'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağolasın. allah sizlere uzun ömür versin

amiin canım, perisi için mutlu olduğundan eminim Allah sabır versin.

ne güzel senelerdır bırlıktesınız bizde evlenicemiz zaman 6 seneyi doldurmuş olucaz Allah'ın izniyle , bi ömrü beraber geçirmek nasip olsun hepimizeee

güzel şeylerden bahsedelim böyle güzel bi günde dimi?? ee gelinliğin nasıll?? fotoğraf koyarsın düğününden kınandan dimi?? bizlerde görürüz

kocem bırakırsa koycam canım. gelinliğimi pronoviastan aldım. kına gecesi için ekstra kıyafet almadığım için kuaför masrafım da olmadığı için en iyi gelinliği isterim dedim. kocem de feda olsun hepsi dedi:))

inşallah hiç bir sıkıntı yaşamazsınız da benim gbi olsun bitsin demezsiniz keyfle geçer her hazırlığınız inşallah. hepiniz için söylüyorum kızlar:))

inşallah izin verirrr.. pronoviasın tasarımları çok şık.. çok güzel olucaksın desene

teşekkür ederimm cnmm hepimizz ölee .:)
kendımı kötüü hıseettm ama dırek böle bı muhabbetle gırmek ıstemezdmmm

canım az cok anlasılıyo konu , önemlı olan aramızda olmann ne yasadıgın değill hoşgeldin aramızaaaaaa

prensesler bile kıskanırr

bu arada kızlar ben psikoloğum. herhangi bir sıkıntınız varsa nacizane yardmcı olmaya çalışırım konu ne olursa olsun. özelden de yazabilirsiniz

kızlar ya ben pek giremiyorum umarım herkes iyidir eve gidince okurum

bugün çekilişte arkadaşım bana çok cici tantitoni tepsi ve üçlü büyükten küçüğe kahvaltılık almış beyaz kaseler çok şirin fotolarını çeker eklerim ki bende ona o tantitonideki kardan adamlı tepsiyi alacaktım bende 2 hediye oda 2 hediye aldı arkadaşım kızdı bana ki ablam o benim bana herbirşeyi alıyor esirgemiyor mutlu etti beni hep hediyeler geliyor mutluyum

yılbaşında evdeyim 4 senedir ilk kez evde olcam bakalım hiç planım yok babam eve ışıklar almış yanıp sönüyo çok cici belki kuzenler gelir kalabalık oluruz bizimkiler öyle seviyorlar

2 ocak yıl dönümüz 5. yıl evlenirkende 7 8 yıl bitmiş olcak nildevrim biraz seninki gibi olucak canım inşallah çok mutlu olursun ki anlllatığınıa göre de mutlu bir insansın senin mutluluğunla çevrendekilerinde mutlu olmasını diliyorum

ahh pastam benim bende 1 hafta olcak nerdeyse görmediim yarın gorcem artık siz napıcaksınız balım yarın beraber olabılıcekmısınız

ay kıyamam sana pastam yaaaa yarın acısını cıkarınnn

goruscez tabiki inşallahhh aksam teyzesinin kızının evine gidicez onlar davet etti tabi ben işlerimi bitirebilirsem

toplantıdan cıktım moralim bi bozuk zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…