anladım nediyim o zman hakkınızda hayırlısı olsn sibelcim..
bende pastayım çağlam ama şuanda mutsuz pastayım hiç tadım yokturrrrr..
benim haberim vardı en son işyerinde giremiyor pek
teşeküür ederimm de sende bu konuya ön yargıyla yaklaşanlardanmısın
sen kendini mutsuz etmesene ama ballı pasta yaaa, gercekten bak sen kendine böle sorun ettikçe bu meseleyi daha cok buyuyecek içinde
bunalım zamanları cok fenadır, suan biraz kendini dinlemeye ihtitacı var bence seninde var, bir an olsun cıkar artık onu aklından akısına bırak balım
yerinde olsam arkadaslarımı arardım ben de program yapardım
uykum var uykummmuyumak istiorum yaaaa :95:
pastaaaaamm bizim dier coplunun sesi cıkmıooo hiç naptı yaaa iyi mii hasta falan diil dimi
önyargı demiyelim de cnm evet ben bu olaya çok karşıyımdır aslında ama olmuşa çare yok dimi herkesin hayatı sen neden böle bişi yaptın peki 1 haftalıkken madem aılen katı nasıl cesaret yani?biraz şaşırdımdua etmelisinki söz olmuş inş.yarıda bırakmaz çünkü çok çabuk gelişmiş 4ayda sibelcim
ınanırmısın yagmur zamanında ben cok buyuk konusmusum demekkı cevremdekı ınsanlara bende tepkılıydım
cok karsıydım ama ınan okadr tepkılıyken karsıyken nasıl oldu bıttı ben anlam veremedım gunlerce agladım zırladım
o adam sözü bile yapmayabılırdı cekıp gıdebılırdı ama zaman ıstedı benden hersey guzel olcak dedı ve gunden gune
onunlaa cok mutluyum ınan yaptıgım hata bıle aklıma gelmıo
allah kımseye yasatmasın yınede
yaaaaaaa hiç yılbaşıı heycanım yooooookkkbirii bana hayat enerjımıı gerii veriiiisssnnnnnn
daha güzel günler sizlerin olsun kızlar. biz çok sıkıntılar çektik. allah kimseye çektirmesin. dilerim daha güzellerini yaşarsınız siz
o zaman tel.eline alll direk aşkını ara nediyim ki başka:26:
bu aksam kınası olan arkadas sensın sanırım diiimiiiAllah tum zorlukların sefasını sürmekk nasip etsin canımmmm
iş adamı oldu benim sevgiliciiimmo müsait oldugunda arıyoo ancaaakkk yarın belki gelir heycanımmm daha umudumu yitirmedim hala umudum var
hmm görevi ne oldu cnm şimdii??tatili ne gün bilmiyormu?
benımde uykuuum var pastaamm yaaacoplu iyi kusum bugun boynu bıraz kotuydu dün ya, üşüttü heralde haftaiçi gidicek doktora inş aksatırsa copluycam onuu sıcak tutucak ıns gecer kısa zamanda
yenı acılan bı otelde basladı canım eleman eksık oldugu ıcın bı sure ızınsız calıscak ama yarın aksam 9da cıkıcak ısten
valla ben geniş geniş takılıyorum. kuaföre gitmiyorum zaten kuaförüm kuzenim. ben sade sadeyim. kasmaya gerek yok. kociş böyle seviyo:)) herkes koşturuyo benim yerime zaten
geçmiş olsun dileklerimi ilet pastama
benim heyecanımı da aksamki işler alıp goturuyo yaaa akşam aşkımla gorusmek istiorum ama pazartesi yetişmesi gereken işler var napcam ben :26:
valla ben geniş geniş takılıyorum. kuaföre gitmiyorum zaten kuaförüm kuzenim. ben sade sadeyim. kasmaya gerek yok. kociş böyle seviyo:)) herkes koşturuyo benim yerime zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?