Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakk yaaa bide diyosunki aram kötü kaynanamla gelinle! valla sana birsey deyimmi herseyi ben yaparim anne anne anne... ama bir türlü yaranamam! ne varsa diger eltimden fayda varmis, herkese böyle diyormus, esimin bile zoruna gitti yani! ahhh hepp bu sustugumdan basima geliyo zaten aman saygiyizlik etmeyim diye:gitme: sus sus sus, sesimde cikmayinca tepene biniyolar! sakin haaa yapiyim deme , cok sinirlendim ,,,, kizim dogdu 4 aylik oldu daha babannesi bir corap bile almis degill sakin haaaa bosver !
iste bacimm zatenn biz düsündügümüzden sevilmiyoruz yaranamiyoruz yaaa.... bak valla takam yaaa aklima bizimkiler geliyo. ben kendime valla enayi gözüyle bakiyorum, sanki taktimda kiymetmi bildiler bosver! esinede hemen bilezik takalim deme, simdi laf agzindan birkere cikmis olur ozaman takmak durumunda kalirsin canim. al bir altin götür hayirli olsun de okkadar!haklısın canım.
benim kızım oldu,büyük eltim küpe getirmiş.
bozdurmaya gittim.
25 milyon tuttu.ben utanırım şahsen onu takmaya.
öz ablası çeyrek takacakmış.
ben el kızıyım yine düşünüyorum.
Durumun varsa bence bilezik tak..
sonuçta kardeş 40 kat yabancı değil.
çeyrek altını herkes takar, abisi-yengesi olarak bir farkınız olsun değil mi?
ayy ben cok denemeye calistim karsilik vermeye ama bi türlü yapamiyorum! Esimde ayni senin gibi diyor " ya karsilik versene, bu benim kararim yada bu böyle olacak, ben böyle istiyorum böyle yaptim desene" diyor. ama ben diyorumki üzülür " esimde o seni üzecegine sen bir kere laf batir birdaha sesini cikaramaz, sen üzülecegine o üzülsün der" ahhhh cokk firsatim elime gectii ama diyemiyorum diyemiyorum diyemiyorummmmmmmmmm:gitme: :gitme: :gitme:ayy aynıyız canım senle ya.
evlendiğimden beri kaynanamın bana söylemediği laf kalmadı.
ben ağzımı açıp tek kelime etmedim.
büyüğümdür dedim sustum hep.
ben sustukça kadın coştu.
ne kızıma ne kendime bişey gördüm.
konu açmıştım hatta kaynanam adına.
ama artık eski ben yok.
ne söylerse cvbını verecem.
ben lafları sokup ben oturup düşüneceğime
ben lafımı sokarım o otursun düşünsün bundan sonra.
bunların yüzünden hasta olacam ya...
ayy ben cok denemeye calistim karsilik vermeye ama bi türlü yapamiyorum! Esimde ayni senin gibi diyor " ya karsilik versene, bu benim kararim yada bu böyle olacak, ben böyle istiyorum böyle yaptim desene" diyor. ama ben diyorumki üzülür " esimde o seni üzecegine sen bir kere laf batir birdaha sesini cikaramaz, sen üzülecegine o üzülsün der" ahhhh cokk firsatim elime gectii ama diyemiyorum diyemiyorum diyemiyorummmmmmmmmm:gitme: :gitme: :gitme:
kaynım ben evlenirken bekardı.bişey takmadı yani.
kızlar ben size bişey danışmak istiyorum.
kaynımın temmuzun sonunda düğünü var.
ben 2,5 senelik evliyim.altınlarımı yatırım için bozdurdum.
1 bilezik bıraktım.kaynıma takarım diye.
eltime sordum ne takacaksın diye.
oda ben yarım takacam dedi.
görümcem eşime biz çeyrek takacaz demiş.
yani ikiside bilezik takmayacak.
bende bileziği taksammı takmasammı diye kararsızım.
sonuçta onlarında kardeşi onlar takmıyor.
sizce napmalıyım.
hangisi uygun olur.
kaynım bana karşı çok soğuk canım.
bi çift laf etmez benle.
yeni gelinde aynı.gidiyoruz evlerine ben yakın davranim diyorum o benden kaçıyo.
kaynım ben evlenirken bekardı.bişey takmadı yani.