ee daha ne istiyorsun işte yanında olcak işte sende ya nazlım yolucam seni hee sinirimi senden çıkarcam heeeeeeeeeeeeeeeeee
aa olur mu kalk git süslen azcık sende en önemli gününden biri yaa bende aşkıma kavusmak istiyorum artıkk hep yanyana olalım bu sorunlara gülelim artık yaaaaa
benım sıkıntım o degıl yaaa eskıdenn yenıyıl heycanı olurdu içimmdee ama o yoookk
ahh pastam benim bende 1 hafta olcak nerdeyse görmediimyarın gorcem artık siz napıcaksınız balım yarın beraber olabılıcekmısınız
bende senın gıbı olucaaam galba canım cunku annem kuaförohh en guzelı sade guzellık zateenn kocişte seviyoosa gerisi önemli değill
hazırım kız ben. gittik foto çektirdik. bindallı giydiğim için kocişim fotoğraf istedi böyle. o yüzden gittim iki poz verdim çiçek böcek içinde. sadece makyajımı tazeliycem akşam o kadar zaten makyajım hep bana ait yarında öyle olacak. zaten evde minik bi kına olacak. büyük bişey değil. ben düğün bile istemedim. ama yılbaşına geldi diye parti yapalım dedik işte. yemekli içkili falan olacak aşırı kalabalıkta olmayacak
aynen öyle valla. yarında çok doğal olcam. adam beni doğal görünce perimisin diyo:)) gelinliğimi de hiç görmedi. o yüzden yarın daha bi başka bakacak. aşırı düşkün bana zaten:))
hadi cnm ohh ne güzel yaa valla ağlıcam ama çok duygulandım
diyelim bende öle derdim ama şimdi hiç düşmüyorr hiç banada ine çok düşkün olsun yine ya yine bana ben sana boşuna aşık olmamışım desin yaa nerde kaldı o günlerr
benim hüngür hüngür ağlayacağım kesin. annesiz olunca insan tabiri caizse koyuyo böyle günler
aaaaaa kır kafasını. al karşına konuş niye öyle yapıyo
çocuk değiliz ondan olabilir mi sence bende de yok:44:
aynen öyle valla. yarında çok doğal olcam. adam beni doğal görünce perimisin diyo:)) gelinliğimi de hiç görmedi. o yüzden yarın daha bi başka bakacak. aşırı düşkün bana zaten:))
geçen senede cocuk degıldım ama cok heycanlıydımcocuklukla alakası yok bence yarın olsun hele ne giycem telaşına düşerim heralde
maşallaahh sizee nazar değmesiiiinnnnngelinlik süpriz olsun zaten bende göstermicem gelinliğimiii
bende olsam çok ağlarım ama şöyle düşün sana düşkün kocanla bir ömür yaaaaaa
ay yine ben duygusallaştım kızlar yaa
yarın süslenmekten telaşa girersin saat 8e doğru daha bi telaş olur sende ne güzel bebeğim...
o olmasa biterim zaten. gözümü onda açtım ben. dokuz yıllık aşk dile kolay. öncede vardı tabi hisler ama kabulenemedik sanırım. o yüzden iki yıl geçti arkadaşça. ben ona hala ilk günki gbi aşığım. onun bana bakışından onun için de bişey değişmediğini anlıyorum. nikahımız kıyıldığında ağladı adam düşünebiliyomusun. koca adam beni öptüğünde titriyodu. ölürüm ben ona yaaaaa:))
gerçekten mi ne güzel
valla gerçek. şok olmuştum. annemi kabettiğim için daha bi düşkün bana sağolsun
sağolasın. allah sizlere uzun ömür versin
Başın sagolsun canım.
valla gerçek. şok olmuştum. annemi kabettiğim için daha bi düşkün bana sağolsun
başın sağolsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?