Nedense argo kullanan birisi olduğun hissine kapıldım.
Eşin bundan hoşlanmıyordur büyük ihtimalle.
Tartışma sonrası nasıl davranacağından çok,tartışmamaya çalışmayı denesen ve tabii argo kullanmamayı...
Bende eşiniz gibiyim... Sinirim geçmeden eşim konuşmaya çalışırsa bir de hiç bir şey olmamış gibi yaparsa bunu daha da çok sinirlenirim... Neden biraz zaman tanımıyorsunuz eşinize sakinlesi için...
Bende eşiniz gibiyim... Sinirim geçmeden eşim konuşmaya çalışırsa bir de hiç bir şey olmamış gibi yaparsa bunu daha da çok sinirlenirim... Neden biraz zaman tanımıyorsunuz eşinize sakinlesi için...
Bende eşiniz gibiyim... Sinirim geçmeden eşim konuşmaya çalışırsa bir de hiç bir şey olmamış gibi yaparsa bunu daha da çok sinirlenirim... Neden biraz zaman tanımıyorsunuz eşinize sakinleşmesi için...
eşimle ilk zamanlarda ki problemlerimiz kalmadı şükür. herşey yoluna girdi. ama evlilik bu tartışmada olmadan olmuyor.
aramızda ki ufak problemleri çözmede yöntemlerimiz çoook zıt. alıngan bir yapısı olduğu için
darılacak birşeyler bulur mutlaka eften püften.
ama ben artık huyunu öğrendim uzatmamak için tamam cnm bida olmaz diyip sarılıyorum.
o ne yapıyor. domuşmaya devam ediyor.sarılıyor ama isteksiz öylesine.
sorduğum zamanda ne yapayım kızgınlığım hemen geçmiyor diyor. bende önce çok güzel alttan alabiliyorum. sakinim
ona adım attıkça karşılık alamayınca bu sefer ben sinirleniyorum zatan b...tan bi nedenden küsüyosun sonrada uzatıyosun diye.
hep böle oluyor ben ona kinlenmeye başlayınca o bana dönüyor. ama bu seferde ben ona karşılık veremediğim için olay büyüyor...
aslında yapmam gereken onun siniri geçene kadar onu sallamayıp beklemek ne de olsa gelecek diye ama susamıyorum da hazmedeiyorum da.
sizden ricam kendimi nasıl telkin edip rahatlaltabilirim.
Bizim evde roller tam tersi.
Ben sizin eşiniz gibiyim,ortada bir problem varken eşimin hiçbirşey yokmuş gibi davranması beni çok sinirlendirir.
Oyüzden ben size kavga anında eşimin ne yapması beni rahatlatır anlatayım ,belki işinize yarar.
''Tamam canım birdaha olmaz ''dedikten sonra hiç üzerine gitmeyin,biraz kabahatinizi biliyor gibi oturun,gerekmedikçe muhabbete girmeyin.
Yavaş yavaş eski halinize dönün.
bende zaman vermek istiyorum ama dedim ya cnm hazmedemiyorum. evet gerçekten hatalıysan susmasını beklemesini biliyorum. ama eşim o kadar küçük şeylere takılıyor ki hazmedemiyorum. ben bu tribi, surataı hak edecek kadın değilim diyorum.
Allah ım bu kadar benzerlik olur aynı benim eşim ve ben...Canım ben bu konuda artık eşim sakinleşinceye kadar yanına uğramıyorum ona hiç bişey demeden başka şeylerle ilgileniyorum bi süre sonra siniri geçince kendisi geliyo yanıma zaten..Sen de öyle yap tavsiye ederim.
Bende eşiniz gibiyim... Sinirim geçmeden eşim konuşmaya çalışırsa bir de hiç bir şey olmamış gibi yaparsa bunu daha da çok sinirlenirim... Neden biraz zaman tanımıyorsunuz eşinize sakinleşmesi için...
Aynen ben de yapamıyorum hiçbir sey yokmuş gıbı...Eşimden hemen gecsın ıstıyor cok sınır bozucu bir durum.Yap yap bir sey yokmuş gibi davran
Onlar hemen unutalım geçsin istiyorlar ama ben sorun konuşulup çözülmeden güllük gülistanlık mantığına dönemiyorum maalesef
ben evlı çiftlerin hangı konular yuzunden anlaşamadıklarını hep çok merak etmışımdır..
birde uzatarak bırbırlerıne küs kalmalarını sankı karşıda karısı kocası yokmuşda düşmanı varmış gibi davranmalarını anlayamıyorum çok garip:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?