merhaba hanımlar. gördüm de bi bakayım dedim meraktan:)
benim de bu akşam kınam yarın akşam düğünüm var. nikahım oldu zaten. darısı başınıza diyorum:))
şükür iyiyim bebeğim ama işte bakalım şu h.sonunu atlatsam çok iyi olcak çünkü gerilmeye başladım ve biran önce geçsin ama yaa:18:
hava soğuk ya sanırım ondan bende hiç yataktan çıkmak istemiyorum tatlımm yaa :26: iyiyim bende iş güç koşturmaca devamm
benim de bu akşam kınam yarın akşam düğünüm var. nikahım oldu zaten. darısı başınıza diyorum:))
önemli hemde çok bi konu ama ben kötü oluyorum aklıma geldikçe zaten yaa ilk defa uff
ben konuya önemsiz demek istemedim canım.. bana geriliyorum eski sayfaları oku kbakma dediğin için önemli değil dedim..
Allah mutluluğunuzu daim etsin..
gecer balım yaa takma kafana bosver inan taktıkca kendimizi uzuyoruz biraz hayatı akısına bırakmak lazım... sen de o da biraz kendi halinizde takılın valla bak ilişki için lazım böle seyler arada
aynen bende oyleyim yaaahep uyuyasım var sen napıosun haftasonu bakimm
aminnnnnnnnn yahu biz ne zaman dicez acaba böle yarın dugunum var kınam var diyesu buz gibi havalarda kocişime sarılıp uyumak istiyorum yaa cok mu
gecer balım yaa takma kafana bosver inan taktıkca kendimizi uzuyoruz biraz hayatı akısına bırakmak lazım... sen de o da biraz kendi halinizde takılın valla bak ilişki için lazım böle seyler arada
aminnnnnnnnn yahu biz ne zaman dicez acaba böle yarın dugunum var kınam var diyesu buz gibi havalarda kocişime sarılıp uyumak istiyorum yaa cok mu
anladım güldenim tamm..
çağlam valla bilmiyorum kızkankası sinirmi bozar böle şey tamam 11 yıllık aynı evde büyümüşler yatmıs kalkmıslar ama bensiz görüşmesin diyorum ama neyse görüşsün bişi demiyorum(
ayy yeni gördüm burayı ben yaa benide alın bari aranıza :))
allah nasip kısmet ederse bende 2013 geliniyimmmm
amn canım hayırlısyla inş.yaaa
Allah mesut etsin nildevrim ne güzel..kaç yasındasın?ne kadardır birliktesiniz?
ben konuya önemsiz demek istemedim canım.. bana geriliyorum eski sayfaları oku kbakma dediğin için önemli değil dedim..
Allah mutluluğunuzu daim etsin..
teşekkür ederim kızlar. inşallah sizlerde göreceksiniz bu günleri. dokuz yıldır birlikteyiz önceden iki yıllık da arkadaşlık var. 26yım eşim 30. ömrümün sonuna kadar benim küçüğüm olurmusun demişti yıllar önce bende evet demiştim. gayet ciddi başladı böyle işte. ilk aşkımdır kendisi. bende onun ilkiyim. dokuz yıldır ben onun küçüğüyüm o benim kıymetlim. nasipse yeni yıla da onunla başlıycam. bir de tesadfümüz varki ona bayılıyoruz. ikimizin de doğumgünü 1ocak ve bizim doğduğumuz saatler aynı ikimizde sabah altıbuçuk yedi arsı doğmuşuz. rabbim herkese bir eş yaratırmış ya dünyanın herhangi bir yerinde bi gün çıkarmış insanın karşısına. valla inanıyorum çok doğruymuş:)
çağlam valla bilmiyorum kızkankası sinirmi bozar böle şey tamam 11 yıllık aynı evde büyümüşler yatmıs kalkmıslar ama bensiz görüşmesin diyorum ama neyse görüşsün bişi demiyorum(
ayy yeni gördüm burayı ben yaa benide alın bari aranıza :))
allah nasip kısmet ederse bende 2013 geliniyimmmm
ayy ne kaa güzell
darısı bizim başımızaaa inşallahh
nildevrim darısı bizlerede olur inşallah çok güzel yazdıkların çok duygulandırdı valla ne güzel şeyler yaşamızsın manevi birlikteliğini kağıt üzerine döküceksin helal olsun diyorum
selam kızlar nasılsınız
nildevrim darısı bizlerede olur inşallah çok güzel yazdıkların çok duygulandırdı valla ne güzel şeyler yaşamızsın manevi birlikteliğini kağıt üzerine döküceksin helal olsun diyorum
selam kızlar nasılsınız
hayırlı cumalar kızlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?