ooy oyy ne güzeelllbizde inşallah düğünün ertesi günü gece yola çıkıcaz balayımız için
hemen gelsin o günler hayırlısıyla yaaa
![]()
Bizde düğünün ertesi sabahı uçuyoruz
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooy oyy ne güzeelllbizde inşallah düğünün ertesi günü gece yola çıkıcaz balayımız için
hemen gelsin o günler hayırlısıyla yaaa
![]()
Benim kaç metreydi bilmiyorum ama baya uzundu. Ben fotoğraf çekiminde bir de ilk dans esnasında kullandım, sonra çıkardım. Düğün boyunca kısa duvak vardı. Güzel seçim tebrik ederim canım
Hemde çok afilli duruyor, hiç düşünme, sırt detayın illa ki fotoğraflarda vurgulanır, ama uzun duvakla harika kareler çıkacaktır ortaya. Ben daha albümümü almadım, henüz hazır değilmiş. herhalde 1-2 haftaya hazır olur. Sadece albüm fotoğraflarını seçmeye gittiğimizde gördüm çekilen resimleri gerçekten çok güzeldi. O yüzden fotoğraf çekiminde uzun duvağı tek geçerim.
benim fotoğraf çekimlerimde yere oturdum çimlere, duvağımı yaydılar, duvağımın üzerine de eşim oturdu elinde gitar bana şarkı söyledi![]()
Ayy ne güzel Diloşum yaa![]()
ah canım beniimmm ne güzeldir eminim severim seniiiiiher gün daha da güzel daha da özel gözükecek gözüne yaşayan bilir
![]()
hayırlı berektli mutlu haftalar herkese![]()
sırtımda diil nilim detay eteklerimdeee
darısı sana olsun tubimmm
oyy heyecanlandırma benii
merhaba antibiyotikkk![]()
EE ben sırt detayını nereden uydurdum o zaman![]()
nilll benim gelinliğin arkası detaylı zatenn o yüzden tam belimde biten bi duvak istedimm
ve aynen senin düşüncen gibi foto çekiminde afilli duracağını düşünüyorumm
ayy kameraman salon diince heyecan yaptım yineeeee![]()
bende gelinlik bakmak istiyorum ki artıkkkkkkgelsin o günlerrrrr
![]()
Böle dersen sırt anlarız kızan![]()
![]()
darısı sana olsun tubimmm![]()
bende gelinlik bakmak istiyorum ki artıkkkkkkgelsin o günlerrrrr
![]()
EE ben sırt detayını nereden uydurdum o zaman![]()
Böle dersen sırt anlarız kızan![]()
![]()
gelinlik sadece sırttan mı oluşuyokineeeeee
arkası demişim iştee aklımla oynadınızzzz![]()
Ya duvaktan bahsederken sen arka deyince, direk aklıma sırt geldi napayım :26::26:
koydum bilemmmm![]()
ben göremedimmmm
kaldırdım canım yaa :26::26:
nedeeendüğündaşımın gelinliğini merak ettim