günaydın gelincikler
günaydın yağmur nasılsın?
kızlar birazdan yine hazrlanmaya başlıcam her gün bakırköye taşınır oldm dünkü tatilm de iptal oldu zaten pazara neyseki tatilm aşkımın yanna gidiormmmm
annesi hamurişi yapcakms sabah kahvaltısına bide hediye almıs bana kayınvalideciğimmm
selamm kızlaarr ben geldiimmmnasılsınız?? ne var ne yok görüşmeyelii?? özledmki ben sizi :26:
a.s gülden iyiyim ben sen nasılsın?bende 6 gün falan girmedim doğru özledik yaa
iyiyim tatlım yaa sanrırım bu yılsonu olayı bizi ayrı düşürdü neyseki bitiyoo.. ee kızlar napıyosunuz yılbaşında bakalım
hiçbirşey evdeeeeeeeee hiç girme o konuya boşwer
selam milleeeeeett
çağla'cımm nasılsınn?? ne var ne yok??
aynen bende ölee canımm.. azcık gözattım sayfalara erkek arkadaşın arkadaşlarıylamı çıkıcak noldu çözebildinizmi aranızda :26:
nasılsın bakalım canımmm
iyiyim canımmm ne olsun iş güç uyukuya doyamadım yine bu sabah
sen nasılsınnn bakalımmm
ya o yılbası kutlamaz asla..ama erkek arkadaşlarıylamı kız kardesı yanı kankasıylamı gezerler bilemem cmt.pazar aramıcam nasıl olcaksa bilmiyorummmmmm çok gerginim ama bilmiyorum
hava soğuk ya sanırım ondan bende hiç yataktan çıkmak istemiyorum tatlımm yaa :26: iyiyim bende iş güç koşturmaca devamm
insan gerilmezmiii hiç ben duramazdım aramadan illaki bi bahane bulurdum.. :44::44: sormadınmı kimlerle takılıcan nereye gidiceksiniz falan diye.. :26::26:
iyiyim canımmm ne olsun iş güç uyukuya doyamadım yine bu sabah
sen nasılsınnn bakalımmm
yaaa aman bunalım da o ve sees çıkarmıcam ben okumuşundur yazdım ben birşeyler...
arkadaslarla dedi kimin olduğunu sölemedi geriye git bak canm geriliyorum yazarken k.bakma((
anladım tatlım önemli diil istersen kapatalım konuyu başka şelerden konuşalım üzülme senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?