'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende pastayım çağlam ama şuanda mutsuz pastayım hiç tadım yokturrrrr..
benim haberim vardı en son işyerinde giremiyor pek

sen kendini mutsuz etmesene ama ballı pasta yaaa, gercekten bak sen kendine böle sorun ettikçe bu meseleyi daha cok buyuyecek içinde

bunalım zamanları cok fenadır, suan biraz kendini dinlemeye ihtitacı var bence seninde var, bir an olsun cıkar artık onu aklından akısına bırak balım

yerinde olsam arkadaslarımı arardım ben de program yapardım

teşeküür ederimm de sende bu konuya ön yargıyla yaklaşanlardanmısın

önyargı demiyelim de cnm evet ben bu olaya çok karşıyımdır aslında ama olmuşa çare yok dimi herkesin hayatı sen neden böle bişi yaptın peki 1 haftalıkken madem aılen katı nasıl cesaret yani?biraz şaşırdım dua etmelisinki söz olmuş inş.yarıda bırakmaz çünkü çok çabuk gelişmiş 4ayda sibelcim

ya benim ailem izin vermez zaten yarın 3e kadar çalışıyorum ama pastam dinlesin kendini de illa kız kardesı kankasıylamı kafa dagıtılır o kızın beynını dagtcam en sonunda yaa uffff gitsin sevgilisiyle baslıcam abisine yani benimkine tutturmus abi abi off kendime hakim olamıyorum ama yaa ben yine hersne yaptıgımız gibi b.köye gidip yemek yiyip sahile yürümek istiyorum hiçbişi olmasa bile yanında olıyım yaaolmıcaksamda oda sadece erkek ark.olsunnnnnnnn neyse sizide sıkmım daha fazla canlarım ama konustukca sinir oluyorumm

uykum var uykummm uyumak istiorum yaaaa :95:

pastaaaaamm bizim dier coplunun sesi cıkmıooo hiç naptı yaaa iyi mii hasta falan diil dimi

benımde uykuuum var pastaamm yaaa coplu iyi kusum bugun boynu bıraz kotuydu dün ya, üşüttü heralde haftaiçi gidicek doktora inş aksatırsa copluycam onuu sıcak tutucak ıns gecer kısa zamanda

ınanırmısın yagmur zamanında ben cok buyuk konusmusum demekkı cevremdekı ınsanlara bende tepkılıydım
cok karsıydım ama ınan okadr tepkılıyken karsıyken nasıl oldu bıttı ben anlam veremedım gunlerce agladım zırladım
o adam sözü bile yapmayabılırdı cekıp gıdebılırdı ama zaman ıstedı benden hersey guzel olcak dedı ve gunden gune
onunlaa cok mutluyum ınan yaptıgım hata bıle aklıma gelmıo
allah kımseye yasatmasın yınede

doğrudur cnm nediyim bilmiyorum inş.hep mutlu olursunuz.
amin..

daha güzel günler sizlerin olsun kızlar. biz çok sıkıntılar çektik. allah kimseye çektirmesin. dilerim daha güzellerini yaşarsınız siz

valla ben geniş geniş takılıyorum. kuaföre gitmiyorum zaten kuaförüm kuzenim. ben sade sadeyim. kasmaya gerek yok. kociş böyle seviyo:)) herkes koşturuyo benim yerime zaten

benımde uykuuum var pastaamm yaaa coplu iyi kusum bugun boynu bıraz kotuydu dün ya, üşüttü heralde haftaiçi gidicek doktora inş aksatırsa copluycam onuu sıcak tutucak ıns gecer kısa zamanda

geçmiş olsun dileklerimi ilet pastama

benim heyecanımı da aksamki işler alıp goturuyo yaaa akşam aşkımla gorusmek istiorum ama pazartesi yetişmesi gereken işler var napcam ben :26:

valla ben geniş geniş takılıyorum. kuaföre gitmiyorum zaten kuaförüm kuzenim. ben sade sadeyim. kasmaya gerek yok. kociş böyle seviyo:)) herkes koşturuyo benim yerime zaten

aa olur mu kalk git süslen azcık sende en önemli gününden biri yaa bende aşkıma kavusmak istiyorum artıkk hep yanyana olalım bu sorunlara gülelim artık yaaaaa

geçmiş olsun dileklerimi ilet pastama

benim heyecanımı da aksamki işler alıp goturuyo yaaa akşam aşkımla gorusmek istiorum ama pazartesi yetişmesi gereken işler var napcam ben :26:

ahh pastam benim bende 1 hafta olcak nerdeyse görmediim yarın gorcem artık siz napıcaksınız balım yarın beraber olabılıcekmısınız

bende senın gıbı olucaaam galba canım cunku annem kuaför ohh en guzelı sade guzellık zateenn kocişte seviyoosa gerisi önemli değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…