o sıze ne taktı ???
o zaman takcaın sey bellı; yarım yada tam...
sen bılezık taktın dıe senı yere göge sıgdıramayacak degıller.
tamam hersey karsılıklı degıl ama annesı babası elıne al oglum sunu da sen gelınımıze tak dıe bı bılezık vs..verebılırlerdı yada ceyrek...
Gönlünüzden geçeni takın.
Ben birine değer görüp takmaya karar verdiğim şeyi ötekilerin takacaklarına göre değiştirmem.
Bekardı,annesi babası birşey takmadı vs..değil.
Kaynınıza,müstakbel geline hisseleriniz ne ise ona göre hareket edin derim ben.
kaynım bana karşı çok soğuk canım.
bi çift laf etmez benle.
yeni gelinde aynı.gidiyoruz evlerine ben yakın davranim diyorum o benden kaçıyo.
abovvv hıc sallama derım o zaman canım:teytey:
amannnn be güzelimmm yaaaa kaynin olmasinda baska kim olusa olsun... bir altin nekadar senin haberin varmi? heleki sen bilezik takmayi düsünüyorsun! vee hele hele türkiye gibi zor sartlarda gecinmek ve sen hatir gönül icin bilezik takcan öylemi? valla bisey demiyorum... bak sanirim bebisinde var, BUGÜNÜN YARINI BELLIMI bacim? ne garantimiz var yarin basimiza ne gelecegi! cok önemli bir derdin olur borclanirsiniz yada ani birsey almak istersin de ozaman bilezigini bozdurursun analarim ama bence ASLAAAA... belki suan duygusal düsünebilirsen ama ilerde pisman olcaksin demedi deme! cok istiyorsun yarimlik takarsin hani altinin bir büyügü! ben benim kaynimlara taktim , benim kizim oldu minicik bir küpe getirmisler düsün yaniiiii... heleki kendi kardesleri bile takmiyorsa yada diger eltin e sen neden takasinki? amannnnnnn sanki ilerde eline saglikmi diyecek? emin ol takmayanlar daha makbule gecer!kızlar ben size bişey danışmak istiyorum.
kaynımın temmuzun sonunda düğünü var.
ben 2,5 senelik evliyim.altınlarımı yatırım için bozdurdum.
1 bilezik bıraktım.kaynıma takarım diye.
eltime sordum ne takacaksın diye.
oda ben yarım takacam dedi.
görümcem eşime biz çeyrek takacaz demiş.
yani ikiside bilezik takmayacak.
bende bileziği taksammı takmasammı diye kararsızım.
sonuçta onlarında kardeşi onlar takmıyor.
sizce napmalıyım.
hangisi uygun olur.
bacim bak ben yorum yaptim sana...su perısı ya benım bı konum var bı okurmusun ??? yardma ıhtyacım var(
derdım var kösesınde gelıınn gelınnnn baslık
amannnn be güzelimmm yaaaa kaynin olmasinda baska kim olusa olsun... bir altin nekadar senin haberin varmi? heleki sen bilezik takmayi düsünüyorsun! vee hele hele türkiye gibi zor sartlarda gecinmek ve sen hatir gönül icin bilezik takcan öylemi? valla bisey demiyorum... bak sanirim bebisinde var, BUGÜNÜN YARINI BELLIMI bacim? ne garantimiz var yarin basimiza ne gelecegi! cok önemli bir derdin olur borclanirsiniz yada ani birsey almak istersin de ozaman bilezigini bozdurursun analarim ama bence ASLAAAA... belki suan duygusal düsünebilirsen ama ilerde pisman olcaksin demedi deme! cok istiyorsun yarimlik takarsin hani altinin bir büyügü! ben benim kaynimlara taktim , benim kizim oldu minicik bir küpe getirmisler düsün yaniiiii... heleki kendi kardesleri bile takmiyorsa yada diger eltin e sen neden takasinki? amannnnnnn sanki ilerde eline saglikmi diyecek? emin ol takmayanlar daha makbule gecer!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?