunmek cok işe yarıyo

ayy yeni gördüm burayı ben yaa benide alın bari aranıza :))
allah nasip kısmet ederse bende 2013 geliniyimmmm

hoşgeldin aramıza canımmmm eve tanıt bize kendini bakalım

nildevrim darısı bizlerede olur inşallah çok güzel yazdıkların çok duygulandırdı valla ne güzel şeyler yaşamızsın manevi birlikteliğini kağıt üzerine döküceksin helal olsun diyorum

selam kızlar nasılsınız

saoll tatlıımmm sen nasılsıınn??

selam canım hosgeldin iiyyiz sen nasılsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…