Tahta kurusumu???

kikirikli

Canım kızım
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.748
183
363
İstanbul
4 senedir evliyim.Evlendiğimden beri kaşınıyorum:)Kızım var 16 aylık ve oda kaşınıyor.Şimdi kısaca olayı şöyle özetleyeyim.Oturduğum evin 2 odasının zemini tahta.Oturduğum oda mutfak ve antre beton.Tahta zemin olan oda yatak odası ve misafir odası.Bu sene yatak odasıyla misafir odasının yerlerini değiştim.

Evlendiğimden beri kaşınıyorum.Doktora falan gittik böcek olabilir veya gelin geldiğim yani şuan oturduğum yerin havasının yaramamış olacağını söyledi doktor.Kışın kaşınmıorum.Çünkü kışın oturma odasında soba var ve orada yatıyoruz.Yazın kendi odamıza geçtikmi ben başlıyorum kaşınmaya.Geçen sene kızımda da oldu kaşıntı.Bu sene 1 haftadır yine yatağımıza geçtik kızımda bizimle yatıyor.Yine başladı.Kocam da herhngi bir kaşıntı yok.Ben tahta kurusundan şüpheleniyorum.Çünkü dediğim gibi sadece o iki oda tahta.

Şimdi evsahibine söyledik.İlaçlatalım dedik.Sizce etkili olur mu.Çoğu kişi tahta kurusuna bir şey etki etmez diyor.Eşim olmaz sa taşınırız dedi inşallah ama açıkcası sanmıyorum.Sürekli oturma odasında yatarsak ta ne anlamı var büyük evde oturmanın.Şaştım kaldım...Sizce ne yapılabilir.Böyle bir durumla karşılaşan var mı???

canım sadece o odada kasıntı oluyorsa,dedgın gıbı tahta kurusu olabılır.

böcek ilaclama fırmasıyla hıc gorustunuz mu ?

canım sadece o odada kasıntı oluyorsa,dedgın gıbı tahta kurusu olabılır.

böcek ilaclama fırmasıyla hıc gorustunuz mu ?
Hayır ev sahibimiz araştırcam demiş.Tam anlamıyla dün bu konu kesinleşti...Biz geçen sene kendimiz ilaçladık.Ama faydasız olmuş demek ki.Kalıcı bir çözüm bulunabilse keşke....

Son düzenleme:
varya başlıgı tahta kursu okudum..
işte dedım bızım odun gıbı bır odun daha var..
sonra konuyu okuyunca benzerı olamayacagını anlamalıydım dedım kendı kendıme:)
bu arada en ıyısı taşınmanız bencede...

varya başlıgı tahta kursu okudum..
işte dedım bızım odun gıbı bır odun daha var..
sonra konuyu okuyunca benzerı olamayacagını anlamalıydım dedım kendı kendıme:)
bu arada en ıyısı taşınmanız bencede...

Çok isterseniz o konuda da ayrı bir konu açayım:)tek değilsiniz çünkü :) Güldürdünüz beni ama:))

bu tahta kurusu nasıl bişey yaa.. evimin küçük odasında geçen gün bi böcek gördüm çok küçük koyu renk sabit duruyo hiç hareket etmiyor. bugün de yerde bi kaç köşede gördüm üredi mi ne.. temizlik yaptım kaç kez ama halen var sizce nedir ? görsellere baktım ama tahta kurusuna pek benzetemedim

Back
X