• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Benim kaç metreydi bilmiyorum ama baya uzundu. Ben fotoğraf çekiminde bir de ilk dans esnasında kullandım, sonra çıkardım. Düğün boyunca kısa duvak vardı. Güzel seçim tebrik ederim canım :16:

Hemde çok afilli duruyor, hiç düşünme, sırt detayın illa ki fotoğraflarda vurgulanır, ama uzun duvakla harika kareler çıkacaktır ortaya. Ben daha albümümü almadım, henüz hazır değilmiş. herhalde 1-2 haftaya hazır olur. Sadece albüm fotoğraflarını seçmeye gittiğimizde gördüm çekilen resimleri gerçekten çok güzeldi. O yüzden fotoğraf çekiminde uzun duvağı tek geçerim.
benim fotoğraf çekimlerimde yere oturdum çimlere, duvağımı yaydılar, duvağımın üzerine de eşim oturdu elinde gitar bana şarkı söyledi
:9:

sırtımda diil nilim detay eteklerimdeee:21::21::21::21:

:9::9:

Ayy ne güzel Diloşum yaa :16:

darısı sana olsun tubimmm :16::16::16:

ah canım beniimmm ne güzeldir eminim severim seniiiii:29::29::29: her gün daha da güzel daha da özel gözükecek gözüne yaşayan bilir :34::34:

oyy heyecanlandırma benii :32::32::32::32:

hayırlı berektli mutlu haftalar herkese:16:

merhaba antibiyotikkk :3::3::3:

Selam kızlar :3: ben geldim.

topiyi şöle göz attım okudum da ohh ohh bizim sezon kızlar evleri eşyaları dizmiş bile :32:

Bizde kına 12 nisan bursa da, Düğün 19 nisan sivasta.

Evimiz istnbulda olacak evi daha yeni tuttuk istinyede, çünkü eşyam martta gidecek evime.
Mobilyalarım tamam. beyaz eşyalar tamam. Evin boyası bitsin temizlik yapacam mobilyalar mart başında teslim olacak beyaz eşyalar bu ayın sonunda gelecek. Salon mutfak ve yatak odası halım hazır aldık. Bir boş odam ile evin kare antresi var orası için halı alıcam. Tülleri daha halletmedim modellere baktım kafamda bir fikir var ama halletmedim evin boyası fln bitsin dediğiniz gibi eşya giderken tülleri halletmiş olmam lazım eşya eve girince boş cam olmaz. mutfağıma zaten zebra storlardan düşünüyorum tek camı ve balkon kapısı var zebra stor alcam hem güneşlik hem tül olmasın zebralar da ikisi bir arada ya.
Zaten kocişim de martın 10 una kadar şuan kaldığı evden çıkmak zorunda iki yere kira ödememek için evimizde kalacak :16:

Gelinlik işini ise ocağın 19unda istnbula gelmiştim hasret modaya gittim fatihte oradan hallettim.
7 martta provam var. :21:

DAmatlık daha bakmadık.

Benim çeyizliklere gelince ufak tefek günlük malzemelerden eksiklerim var .
Bir de hala ütü alamadım sizce kızlar önerinizvar mı hngi markanın hngi modelini almalıyım? fikir verin.

Bu haftaiçi de bursa kapalı çarşıya gidip sandığımı alacağız :32:

Son düzenleme:
Back
X