sağolasın. allah sizlere uzun ömür versin
sağol canım...........
güzel şeylerden bahsedelim böyle güzel bi günde dimi?? ee gelinliğin nasıll?? fotoğraf koyarsın düğününden kınandan dimi?? bizlerde görürüz
amiin canım, perisi için mutlu olduğundan eminim Allah sabır versin.
ne güzel senelerdır bırlıktesınız bizde evlenicemiz zaman 6 seneyi doldurmuş olucaz Allah'ın izniyle , bi ömrü beraber geçirmek nasip olsun hepimizeee
kocem bırakırsa koycam canım. gelinliğimi pronoviastan aldım. kına gecesi için ekstra kıyafet almadığım için kuaför masrafım da olmadığı için en iyi gelinliği isterim dedim. kocem de feda olsun hepsi dedi:))
doğrudur cnm nediyim bilmiyorum inş.hep mutlu olursunuz.
amin..
teşekkür ederimm cnmm hepimizz ölee .:)
kendımı kötüü hıseettm ama dırek böle bı muhabbetle gırmek ıstemezdmmm
kocem bırakırsa koycam canım. gelinliğimi pronoviastan aldım. kına gecesi için ekstra kıyafet almadığım için kuaför masrafım da olmadığı için en iyi gelinliği isterim dedim. kocem de feda olsun hepsi dedi:))
bu arada kızlar ben psikoloğum. herhangi bir sıkıntınız varsa nacizane yardmcı olmaya çalışırım konu ne olursa olsun. özelden de yazabilirsiniz
inşallah izin verirrr.. pronoviasın tasarımları çok şık.. çok güzel olucaksın desene
canım az cok anlasılıyo konu , önemlı olan aramızda olmann ne yasadıgın değillhoşgeldin aramızaaaaaa
prensesler bile kıskanırr
nildevrimcim yasın kac senin ve eşinin?
ben 26 eşim 30 canım
bi sorunumuz olursa tabiki yazarım cnm ki sorunum var ama işte amaan..
balayına nereye gidiyorsunuz kaç gün?
işbaşı diyorum da benim işim rahat özel çalışıyorum çünkü. üç gün çalışıyom sadece:)))
ahh pastam benim bende 1 hafta olcak nerdeyse görmediimyarın gorcem artık siz napıcaksınız balım yarın beraber olabılıcekmısınız
ay kıyamam sana pastam yaaaayarın acısını cıkarınnn
goruscez tabiki inşallahhhaksam teyzesinin kızının evine gidicez onlar davet etti tabi ben işlerimi bitirebilirsem
toplantıdan cıktım moralim bi bozuk zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?